Bir küçük çocuk meselesi

Haklısınız öyle kardeşler de var, hayatta herşeyin hayırlısı diye dua etmeli..

Tabikii çocukkara tapılmamalı , abartmamalı yani bu kadar da orası öyle ama bu düşüncenize göre hiçbirşeyi çok düşünmeyelim zira evrende birçok gezegen var ve dünya bu galakside nokta şeklinde gözüküyor. Her anne için kendi çocuğu özel ve güzeldir, kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş misali..Her anne baba çocuğunu imkanı varsa en iyi şekilde yetiştirmek ister, bu doğal bir içgüdü bence... ama kolej konusunda buradaki yorumlardan sonra o kadar da takıntılı değilim, iyi bir devlet okulu ve iyi bir ilköğretmen önemli, gerisi boş, çocuğun içinde olduktan sonra her şekilde yükselir, burs vs alır. Haksız mıyım ?

Avrupa’da yaşadığınız için çok şanslısınız sakın dönmeyin Türkiye’ye zira tünelin ucu farklı bir yere çıkıyor Biraz da bu güvensizlik ortamında bir kardeşi mi olsa acaba diyorum ya işte, kızıma destek olacak , canından kanından birisi, kardeşi...

Hu huuuuuh , hem de ikiz hea ? Beni bu kısım da endişelendiriyor zira annem tek yumurta ikizi ve kayınvalidemin de ikiz çift yumurta kardeşleri var..Allah kolaylık versin diyorum...ikizlerin cinsiyet belli mi , tek mi çift yumurta mı ?

Çok mucizevi bir durum olmuş gerçekten...Ama kondomun yırtılmasının da 14.güne denk gelmesi.. Sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız İnşallah yavrularınızı...Çekirdek aileden geniş aileye ne güzel

Evet canım ikizler geliyor. 11.haftadayız daha cinsiyetleri belli değil. Çift yumurta ikizleri bende çok tırsıyorum valla ay sonu bakıcımız işe başlayacak çünkü bebe olmuş 10kilo.onu kaldırmak çok zor oluyor. Karnım baya çıkmaya başladı. Çok kucağıma alıp gezdiremiyorum. Malum ikizlerde kilo alımı bile çok hızlı oluyor ve karnında 3.ay cıvarı cıkmaya baslıyor. Bebeyı nereme sıkıstırayım yan taraflarım bıle kılo aldı aman senın kaynana ıkımız. Ben bırınden ancak kurtuldum ıkıncısı olsa sanırım bizim iş boşanmaya giderdi

Daha önceki ilişkiden kalmış olmama imkan yok çünkü

Bende bir tane daha..
Oğlum 3,5 olacak. Hayatımın hiçbir döneminde bu kadar kararsız olmamıştım..

Arkadaşlar gaz veriyor. Eşim boşver diyor. Gönlüm yap diyor. Enerjim hayat iyi böyle diyor..
Sanki bu kadar fikrin arasında ben ayrı bir yerdeyim..

Allah hıc ummadıgın zaman verıyor kızlar boşuna planlamayın

Cinsiyetleri 1 haftaya belli olur , ben kızıma hamileyken 12.haftada belli olmuştu cinsiyeti, inşallah en azından ikizlerin biri kız bebektir. Hep diyorum ve diyeceğim, bir annenin mutlaka bir kızı olmalı, kızım şimdiden bile bana o kadar yardımcı ki ve çok bıcırık , tatlı dilli oluyorlar, az önce oyun hamuru oynuyoruz , bana bakıyordu uzun uzun , niye baktın dedim , güzelliğine bakıyorum dedi

Ben şok ben ölü yani bana kızım öyle dese mutluluktan ölürümdoktor 3haftaya kesın bellı olur dedı

Hadi bakalım inşallah tez zamanda olur öyle karambole gelir

Allah bizim için hayırlı olacaksa, hayırlı zamanda versin inşallah..
Tahammülsüz, sinirli bir anne olmak istemiyorum.

Şimdi oğlumun eskilerini falan gördükçe veya dışarı çıkacakken işimin ne kadar kolaylaştığını falan farkedip aman boşveer iki çocuk iki kat iş moduna giriyorum.
Hele 3 yıl öncesinin masrafı ile şimdi ki kat kat fazla. Ben çalışamam ve tek maaşla olmaz bu iş..

Ooo bu güzellemeleri oğlum da yapar. Sadece kıza özgü değil ki. "Çok tatlısın anne" der durup durup. Yüzyüze gelince hemen öper..
Mutfakta da yardımcı. Muz dilimler, kek yaparken yardım eder, sofra kurar. Daha ne isterim..

Boğuşma, tepişme işinde babaya paslarım ama ona pek gelemiyorum..

Evet resmen her cocuk bebek ıcın kafadan 1000lira dıceksın bu devırde. Altı yok üstü var yani garanti 1000tl gidiyor maması doktoru bezi vs

Ben tek çocuğum ve bu durum hep beni üzmüştür hala da öyle yani küçüklüğümden beri hep kardeşim olsun istedim ama annemin sağlık sorunları nedeni ile olmadı. Bunu avantaj olarak görenlere anlam veremiyorum yani düşünsenize Allah korusun ama ailemin başına birşey gelse dayanacak bir omuz yok.. Bu konu hala çok üzer beni yalnız kalırsam naparım diye tabiki kuzenlerim, teyzelerim, halalarım, amcalarım var ama bir olduğunu düşünmüyorum keşke üzüldüğümde, mutluluğumda, acımda koşarak gideceğim bir kardeşim olsaydı.. Demem o ki tek olmak öyle düşünüldüğü gibi çok eğlenceli, mükemmel birşey değil..

Maşallah. Okuyunca hoşuma gitti, Allah muhabbetinizi arttırsın. ^_^
Benim oğlan da anca bana "Annesinin kakağsı" desin. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…