- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
- Konu Sahibi Delirtiyor
Kaç yıllık evlisiniz hemen hamile mi kaldınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu söylerken hiç utanmayın, utanılacak bir şey değil.Bunu söylemeye utanıyorum ama bekarlık günlerimi çok özlüyorum.
Kızım 21 aylık,ben de aynen anlattığınız gibiyim.Geçmiyor yani moral bozmak gibi olmasın amaTakribi ne zaman geçiyor peki onu da öğrenebilir miyim?
3 yıllık evliyim. Yine de erken sayılır tabi öyle uzun yıllar beklemedik.Kaç yıllık evlisiniz hemen hamile mi kaldınız?
İstersne 20 sene sonra çocuk yap olacak olan yine aynıydı3 yıllık evliyim. Yine de erken sayılır tabi öyle uzun yıllar beklemedik.
Evet ben de öyle düşünüyorum.İstersne 20 sene sonra çocuk yap olacak olan yine aynıydı
Dün gece bilmediğim bir saatte uyandı ağlıyor odasına gittim. Uyku tulumundan kolunu çıkartmış bende giydirip geri yatıracaktım sırf giydirmek istedim diye çığlık çığlığa ağladı kaç dk hemde bende öyle durdum gözlerim kapalı Eşim geldi bizim yatağa götürdüm en sonunda kızdım yeter artık diye dönüp uyudum . Sonra eşimi yastıktan itmiş yataktan itmiş. Sabah uyandık kahvaltı masasında kefiri bardağa boşattım diye çığlık kıyamet tamam geri doldurayım dedim bu sefer doldurdum diye . Bu sefer ben kahvaltı etmeye başladım bu ağlıyor daha elini ağzına sokmuş öğüre öğüre ağlıyor hemde o seste azıcık ekmek arası yedim . Sonra aile hekimine gidecektik arabanın arkasından bebek arabasını çıkarana kadar sulara bastı üstü başı su . Doktor bana bakana kadar kadının masasını talan etti kadın şaşırdı . Kapıya geldik anahtarımı almış elinden almak için su şişemi verdim 1 saniye de onu kırdı cam kırıkları salona kadar gitmiş . Evi süpürdüm o arada kendi süpürmek için ağladı . Sonra süpürgeyi koyarken depoya girdi kavanoz kırdı yeniden makina çalıştı ben yere oturup ağladım . 12:15 te uyudu 13:15 te uyandı akşam 20:00 e kadar sürüneceğiz . Birazdan arabayla gider babamızı alırız . Günde 2 kere şehir turu attırıyor arabada açtığımız müziği beğenmeyip ağlıyor filan . Ölmedim ama yaşamıyorum da. Öğlen eşim aramış kı evde ne durumda olduğunu biliyorum ağlama diye ama kendime hakim olamıyorumEvet ben de öyle düşünüyorum.
Tam olarak aynı durumdayız sadece benim oğlum 4 aylık sallamayı bıraktığım an ağlıyor uyanıyor. Kafayı yiyeceğim bu aralar iyice huzursuz oldu uyumuyor durmuyor. Kızımın okuldan gelmesini bekliyorum tuvalete gitmek için. bir yandan büyüğün ödevleri bir yandan küçüğün uykusuzluğu kendime ayıracak hiç vaktim yok. Yarın aile hekimine gideceğim kolum için şu aralar hayatımdaki en heyecan verici aktivite sanırım buSeni çok iyi anlıyorum üstelik daha beterim bebisim 2 aylik çünkü...biraz daha büyük olsa bebek arabasında oturur hiç olmazsa avm dolaşırım....ama yatar pozisyonda ağlar dye cesaret edip çıkamıyorum.
Uykularimiz berbat. Bıraktığım an uyaniyo o ayagimdayken kahvalti ediyorum düşün...gecede sabah 5ten sonra pek uyumuyo. Bende babasinin ayağına bırakıp salona uyumaya gdyorum...Evi bok goturuyo ama pek umrum değil...yemek zar zor yapıyorum çünkü 8 yas birde kizim var mecbur piscek ev yemegi..eşim desen cocugu tutar sallar bakar ama ev işi yapmaz bende saldım çayıra mevlam kayıra.. bazen giyecek çorap bulamaz ama tek kelime edemez...eden adam yardım edecek önce
Tek sıkıntım çok bunaldim evde...markete gitmek bile luksum oldu...Zor süreçler....
Bende yrn dişçiye gideceğim baya sosyaliz desene kolunuzda ne varTam olarak aynı durumdayız sadece benim oğlum 4 aylık sallamayı bıraktığım an ağlıyor uyanıyor. Kafayı yiyeceğim bu aralar iyice huzursuz oldu uyumuyor durmuyor. Kızımın okuldan gelmesini bekliyorum tuvalete gitmek için. bir yandan büyüğün ödevleri bir yandan küçüğün uykusuzluğu kendime ayıracak hiç vaktim yok. Yarın aile hekimine gideceğim kolum için şu aralar hayatımdaki en heyecan verici aktivite sanırım bu
Ben kuaföre gidiyorum evi de temizliyorum kuaföre gidiyorum bebek arabasında oyalıyorum en kötü ihtimalle kucağıma oturuyor .Ben en cok seye takiliyorum bu konularda...
Evi pırıl pırıl kendisi şıkır şıkır annelerle kendini kiyaslama durumuna...
Kaç anne destekcisi olmadan böyle olabilir ki? Bu cok imkansiz bir sey. Destekci gerekirse annesidir ablasidir komsusudur, gerekirse bakici, temizlikcidir. Esinin isi rahatsa esidir tabii her seyden önce.
Bebekli bir kadın birinden yardim almiyorken nasil kuaföre gidicek en basitinden? Hadi ev isini yapti diyelim...
Farkli imkanlari olan kisilerle kendinizi kiyaslayip caninizi sikmayin
Ya ne bileyim yok mu öyle kadınlar. Her durumda evi çekip çevirebilen. Kendine de bakan. Kıyaslamak değil de imreniyorum keşke ben de öyle olabilseydim diye.Ben en cok seye takiliyorum bu konularda...
Evi pırıl pırıl kendisi şıkır şıkır annelerle kendini kiyaslama durumuna...
Kaç anne destekcisi olmadan böyle olabilir ki? Bu cok imkansiz bir sey. Destekci gerekirse annesidir ablasidir komsusudur, gerekirse bakici, temizlikcidir. Esinin isi rahatsa esidir tabii her seyden önce.
Bebekli bir kadın birinden yardim almiyorken nasil kuaföre gidicek en basitinden? Hadi ev isini yapti diyelim...
Farkli imkanlari olan kisilerle kendinizi kiyaslayip caninizi sikmayin
Ben kuaföre gidiyorum evi de temizliyorum kuaföre gidiyorum bebek arabasında oyalıyorum en kötü ihtimalle kucağıma oturuyor .
Emzirmeyi bırakınca desteksiz uyumayı öğret geceleri uyanmaz dediler oda yalan dolan çıktı . Bal gibi de desteksiz uyumayı öğrendi hala geceleri uyanıyordu son 1 aydır da gece uykuya geçerken elimi tutmak istiyor ve zaten çok zor uykuya geliyordu bende mecbur elini tutturuyordum hep destekli hem desteksiz her durumda uyanıyor hemde 3 kere filan en az Herşey yalan gelmeye başladı
Tam olarak aynı durumdayız sadece benim oğlum 4 aylık sallamayı bıraktığım an ağlıyor uyanıyor. Kafayı yiyeceğim bu aralar iyice huzursuz oldu uyumuyor durmuyor. Kızımın okuldan gelmesini bekliyorum tuvalete gitmek için. bir yandan büyüğün ödevleri bir yandan küçüğün uykusuzluğu kendime ayıracak hiç vaktim yok. Yarın aile hekimine gideceğim kolum için şu aralar hayatımdaki en heyecan verici aktivite sanırım bu
Allah sizlere de kolaylık versin, gerçekten zormuş.Bende yrn dişçiye gideceğim baya sosyaliz desene kolunuzda ne var
Ya ne bileyim yok mu öyle kadınlar. Her durumda evi çekip çevirebilen. Kendine de bakan. Kıyaslamak değil de imreniyorum keşke ben de öyle olabilseydim diye.
Asla diye birşey olmuyor ne yazık ki insanlıktan çıkarsınız o zaman çünkü adam sürekli çalışıyor bir hafta sonu evde onda da denk gelmeyebiliyor . Ben kaş bıyık için gidiyorum zaten kısa süre . Saçlarım çok beyazladı boyatmadım mesela bu yüzdenBen asla sokmam kuafore ya, boya kokusu bazen benim bile cigerimi yakiyor, aseton oje kokusunun içine sokamam. Yoksa tabi uyku saatine denk getirip gidilebilir, bebek arabada uyur.
Ama benim icin asla bir secenek bile degil.