Bir prensesin külkedisi olma macerası

Bende hemen ufak bir rapor vereyim ama emin olun hiç bir iş yapmadım. Sabah kalkıp kahvaltımı yaptım. Arkasından işyerine gittim. Bir aylık rapor almıştım onu verdim. Allaha şükür ki Ağustosa kadar evdeyim yine. Eve gelip öğle yemeğimi yedim. Miniğimi uyuttum ve buraya baktım. Birazdan yorgunluğum geçince ne yapabilirsem yapacağım ama mutfağa giremiyorum kız uyanacak gürültüden diye. Mutfakta sessiz sessiz temizlenmiyor ki:KK30: Bu arada bütün ev rezalet durumda. :KK14:

evet sessiz olmuyor çok zor sessiz olman..

Amin canım çok teşekkürler. Darısı sana inşallah. :KK9:Bu arada iki çocuk annesi çalışan bir kadın olmak çok daha zormuş. :KK53:
yok cnm ben daha 3-4 sene kadar düşünmüyorum daha okul var eşiminde benimde :KK1:
ne iş yapıyorsun?

Son düzenleme:
yok cnm ben daha 3-4 sene kadar düşünmüyorum daha okul var eşiminde benimde :KK1:
ne iş yapıyorsun?

Hayırlısı olsun o zaman hakkınızda. Allah aratmasın o zaman diyelim. Sağlıkçıyım ben, devlet hastanesinde çalışıyorum memur olarak.

Merhaba,
nasılsınız kızlar?
chentiq hoşgeldin canım:KK3:
anladımki buraya girmediğim zamanlarda iş yapamıyorum,iş yapmadığımda da buraya girmiyorum tuhaf bi döngü :44:
toparlanıp kendime gelmem lazım, serdim herşeyi yine

ne iş yapıyorsun?

nasıl yani... evlisiniz, okuyorsunuz? ee geçim? hem ne okuyorsunuz.. kafamı karıştırdın oh.. Bu arada çok komik ya deterjan reyonu olayına koptum..

Pes, hoş geldin sen de.. Günlerdir yoksun.. Yap yapma gene de uğra.. Hamarat hatun değiliz ki anacım biz.. Korkma gel..

Bu arada, uyumadım! Kızın eline sütü verdim, kapısını da kapattım o sağ ben selamet..

Makineyi boşalttım, yerleştirdim, arta kalanları yıkadım. çöpü çıkardım balkona.. tezgahı ocağı sildim. Size fotoda ekliyorum

Şimdi 3 ü 1 arada fındıklı içiyorum.. :KK76::KK76::KK76:

Eklentiler

• $mu.ö.jpg
    $mu.ö.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 47
  • $mu.s.jpg
    $mu.s.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
nasıl yani... evlisiniz, okuyorsunuz? ee geçim? hem ne okuyorsunuz.. kafamı karıştırdın oh.. Bu arada çok komik ya deterjan reyonu olayına koptum..

Pes, hoş geldin sen de.. Günlerdir yoksun.. Yap yapma gene de uğra.. Hamarat hatun değiliz ki anacım biz.. Korkma gel..

Bu arada, uyumadım! Kızın eline sütü verdim, kapısını da kapattım o sağ ben selamet..

Makineyi boşalttım, yerleştirdim, arta kalanları yıkadım. çöpü çıkardım balkona.. tezgahı ocağı sildim. Size fotoda ekliyorum

Tebrikler tertemiz olmuş. Ne güzel senin mutfak ufacık. Benimkisi kocaman. Amerikan mutfak. Bi ara eklerim fotosunu. Temizle temizle bitmiyor. Kızım şuan mutfaktaki kanepenin üzerinde uyuduğu için mutfağa bugün hiç dokunamadım. Bende hemen ufak bir rapor vereyim.

Askıdaki çamaşırları toplayıp, katladım ve yerlerine yerleştirdim.
Makinaya minik kuşumun minik çamaşırlarını attım. Hala yıkanıyor.
Ütümün büyük bir çoğunluğunu bitirdim. Bir iki pantolonla bir tane gömlek kaldı. Minik kuş uyandığı için yarıda bırakmak zorunda kaldım. Birazdan yine devam ederim.

Bu arada sanırım aranızda ütü yapmayı seven tek kişiyim :KK9:

Bu arada o içtiğin kahve çok sağlıksız. Onun yerine gerçek sütle kendin yapsana daha lezzetli ve sağlıklı oluyor.

canım benim eşim sabah çalışıyor akşam hop okula yazık kuzuma ama işte hayat...ben sağlık kurumları işletmeciliği 2. sınıf oldum eşim makina bölümü 2.sınıf oldu.. ayy hiç o günü unutamıyorum :KK1:
maşaallah ya o mutfak nasıl 2. resimdeki gibi oldu :KK53: bomba düşmüş gibi ilk resimde :KK9:
afiyet olsun ben de az önce içtim rahatladım ohhhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:
son 2.5 saattir aylaklık yapıyorum..

saat 5 oldu koca günde yaptığım en doğru düzgün iş ütü yapmak oldu.2 saate kocam gelir. Ev kalk gidelim diyorr. Pööööff benden ev kadına asla olmaz bunu iyicene anladım. :KK14:

Tebrikler tertemiz olmuş. Ne güzel senin mutfak ufacık. Benimkisi kocaman. Amerikan mutfak. Bi ara eklerim fotosunu. Temizle temizle bitmiyor. Kızım şuan mutfaktaki kanepenin üzerinde uyuduğu için mutfağa bugün hiç dokunamadım. Bende hemen ufak bir rapor vereyim.

Askıdaki çamaşırları toplayıp, katladım ve yerlerine yerleştirdim.
Makinaya minik kuşumun minik çamaşırlarını attım. Hala yıkanıyor.
Ütümün büyük bir çoğunluğunu bitirdim. Bir iki pantolonla bir tane gömlek kaldı. Minik kuş uyandığı için yarıda bırakmak zorunda kaldım. Birazdan yine devam ederim.

Bu arada sanırım aranızda ütü yapmayı seven tek kişiyim :KK9:

yanlız değilsin ben acayip hoşlanırım ama eşim fazla ütü aramaz olsa da olur olmasada ona

kızlar ben duşa gidiyorum şu sıcak havada serinleteyim kendimi ayooooooolllllllllllll :KK52:

saat 5 oldu koca günde yaptığım en doğru düzgün iş ütü yapmak oldu.2 saate kocam gelir. Ev kalk gidelim diyorr. Pööööff benden ev kadına asla olmaz bunu iyicene anladım. :KK14:

düşüncelerime tercuman olmuşsun,aynı durumdayım daha yemeğim bile yok :18:

düşüncelerime tercuman olmuşsun,aynı durumdayım daha yemeğim bile yok :18:

Hadi bakim hadi yeter artık bu kadar tembellik. Kalkıp silkelenip kendinize gelin. Henüz hiç bişey için geç değil. :KK34:

Sevgili Günlük

Her geçen gün yeni kişiler geliyor. Birbirimize kol, omuz, artık ne denk gelirse veriyoruz. Her gün bir öncekinden daha umut doluyum, daha huzurluyum. Çünkü yanımdaki önemsiyor benim yaptıklarımı da, yapmadıklarımı da. Ben kendimden geçmişken, o bir hevesle asılıyor işlere, beni de kaldırıyor. Ben çalışıyorum beni gördükçe o da sımsıkı sarılıyor

Farkındayım innuk benden ev hanımı olmaz demiş. Pessi de onaylamış. Ah be günlük.. Sen ismini söylemedin mi onlara? Bir prensesin külkesi olma macerası yım ben demedin mi? Hatırlat lütfen. Kimse külkedisi olarak doğmadı. Sadece bazılarımız diğerlerinden daha erken yol aldı. Bir maceraya atmışız kendimizi çok mu? Neden keyiflenmek dururken vahvahlanmayı seçer insan? Ohh diyelim elhamdülillah.. Yalnız çıktığım bu yolda, bir sürü insan var artık yanımda.. Ohh!

Maceranın sonu belli mi? Ne zaman olacağımız, ne zaman öleceğimiz belli mi? Hem olmadığımızı kim söylemiş ki? Belki şeffaf bir çay bardağıyız, ince belli olanından. Bir çocuk gelmiş suluboyayla mora boyamış bizi. Ve biz sanıyoruz ki moruz, bizden şeffaf bardak olmaz sanıyoruz. Halbuki tanıştık mı "su" ile.. Emin miyiz özümüzün şeffaf olmadığından?

Ben bir yazı yazmıştım. Bir kitabı dahi alıp rafa koyuyorsanız, o günü kendinize kar sayın. Ve kendinize asla ama asla haksızlık etmeyin...

Son düzenleme:
Merhaba,:KK16:

Ben de üşengeçin tekiyim:KK19: Bekarken umursamıyorsun ama evlenince olay çok değişiyor.Çalışıyor ve hafta da bir gün evde olmamı bahane ediyorum işleri yapmamak için Eşim yardım etmese evin halini düşünemiyorum.:KK53: Bende katılabilirmiyim akşam yapmam gerekenleri yazsam yapsam benim adıma çok iyi olacak..Çünkü dün aşam ani misafir geleceğini öğrendiğim zamanki stresi anlatamam. İsteğim evimin devamlı toplu olması buda üşengeçliğimden imkansız...

Merhaba,:KK16:

Ben de üşengeçin tekiyim:KK19: Bekarken umursamıyorsun ama evlenince olay çok değişiyor.Çalışıyor ve hafta da bir gün evde olmamı bahane ediyorum işleri yapmamak için Eşim yardım etmese evin halini düşünemiyorum.:KK53: Bende katılabilirmiyim akşam yapmam gerekenleri yazsam yapsam benim adıma çok iyi olacak..Çünkü dün aşam ani misafir geleceğini öğrendiğim zamanki stresi anlatamam. İsteğim evimin devamlı toplu olması buda üşengeçliğimden imkansız...

hoşgeldin.. katılabilirsin ama şartlarımız var. aşağıdaki şartların hepsini sağlamalısın:

• mutfağının fayansında geçen haftadan kalma makarna bulunuyor mu?
  • sandalyelerin üstünde birikmiş giysilerin var mı?
  • tembel üşengeç ve yorgun musun?
  • tv camının üstüne beni yıka yazılabilir mi?

Eğer sağlıyorsan kulubümüze hoş geldin. :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Şaka bir yana şart şurt yok. o stresi anlatmana da gerek yok. eminim bize de misafir gelecek olsa biz de aynısını yaşardık :KK52::KK52::KK52::KK52:

X