- 11 Mart 2013
- 33.209
- 53.159
- 32
-
- Konu Sahibi Delirtiyor
2 yapmazsan rahat edersin şahsen ben yapmak istemiyorum hatta korkuyorum olur vs diyeDöneceğim tabi, 1 yaş civarı düşünüyordum ama ekonomik durum müsade etmeyecek gibi. Şubat gibi dönebilirim
Ben de öyle düşünüyorum, yani inşallah
Bakacağım, teşekkür ederim.
Benim de en büyük korkum bu ara2 yapmazsan rahat edersin şahsen ben yapmak istemiyorum hatta korkuyorum olur vs diye
Size ilginç bir şey söyleyim hanımlar bebiş büyüğünce misal benimki gibi 8 yaşına gelince 2.yi siz istiyorsunuz böyle omzunuzda kusmuk kafanızda lohusa topuzu pek bir cazip geliyorBenim de en büyük korkum bu ara
Suss allah aşkına susss yaaaSize ilginç bir şey söyleyim hanımlar bebiş büyüğünce misal benimki gibi 8 yaşına gelince 2.yi siz istiyorsunuz böyle omzunuzda kusmuk kafanızda lohusa topuzu pek bir cazip geliyorya da yaş geçiyor diyorsunuz köprüden önce son çıkış kafasıyla 2. Yi yapıyorsunuz yani ben o kafayla yaptım bile bile lades oldu resmen.. ilkini hiç hatırlamıyorum meğer ne kolay çocukmuş
Çift koruma mı gitsek diyorumBenim de en büyük korkum bu ara
Valla ben 2.5 yaşında kreşe başlatmak istiyorum bezden kurtarıp kendini daha iyi ifade ediyor olacak o zaman . Mahremiyet eğitimi de önemli zaman çok kötü çünküNiye ya 2 yaşında bebiş kreşe başlasa ben de okula başlarım diye düşünüyorum o zaman rahat ederim işte hayallerim bu yönde olmaz mı dersiniz..
Kızım 8 yaşına gelince ben 40ıma merdiven dayamış olucam. İnşallah böyle bir çılgınlık yapmamSize ilginç bir şey söyleyim hanımlar bebiş büyüğünce misal benimki gibi 8 yaşına gelince 2.yi siz istiyorsunuz böyle omzunuzda kusmuk kafanızda lohusa topuzu pek bir cazip geliyorya da yaş geçiyor diyorsunuz köprüden önce son çıkış kafasıyla 2. Yi yapıyorsunuz yani ben o kafayla yaptım bile bile lades oldu resmen.. ilkini hiç hatırlamıyorum meğer ne kolay çocukmuş
Hahah doğru vallae asıl mesele uyumaması değil demişin ama asıl mesela uyumaması beDelirtiyor
zaten nickini değiştir bence hep evrene uyumuyor ve uyumayacak mesajı veriyorsun, bak gör nicki değiştirince bence bir şeyler değişmeye başlayacak
"ne de güzel uyuyor" koy nickini hahaha
Herkes söylüyor bunu hahae asıl mesele uyumaması değil demişin ama asıl mesela uyumaması beDelirtiyor
zaten nickini değiştir bence hep evrene uyumuyor ve uyumayacak mesajı veriyorsun, bak gör nicki değiştirince bence bir şeyler değişmeye başlayacak
"ne de güzel uyuyor" koy nickini hahaha
Herkes söylüyor bunu hahane bileyim belki de haklısınız. Süresi dolsun değiştireyim