Kar perisi SABRIMA SÜKÛT EKLEDİM, TEVEKKÜLDEYİM... Kayıtlı Üye 2 Kasım 2019 2.512 7.519 24 Ocak 2020 Konu Sahibi Acaip_haller #21 Acaip_haller .!.: Canım benim ben şmdi patik başladım. İlki bitmedi daha :) bunlar bitince aynı örgüden yelek yapayım dedim. O da yapabilirsem :) o iş biraz uzun ama küçük bişe olursa yaparım Genişletmek için tıkla... İnan çok kolay oluyor içinde bebeğini hayal ederken örüyoruz ya hemen bitiveriyor
Acaip_haller .!.: Canım benim ben şmdi patik başladım. İlki bitmedi daha :) bunlar bitince aynı örgüden yelek yapayım dedim. O da yapabilirsem :) o iş biraz uzun ama küçük bişe olursa yaparım Genişletmek için tıkla... İnan çok kolay oluyor içinde bebeğini hayal ederken örüyoruz ya hemen bitiveriyor
A Acaip_haller Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2019 457 207 29 24 Ocak 2020 Konu Sahibi Acaip_haller #22 Kar perisi .!.: İnan çok kolay oluyor içinde bebeğini hayal ederken örüyoruz ya hemen bitiveriyor Genişletmek için tıkla... Oyy canımsın ne güzel dedin. Doğru diyorsn. İnşallah biter bakalım :)
Kar perisi .!.: İnan çok kolay oluyor içinde bebeğini hayal ederken örüyoruz ya hemen bitiveriyor Genişletmek için tıkla... Oyy canımsın ne güzel dedin. Doğru diyorsn. İnşallah biter bakalım :)
0 003Su003 Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2020 21 9 28 13 Şubat 2020 Konu Sahibi Acaip_haller #23 Acaip_haller .!.: Bunlardan bir şey çıkar mı acaba. Kahve renkliden griden filan var yine. Bazılarının gerisi var Genişletmek için tıkla... Merhaba hayırlı günler dilerim ilgilenirseniz örgü patik satışı yapıyorum modellerini atabilirim
Acaip_haller .!.: Bunlardan bir şey çıkar mı acaba. Kahve renkliden griden filan var yine. Bazılarının gerisi var Genişletmek için tıkla... Merhaba hayırlı günler dilerim ilgilenirseniz örgü patik satışı yapıyorum modellerini atabilirim