- 20 Mart 2019
- 457
- 207
- 29
-
- Konu Sahibi Acaip_haller
Çok bilmiyorum ama YouTube dan öğrenebilirim galiba. Düz ters filan biliyorum şişle o kadar :)Yelek biliyorsanız yapabilirsiniz kışın çok işe yarıyor
Kumaş alıp yastık dikebilirsiniz, çoraplardan oyuncak yapılıyor onu yapabilirsiniz, patik örebilirsinizArkadaşlar merhaba. Yeni hamileyim. Cinsiyet belli değil. Ama ben şu bir ay evde olacağım. Bebek için basit bir şeyler yapmak istiyorum. Elimde şiş ve ip var ama. Sizce ney yapayım yapımı kolay bir şey önerir misiniz acaba sevgili anneler ve anne adayları :)
Hmmm kumaş alıp yastık silince dikince içine pamuk mu elyaf mı hani ne ile doldurmalıKumaş alıp yastık dikebilirsiniz, çoraplardan oyuncak yapılıyor onu yapabilirsiniz, patik örebilirsiniz ☺
Elyaf dolduruluyor diye biliyorum süs amaçlı kullanacaksanız baş altına biraz daha organik olmak lazım benceHmmm kumaş alıp yastık silince dikince içine pamuk mu elyaf mı hani ne ile doldurmalı
Hmmm peki cinsiyeti belli olmadığı için hangi renk yapsam iyi olur elimdeki ipleri paylaşsam karar versek :))Bere tarzı bişeyde yapabilirsiniz kolay örgüden
Krem gri kahve tonları kıza da erkeğe de gidiyor bencee çok güzel renklerBunlardan bir şey çıkar mı acaba. Kahve renkliden griden filan var yine. Bazılarının gerisi var
Tamam teşekkür ederim yaa :)Krem gri kahve tonları kıza da erkeğe de gidiyor bencee çok güzel renkler
Hmmm yapabilirsem bir yelek yanına da aynı renk bir patik veya vere örerimPatik en kolayı sanırım
Aklıma geldi pinterestte bi sürü şey bulabilirsin aslında uygulama çok güxelTamam teşekkür ederim yaa :)
Hmmm tamam kullanacağım :) inşallah kolay bir model bulurum ve yapablrmAklıma geldi pinterestte bi sürü şey bulabilirsin aslında uygulama çok güxel
Orgu düşünürsen Youtube da pratik yazari izleyebilirsin canim.bende hamileyken kizima onun videolariyla yelekler ormustum...Arkadaşlar merhaba. Yeni hamileyim. Cinsiyet belli değil. Ama ben şu bir ay evde olacağım. Bebek için basit bir şeyler yapmak istiyorum. Elimde şiş ve ip var ama. Sizce ney yapayım yapımı kolay bir şey önerir misiniz acaba sevgili anneler ve anne adayları :)
Pratik yazar Hmmm tamam bakayım ben bir. Bi tane patik başladım ilk örgüm :)))Orgu düşünürsen Youtube da pratik yazari izleyebilirsin canim.bende hamileyken kizima onun videolariyla yelekler ormustum...
Canım benim ben şmdi patik başladım. İlki bitmedi daha :) bunlar bitince aynı örgüden yelek yapayım dedim. O da yapabilirsem :) o iş biraz uzun ama küçük bişe olursa yaparımBence yelek başlayabilirsin bitanem, yakadan başlanan modeller daha kolay oluyor bak netten tarifleri fln da var ♥ sağlıkla ilerlesin inşallah