• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kaynana maduru daha

Anca görüyorummm :( pardon
tesekkür ederim canim iyim...iyilesiyorum en azindan...son gelismelerde ailesi devreye girdi özürler felan dilendi tekrar...ailem yine bana birakti karari ama benim icin bitti artik...eski nisanlima güvenim kalmadi...güvensiz bi iliskide düsünemiyorum...

Kendin için en doğru kararı sen verirsin. Uzaktan biz gözle bakınca böyle bir adamla evlilik yürümez gibi geliyor bana. Şimdi üzül ileride daha çok üzüleceğine. Moralini bozma, sen herşeyin en iyisine layıksın unutma. Umarım kısa sürede atlatırsın bu durumu.

Kendin için en doğru kararı sen verirsin. Uzaktan biz gözle bakınca böyle bir adamla evlilik yürümez gibi geliyor bana. Şimdi üzül ileride daha çok üzüleceğine. Moralini bozma, sen herşeyin en iyisine layıksın unutma. Umarım kısa sürede atlatırsın bu durumu.

cok tesekkür ederim...
ilerde daha mutsuz olucaktim cok haklisin....bunu gördügüm icin sanirim zaten vazgectim...cünki ömür boyu olmazdi...simdi acimi en azindan tek kisilik ve tek basima cekiyorum...ilerde eger dügün olsaydi belkide daha fazla insanin derdi olucakti :(
Cok tesekkür ederim kizlar desteginiz icin burasi bana cok iyi geldi...

Durumuna üzülmedim sevindim zararın neresınden dönsen kârdır derler ya aynen öyle ya evlendıkten sonra görseydin bu durumları ??

Back