Merhaba, derler ya; gelin ata binmiş ya nasip demiş.. aynen durum bu.. kaderinizde böyle bir olay yaşamak varmış maalesef ne yapsanız boş.. kayınvalide zaten tutumu insanca değil onun hakkında yorum yapmak bile saçma sizin takılacağınız kişi eski nişanlınız o da o kadar insanın içinde annesine yanlışını düzeltme insaniyetini göstermeyip sizin ezilmenize göz yumabiliyorsa yarınlarınızda da muhtemelen aynı sahneleri yaşayacaktınız.. ben kararlılığınızdn dolayı sizi kutluyorum.. Ailenizde destek olmuş kıymetlerini bilin.. aşk acısı elbetde zordur ki bence çoğunlukla alışkanlık sebeblidir acınız şu an.. ama unutmayın ki ölüm acısı bile geçiyorken bu acı zamanla silinecek ve siz iyi ki öyle davranabilmişim Allah tarafından diyeceğiniz mutlu huzurlu günlerde güzel ilişkileriniz olucaktır.. tek tavsiyem ilerleyen günlerde büyük ihtimal eski nişanlınız size ulaşmak isteyecektir.. kesinlikle bir araya gelmeyiin özleminizin yoğun olduğu bir zamana gelirseniz o zaman herşey kötü bir hal alabilir.. kararlılığınızı sürdürün.. onunla ilgili herşeyi kafanızda belirlediğiniz tarihe kadar düşünün ağlayın yıpranın ama o tarih geldiğinde artık düşünmeyeceğim deyin ve ne zaman aklına düşerse düşüncelerini değiştirin :)
sanki icinize dogmus, herzaman mail atardi, cevap vermezdim...bugün ilk defa aradi...acmadim, üstüne mail atti, lütfen acarmisin cok özledim sesini felan diye...her 5 dakikaya ariyor bakalim...
Yorum icin tesekkür ederim...insallah zamanla atlaticam :)