Kolay gelsin canım sana o zaman. Erken kalkmak her zaman iyidir. Afiyet olsunGünaydın bir külkedisi daha uyandı..
Şu an içim kıpır kıpır yapacak çok işim var çokk.. Haftasonu memlekete gidiyoruz. Evi düzene koymam yıkanmamış çamaşırların hepiceğizini yıkamam lazım.. 3 günüm var..
Bugün yapacaklarım
Çamaşırlar asılacak
yeni bir parti çamaşır yıkanacak
bulaşık mak. boşaltılacak.
mutfak toplanacak.
duş alınacak
hastaneye gidelecek
araba servise bırakılacak
pazara gidilecek
banyo temizlenecek...
Kahvaltı ile başlayalım o zaman bugün çok iş var.. minik adam kalmadı daha.. o kalkana kadar az biraz bişeyleri bitireyim baree
Cidem cim hoş geldin canım aramıza. Dünkü liste demişsin yaaa, insanın aklında kalmıyor liste. Sen böyle yaptığın zaman yaptıklarını tekrar yazsana. O zaman daha göze görünür olur. Eşinin tepkisi de güzel olmuş. Keşke yardım etseymiş daha iyi olur muş ama zamanla eder herhaldeGünaydın herkese
Kızlar dünkü listemin yarım saat yürüyüş hariç,hepsini yaptımÇünkü ütüyü az olarak düşünüyormuşum baya ütülenecek kifayet varmış. Onları ütülemek den yürüyüş yapmaya vakit olmadı...
Ama en komiği de eşim in tepkisi çok şaşırdı,gelmiş"Aşkım bugün sana ne oluyor sen bu kadar temziik yapmazdın,İnşallah böyle devam eder dedi" Uyuz hiç yardım edeyim demedi....
Buzdolabını temizlerken,geldi gine "Benim aşkım hamarat mı olmuş temizlik yapıyor"söyleyip gitti
Ama benimde kafamda liste oluşturup yapmadığım zaman çok olmuştur.Ama kafandaki şeyleri yapıp ev, toplu görme paha biçilemez..a
Kolay gelsin canım sana o zaman. Erken kalkmak her zaman iyidir. Afiyet olsunCidem cim hoş geldin canım aramıza. Dünkü liste demişsin yaaa, insanın aklında kalmıyor liste. Sen böyle yaptığın zaman yaptıklarını tekrar yazsana. O zaman daha göze görünür olur. Eşinin tepkisi de güzel olmuş. Keşke yardım etseymiş daha iyi olur muş ama zamanla eder herhalde
günaydın hatunlar..
dün duştan sonra birkaç kez baktım döktürmüşsünüz fakat ben o ara sadece koca bebişimle ilgileniyordum (çay,meyve....gibi)bunların bulaşığı hariç hiçbirşey yapmadım dün akşam...
Çocuk olunca olay değişiyor...Bütün planları değiştirtiyor insanın,ben şimdi dem düşünüyorum çocuk olursa ne yaparım diye hem iş hem ev birde çocuk çok zorrrr
ayy bebişim yok kız benim eşime dedim koca bebek diye...ben daha 1 yıllık evliyim uzun sürede çocuk düşünmüyorum sen ne kadarlık evlisin ?
Aynen canım. Karşında iki çocuklu çalışan bir kadın var. Şuan izindeyim ama işe başlayınca ne yaparım bilemiyorum. Büyük kızım 7 yaşında. Bu yıl ilkokul ikinci sınıfa geçti. Minik kızım ise henüz 3 aylık. Çok zor çok
Çocuk olunca olay değişiyor...Bütün planları değiştirtiyor insanın,ben şimdi dem düşünüyorum çocuk olursa ne yaparım diye hem iş hem ev birde çocuk çok zorrrr
Anam bende gerçekten bebek var sandım.Erkeklerin den bebekten farkı yok Eski sayılmam 1 yıl 10 ay oldu.. Çok çabuk geçiyor zaman ... Ama düzen oturma olayı çok zor oluyor işten gel evi topla falan ..Benim ki ilk günden itibaren istiyor da ben istemiyorum bu yıla kadar erteledim çocuk meselesini şimdi ev almamızı borcumuzu bahane ediyorum..
Aynen canım. Karşında iki çocuklu çalışan bir kadın var. Şuan izindeyim ama işe başlayınca ne yaparım bilemiyorum. Büyük kızım 7 yaşında. Bu yıl ilkokul ikinci sınıfa geçti. Minik kızım ise henüz 3 aylık. Çok zor çokMesela biraz önce ütüye başladım uyandı minişim. Yeni uyuttum. Birazdan yine başlayacağım ama benim iş yapmamı hissediyor galiba çünkü ben hangi işin başına geçsem tık diye uyanıyor. Anlayacağınız hiç bir iş yapamaz oldum. Bu arada da öğlene yemek yetiştirmem lazım. Aynı anda hem diyet hem bebiş hem işler zor gidiyor. Ama iki çocuklu çıtır ve hünerli bir anne olmak istiyorum. İnşallah başaracağımda
hm fazla olmamış evleneli...evet çabuk zaman geçiyor..evet düzen işi çok zor bizim düzen yarı şkilde oturdu hala evde değişen çok şey var...benim eşimle beraber kararımız uzun sre istemiyoruz ilk olarak mesleğimizi elimize bi alalım inş bebek de olur şuan ikimizde çok istiyoruz ama inan bebek ikimizin hayatına da ayak bağı olacak...ben daha 3-4 yıl beklemeyi düşünüyorum ben bebeğime ii bi gelecek hazırlamazsam doğuramam..benim de istediğim memur olup eşimle beraber daha sonra ev alıp bebek doğurmak çünkü hayat çok pahalı bi de benimki 4-5 tane istiyor kuzum sanki çocuk bakmak bedava gibi sanıyor..onu ilk çocukdan sonra görürrüm ben
Aynen canım. Karşında iki çocuklu çalışan bir kadın var. Şuan izindeyim ama işe başlayınca ne yaparım bilemiyorum. Büyük kızım 7 yaşında. Bu yıl ilkokul ikinci sınıfa geçti. Minik kızım ise henüz 3 aylık. Çok zor çokMesela biraz önce ütüye başladım uyandı minişim. Yeni uyuttum. Birazdan yine başlayacağım ama benim iş yapmamı hissediyor galiba çünkü ben hangi işin başına geçsem tık diye uyanıyor. Anlayacağınız hiç bir iş yapamaz oldum. Bu arada da öğlene yemek yetiştirmem lazım. Aynı anda hem diyet hem bebiş hem işler zor gidiyor. Ama iki çocuklu çıtır ve hünerli bir anne olmak istiyorum. İnşallah başaracağımda
3-4 yıl benimki beklemez.Evlendiğimizden beri çocuk da çocuk bende memur olmak istiyorum sinav lara çalışmaya başladım ama devamı gelmedi malesef.. 3-4 çocuk düşünenüyorummm çok fazla amabir çocuk da pes eder dediğin gibi.Bende işte şimdi işi değiştirmek isteme mi vede ev borcunu bahane ediyorum ama nereye kadar devam eder bilmiyorum .. İnşallah istediğini gibi olur her şey hayırılsı ile
off habire nereye elimi atsam iş çıkarıyorum kendime verdiğim liste dışına çıkmaya bayılıyorum
yaptıklarım
-yatak odası kıyafetler katlandı yerleştirildi (ek)
-yatak takımı değişirildi(ek)
-yorganımızı yıkıyorum çamaşır makinasına sığmadı bende suya bastırdım şuan yumuşumaya bıraktım
ve ben hala güzelim aynalarımı silemedim onu yapacam
-yatak odası tozlanmış onu silecem süpürecem (ek)
hadi yapayım bari ne bitmez iş varmış bende resmen kendime eziyet için iş aranıyorum :121:
Bende çocuk olunca alacağım kilolarda korkuyorum birde gece uyanlardan resmen hayatın çocuğun izin verdiği kadar yaşıyorsun o ziin verise uyuyorsun kendine bakıyorsun birde ev temizliği şimdi dağınığım o zaman düşünemiyorum durumu,artık sevabına gelirsin yardıma..