Bir Miktar Bunalım

İbretlik paylaşım olmuş kardeş sağol biraz kendime geldim sen de çok zor şeyler yaşamışsın gerçekten. Ya ben zaten çoğu annenin bunları yaşadığının da farkındayım aslında hani en kötü benim de demiyorum. İşte arada bunalım geliyor, kaçmak istiyorum kaçamıyorum.

Günaydın. yalnız değilsiniz demeye geldim. Çok normal süreçler bunlar, herkes yaşıyor daralmayın

O kadar iyi anlıyorum ki seni . Kız herifle ev arkadaşı gibi olmuştuk biz o büyük kızla yatak odasında ben küçükle çocuk odasında.
Benim adam yemekten de anlamaz. Her gün hazır yemekten içimiz dışımıza çıkmıştı
Daha bi de sağın solun dili hiç bitmedi.

Hayatımda ilk defa herkese kulaklarımı kapattım en büyük değişim bu oldu kendime.
Ama 5 gün banyo yapmadığım olurdu şu an hepsi geçti

Her bunaldığında bunu kendine hatırlat. Geçici bi dönem geçecek rahat edeceksin

Depresyon kısmına cevap vermemişim. Evet bence de var bende

Depresyon kısmına cevap vermemişim. Evet bence de var bende
Ne depresyonu yawww.
Çık bi kendine gel. Ben valla kızımı alıp avm gidiyorum. Mc donald alıp etrafı kesiyorum kızıma da patatesinden veriyorum. Ben bilinçsiz olduğum için çoooh mutluyum Valla bebekken bizde yerdik , ölmedik djjdjdjjd
Biraz sal. Allasennnn….

Kışın gelmesiyle bunalımlar iyice başladı tabii. Bu bebeği olan her ailede var. Tek değilsiniz
Senin yetersiz olduğunu düşünmüyorum, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını her zaman görüyorum. Şuan bebeğin küçük tabiki evin alt üst olacak, yemek yapamayacaksin v.s.. 2 yaşına gelince her şeyi daha rahat yapacaksın. Korkutmak istemem ama bu seferde 2 yaş sendromu başlıyacak tabii
Tatil gibi 1 haftalığına falan ailenin yanına gitme imkanın varsa sana değişiklik olur.

hepsi geçiyor zaman lazım. çalışmıyorsun kaçta yatarsa yatsın bebek. gece 1 se birde beraber uyuyun uykusu yoksa zorlama. gunduz beraber uyursunuz vs vs. ben öyle yaptım ve uykusuz kalmadım. kaçta uyursa o zaman uyudum.

Haftada bir temizlik için yardımcı alın.
Gerisi zamanla düzelecek şeyler.
Büyüdükçe rahatlayacaksınız.
Ancak hava soğuk da olsa bir yarım saat çıkıp yürümek iyi gelir.
Bebekle çıkmam derseniz eşiniz gelince verin ona yarım saat yürüyün tek başına.
Çok farkedecek sizin için.

Böyle doğaçlama yaşayanların hastasıyım Helal kız sana enerjin yeter

Ah ahh Yargı’daki Ceylin gibi gezerdim. Şimdi Ekmek Teknesi’ndeki kirli gibi oldum bu mc donalds işini bir düşüneyim

Ya muhtemelen dediğin gibi oldu, zaten görüyorum ki kayınvalide konuları out bebekli yaşam konuları in 2 yaş sendromu şimdiden korkutuyor beni zaten. Son birkaç gündür alt açma ünitesine koyduğum gibi gözünden yaş gele gele ağlıyor. Hayır ne yapıyorum anlamıyorum ki. Üstünü çıkartıyorum bağırıyor, giydiriyorum bağırıyor. Bir derdi var bu ara çözemedim.

Gece uyurduktan sonra hemen uyumak istemiyorum ben de, biraz kendime zaman ayırmak istiyorum ama sabah ben de o uyanana kadar uyuyorum. Yoksa perişan olurum.
Bunu deneyeceğim teşekkür ederim.

O da sıkılmıştır belki senin gibi kendince adrenalin yapıyordur
Korkma acımıyor, her çocukta da aynı olmuyor belki sen hissetmezsin bile. Ben dibine kadar yaşadım oğlumda

Eşiniz size destek olmalı, bu şekilde olmaz ...

Bu evrenin bir sonraki aşaması her oturduğunuzda elinde çantası ve montuyla gelip sizi kapıya çekiştirecek bir velet. Biz şuan ikinci evredeyiz her akşam en kötü çıkarıp arabayla gezdiriyoruz yoksa tutmak ne mümkün. İşten geliyorum daha yemek bile yiyemeden kendimi az önce çıkardıklarımı giymiş arabada buluyorum. Ev işi hak getire yemek de Allah ne verdiyse. Çocuk zormuş vesselam.. ama geçiyor işte bir şekilde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…