Bende hemen ufak bir rapor vereyim ama emin olun hiç bir iş yapmadım. Sabah kalkıp kahvaltımı yaptım. Arkasından işyerine gittim. Bir aylık rapor almıştım onu verdim. Allaha şükür ki Ağustosa kadar evdeyim yine. Eve gelip öğle yemeğimi yedim. Miniğimi uyuttum ve buraya baktım. Birazdan yorgunluğum geçince ne yapabilirsem yapacağım ama mutfağa giremiyorum kız uyanacak gürültüden diye. Mutfakta sessiz sessiz temizlenmiyor kiBu arada bütün ev rezalet durumda.
Amin canım çok teşekkürler. Darısı sana inşallah.ben dün yaptım yeşil fasulye
yok cnm ben daha 3-4 sene kadar düşünmüyorum daha okul var eşiminde benimdeAmin canım çok teşekkürler. Darısı sana inşallah.Bu arada iki çocuk annesi çalışan bir kadın olmak çok daha zormuş.
yok cnm ben daha 3-4 sene kadar düşünmüyorum daha okul var eşiminde benimde
ne iş yapıyorsun?
Hayırlısı olsun o zaman hakkınızda. Allah aratmasın o zaman diyelim. Sağlıkçıyım ben, devlet hastanesinde çalışıyorum memur olarak.
yok cnm ben daha 3-4 sene kadar düşünmüyorum daha okul var eşiminde benimde
ne iş yapıyorsun?
Tebrikler tertemiz olmuş. Ne güzel senin mutfak ufacık. Benimkisi kocaman. Amerikan mutfak. Bi ara eklerim fotosunu. Temizle temizle bitmiyor. Kızım şuan mutfaktaki kanepenin üzerinde uyuduğu için mutfağa bugün hiç dokunamadım. Bende hemen ufak bir rapor vereyim.nasıl yani... evlisiniz, okuyorsunuz? ee geçim? hem ne okuyorsunuz.. kafamı karıştırdın oh.. Bu arada çok komik ya deterjan reyonu olayına koptum..
Pes, hoş geldin sen de.. Günlerdir yoksun.. Yap yapma gene de uğra.. Hamarat hatun değiliz ki anacım biz.. Korkma gel..
Bu arada, uyumadım! Kızın eline sütü verdim, kapısını da kapattım o sağ ben selamet..
Makineyi boşalttım, yerleştirdim, arta kalanları yıkadım. çöpü çıkardım balkona.. tezgahı ocağı sildim. Size fotoda ekliyorum
Şimdi 3 ü 1 arada fındıklı içiyorum..
nasıl yani... evlisiniz, okuyorsunuz? ee geçim? hem ne okuyorsunuz.. kafamı karıştırdın oh.. Bu arada çok komik ya deterjan reyonu olayına koptum..
Pes, hoş geldin sen de.. Günlerdir yoksun.. Yap yapma gene de uğra.. Hamarat hatun değiliz ki anacım biz.. Korkma gel..
Bu arada, uyumadım! Kızın eline sütü verdim, kapısını da kapattım o sağ ben selamet..
Makineyi boşalttım, yerleştirdim, arta kalanları yıkadım. çöpü çıkardım balkona.. tezgahı ocağı sildim. Size fotoda ekliyorum
Şimdi 3 ü 1 arada fındıklı içiyorum..
Tebrikler tertemiz olmuş. Ne güzel senin mutfak ufacık. Benimkisi kocaman. Amerikan mutfak. Bi ara eklerim fotosunu. Temizle temizle bitmiyor. Kızım şuan mutfaktaki kanepenin üzerinde uyuduğu için mutfağa bugün hiç dokunamadım. Bende hemen ufak bir rapor vereyim.
Askıdaki çamaşırları toplayıp, katladım ve yerlerine yerleştirdim.
Makinaya minik kuşumun minik çamaşırlarını attım. Hala yıkanıyor.
Ütümün büyük bir çoğunluğunu bitirdim. Bir iki pantolonla bir tane gömlek kaldı. Minik kuş uyandığı için yarıda bırakmak zorunda kaldım. Birazdan yine devam ederim.
Bu arada sanırım aranızda ütü yapmayı seven tek kişiyim
son 2.5 saattir aylaklık yapıyorum..
saat 5 oldu koca günde yaptığım en doğru düzgün iş ütü yapmak oldu.2 saate kocam gelir. Ev kalk gidelim diyorr. Pööööff benden ev kadına asla olmaz bunu iyicene anladım.
Senin maşallahın var zaten sevmesen şaşardım maşallah sanayanlız değilsin ben acayip hoşlanırım ama eşim fazla ütü aramaz olsa da olur olmasada ona
düşüncelerime tercuman olmuşsun,aynı durumdayım daha yemeğim bile yok :18:
Hadi bakim hadi yeter artık bu kadar tembellik. Kalkıp silkelenip kendinize gelin. Henüz hiç bişey için geç değil.son 2.5 saattir aylaklık yapıyorum..
saat 5 oldu koca günde yaptığım en doğru düzgün iş ütü yapmak oldu.2 saate kocam gelir. Ev kalk gidelim diyorr. Pööööff benden ev kadına asla olmaz bunu iyicene anladım.
Hadi bakim hadi yeter artık bu kadar tembellik. Kalkıp silkelenip kendinize gelin. Henüz hiç bişey için geç değil.
Merhaba,
Ben de üşengeçin tekiyimBekarken umursamıyorsun ama evlenince olay çok değişiyor.Çalışıyor ve hafta da bir gün evde olmamı bahane ediyorum işleri yapmamak için Eşim yardım etmese evin halini düşünemiyorum. Bende katılabilirmiyim akşam yapmam gerekenleri yazsam yapsam benim adıma çok iyi olacak..Çünkü dün aşam ani misafir geleceğini öğrendiğim zamanki stresi anlatamam. İsteğim evimin devamlı toplu olması buda üşengeçliğimden imkansız...