• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kafa karışıklığı durumu

astala85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2021
206
127
53
Merhaba,

Bir süre önce berbat bir evliliğimi bitirdim.
çok çektim duygusal olarak çok yıprandım açıkcası kolay kolay birine güvenir miyim bilmiyorum
yaşım 30 ve 3 yaşında bir kızım var
Ailem dahil herkes yaşın genç tekrar evlenirsin kendini kapatma diyor ve boşandıktan sonra birçok kişi tanışmak görüşmekte istedi ama niyetlerini tam olarak asla kestiremedim ciddi düşünebileceklerini sanmıyorum sonuçta bir kızım var ve bu görüşmek isteyenlerin çoğu hiç evlenmemiş o yüzden güvenemediğim için herkesi reddediyorum
Siz bu duruma nasıl bakıyorsunuz evlenmiş boşanmış çocuklu bir kadınla hiç evlenmemiş biri yada evlenip boşanmış ama çocuğu olmayan biri uygun olur mu?
Kendimi şartlamak sınırlandırmak istemiyorum ama bakış açınıza ihtiyacım var bu arada çalışıyorum güzel bir gelirim var kendi ayakları üzerinde duran biriyim
Olumlu olumsuz düşüncelerinizi merak ediyorum.

Birini görürsünüz doğru kişi olduğuna inanırsınız, gerisi tamamen teferruat olur.

Sizin tek düşünceniz kız evladınız olması. Neler okuyor neler duyuyoruz. Yalnızca ona gerçekten abi veya baba gibi davranacak birisi olduğuna inanırsanız bence diğer detaylar önemsiz.

Günümüzde insanlar çok kötü. Kızınız da var. Kızınıza zarar gelmeyeceğinden yüzde yüz emin olduğunuz biri olması lazım.
Bi taraf çocuklu, bi taraf çocuksuz olunca da çok fazla sorun çıkıyor.

Valla konu sahibesi beğendiğin biri olursa en baştan net sor, benim çocuğum var niyetin ciddi değilse istemem de nabız ölç. Haklısın bu arada herkes o sorumluluğu alamaz gözü yemeyecek olanlar gelmemli.

Yaşınız çok genç. Elbette yeniden evlenmek hakkınız. Ama naçizane görüşüm kızınız biraz büyüsün. Evleneceğiniz kişi mükemmel bile olsa normalde babası kızsa gülüp geçeceğiniz bi şeyi kocanız söylese üvey babalık yapıyo dersiniz. Bence kendinize ve kızınıza zaman tanıyın.

Merhaba,

Bir süre önce berbat bir evliliğimi bitirdim.
çok çektim duygusal olarak çok yıprandım açıkcası kolay kolay birine güvenir miyim bilmiyorum
yaşım 30 ve 3 yaşında bir kızım var
Ailem dahil herkes yaşın genç tekrar evlenirsin kendini kapatma diyor ve boşandıktan sonra birçok kişi tanışmak görüşmekte istedi ama niyetlerini tam olarak asla kestiremedim ciddi düşünebileceklerini sanmıyorum sonuçta bir kızım var ve bu görüşmek isteyenlerin çoğu hiç evlenmemiş o yüzden güvenemediğim için herkesi reddediyorum
Siz bu duruma nasıl bakıyorsunuz evlenmiş boşanmış çocuklu bir kadınla hiç evlenmemiş biri yada evlenip boşanmış ama çocuğu olmayan biri uygun olur mu?
Kendimi şartlamak sınırlandırmak istemiyorum ama bakış açınıza ihtiyacım var bu arada çalışıyorum güzel bir gelirim var kendi ayakları üzerinde duran biriyim
Olumlu olumsuz düşüncelerinizi merak ediyorum.
Bu aralar Algida seçicilik mi bilmiyorum YouTube da sürekli bekar genç erkekle boşanmış çocuklu kadın evlilikleri var. O yüzden doğru kişiyi doğru zamanda bulmakla alakalı. Hayırlısı olsun ♥️

Herkes o sorumluluğu alamaz ama alabilecek olan da mutlaka vardır. Çevremde çocuğu olup evlenen birkaç kişi var. Herkes sıcak bakmayabilir bu duruma, çocuklu bir kadınla veya tam tersi çocuklu bir adamla evlenmek herkesin harcı değildir ancak gençsin. Hay devam ediyor. Ayrıca hemen evlenmek zorunda da değilsin. Kalbine ve mantığına uyan biriyle sevgili de olabilirsin bir süre böylece daha yakından tanıma fırsatın olur, niyetini anlarsın. Kendini kapatma ❤️

Back
X