canım benim snei o kadr iyi anlıyorum ki bende bunları hatta daha fazlasını yaşadım maalesef. daha beterinden korumuş mevlam seni eğer evlenseydin daha neler neelr duyacaktın. böyle kaynanalar bahane üretip bozmak için elelrinden geleni yaparlar. benimkide yaptı görümcem kaynım bütüm ailesi bir olup birde ama ben yeminliydim eşimi bırakmayacaktım. kınada ben eşimi tanıyamadım öyle fit fit dolduruyorlardı ki sabrettik ailecek. gelin alıcıda aynı salonda aynı neler neler ama sabrettik buradan dönersk elaleme malzeme olacaktık. evlendik bitmedi hakaretleri kavgaları iftiraları.
evet sevmişsin ama senin için hayırlısı buymuş kendi dertlerine yansınlar boşver sende biraz toparladınmı kendini nasibin bulur seni çok çok mutlu olursun inşallah. rabbime şükret baştan kurtulmuşsun boşver hiç üzülme bile
evet sevmişsin ama senin için hayırlısı buymuş kendi dertlerine yansınlar boşver sende biraz toparladınmı kendini nasibin bulur seni çok çok mutlu olursun inşallah. rabbime şükret baştan kurtulmuşsun boşver hiç üzülme bile