Bir Miktar Bunalım

I-ıh beni kurtarmaz bu sebep. Kendim alirim oldugu kadar.
Veya esim evdeyken denk getiririm. Önceligim bu olursa ayarlanır. Bir hafta ayarlanmiyorsa öbür hafta ayarlanır. Olmuyorsa da hic gitmem cunku sadece kas biyik zaten kurtarmaz vaziyeti toplamaya, insanliktan cikma boyutuna gelindiyse.

Tabi herkesin kendi cocugu, kendi fikri
Yoksa uyku saatine yakin arabasiyla cikilir. Biraz yurunur, cocuk uyuyakalinca girilir kuafore her sey halledilir.

Son düzenleme:
Deme işte Gana çöplüğü deme
Ah hizucum, ikinciye cesaret edebildiğine göre geçiyor olmalı dimi? Yoksa madem delirdim kendime yakışanı yapayım mı dedin?
Yani zaten saldım ben de ama içim sıkılıyor işte bazen, nefret ediyorum evin o halinden. Bugün biraz topladım yemin ederim terapi gibi geldi.
Robot süpürge ben de düşündüm de, köprü trafiğinde kalmış araba gibi bir milim ilerleyemez bizim evde dedim, vazgeçtim.

Al benden de o kadar...Hele yatak odasına girse atom bombasi düşmüş sanir yeminle

Ya şu kısma ikidir istemsizce gülüyorum kusura bakma. kendi bebişim için en azından pek ponçik kalıyor çünkü

Sizinki uyumuyor di mi nickinizden belli ya, ben de ne diyorum.
Benimki uyurdu valla bebekken.
Buna ragmen tek basima ı ıh pek de bisey yapamazdim.

Yüklenmeyin kendinize az daha sabir. En kotu ihtimal 2 yasina gelince 3 yarim gun oyun grubuna gider. Bir gun gezer bir gun doya doya uyur bir gun bakim kuafor vs halledersiniz.

Not: 1 haftalik üçüz anasıyım. Vakit kalırsa gelin beni de yerlerden kaziyin

Geçiyor tabii. Benim bidiklar arasında beş yaş var. Abisi ufaklığı oynatıyor bile. İkisini kısa süre de olsa beraber bırakıp iş yapabiliyorum. Görünecek yerleri süpürsün bana yeter diye aldım. Çalıştıracagim zaman ortalığı kaldırıyorum hem ev toplanmış da oluyor o tin tin süpürüyor kendi kendine ben büyükte tuvalet eğitimini verince rahat etmiştim. Sonra rahat battı işte ya hiç unutamıyorum kreşe yazdırdım bunu. Alışma dersleri vardı birakiyorsun bir saat duruyor sonra iki üç öyle arttirdim ben. Neyse bunu bıraktım eve geldim. Bos ev sessiz o kadar tuhaf gelmişti ki bu arada bana çok düşkündü evdeyken dibimden ayrılmazdı onu da not edeyim. Bakalım ufaklık ne yapacak daha çok minik evde kendi kendine gezmeye başladı vallahi. Beni göremezse direkt mutfağa gidiyor orada bulamazsa ağlamaya başlıyor

Ya şu kısma ikidir istemsizce gülüyorum kusura bakma. kendi bebişim için en azından pek ponçik kalıyor çünkü
Ben saçımı bebek kucağımda kestirmiştim. Bebek uyudu diye girdim kuaföre market dönüşü. Evet market dönüşü ani bir kararla. Sonra uyandı

Ucuz mu senin yanında bizler kraliçe gbi yasiyoruzdur eminim..önünde saygıyla egilirim

Üçüz mü anam ben ikiz sanıyordum. Allah bağışlasın. Size de bol sabır, sükunet, enerji, sağlık, motivasyon artık başka ne varsa diliyorum 2 yaşına gelince yallah kreşe diye düşünüyorum ama nasip. Zaten birkaç aya işe başlayacağım el mahkum.

Ucuz mu senin yanında bizler kraliçe gbi yasiyoruzdur eminim..önünde saygıyla egilirim

Henuz cok yeni dönemi oldugu icin rahatim. Neredeyse hep uyuyorlar. Memeyi tutturup emzirebilmek disinda derdim yok. 1 ay sonra isyeaaaaannn konulari acicam moral destek ekibi olarak beklerim efendim

Oğlanı kreşe bırakıp eve geldikten sonra ikinciyi nasıl yaptığınızı anlatacaksın sandım bir an yüreğim ağzında okudum

Ben saçımı bebek kucağımda kestirmiştim. Bebek uyudu diye girdim kuaföre market dönüşü. Evet market dönüşü ani bir kararla. Sonra uyandı
Ya benimki de arabasında uyuyor günahını almayım çocuumun ama sese uyanıyor işte. ezan sesi, korna sesi vs sıçratıveriyor sonra da geri uyumuyor.

Amin amin allah razi olsun.

Bi oglum 6 yasinda valla krese basladigi zamani hatirliyorum, 30 aylikti, ona da bana da ne kadar iyi geldi anlatamam. Yeni bebeleri 18 ayda bile kısmi olarak yollarim ben gibi geliyor

Gerçekten mi

Ya benim gittim mekanla da alakalı olabilir açıkçası küçük bir yer zaten ve öyle oje boya ile denk gelmedik. Zaten 6 aydır filan öyle gidiyorum yani 1.5 yaşından beri görümcemin kocası diyor ki Tuğçe sen de makyaj yapıyorsun da saçında bir sürü beyaz var git bi boyat haftasonu sabaha kahvaltıyı yap kaldır zaten çocuğun öğlen uyku yemek saati geliyor . Öğlen uykusunda bazen uykusunu alamamış uyanıyor beni görüp yeniden uyumam istiyor bırakamıyorum çok sinir bozucu . Birde mesela 3 aylıkken pandemi çıktı öyle sokakta bebek arabasında filan hiç uyumadı sese çok duyarlı zaten . dediğimi gibi gittiğim kuaförle alakalı olabilir benim durum .

Delirtiyor sana benim taktikleri anlatayım dur deli bebem uyudu çok şükür rahat yazabilirim. Şimdi bak sabah kalkıyoruz kahvaltıyı yapıyoruz o arada yatakları toplamış oluyorum . Robot süpürge çalışıyor biz kendimizi oğlumun odasına kitliyoruz yoksa süpürgenin üzerine filan oturtuyor ev süpürülmüş oluyor . Öğlen o uyuduğu zaman hemen ütümü yapıyorum varsa yemek yiyip makyaj yapıyorum 1 kahve içiyorum bazen . Akşam 18:30 yemek saatimiz 19:00 kalkmış oluyoruz masayı toplayıp bulaşık makinası çalışıyorum ve diğer günüm yemeğini yapıyorum . O sırada eşimle oğlum etkinlik yapıyorlar . 19:30 da ben oğlumu banyo yaptırıyorum eşim saçlarını kurutuyor çay koyup oğlana kitap okuyup uyutuyorum . 20:30 da bulaşık makinası boşalt çay iç dizi kitap filan . Aldığımızı anında yerine koyuyoruz . Oyuncak sadece oğlumun odasında oynanıyor . Bir yer karışıksa anında düzeltiyorum ben . Pratik yemek yapıyorum mesela kuru fasulye pilav salata . Pilavı kavuruyorum yarın yiyeceğimiz zaman suyunu dökerim . Salata yapıyorum yağı vs yarın yerken dök . Pazartesi evi kendim süpürüyorum siliyorum toz alıyorum . Çarşamba da sil toz al birde cuma sil toz al . Süpürge günde 2 tur süpürüyor zaten sürekli aktif . Büyük temizlik için yarımcı al

Sanki ben yazmışım gibi bir konu ev, yalnızlık, sosyalleşememek hepsi aynı sadece benim bebeğimin çok uyku problemi yoktu dönem dönem zorlasa da bir düzen oturtmuştuk. Benim kızım da 6-7 aylıkken evin halinden kendi halimden böyle bir depresyona girmiştim. Şuan 13 aylık kafama hunimi taktım ve kabullendim sanki toz pembe gözlüklerim varmış gibi bakıyorum artık hayata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…