Bir insan böyle yüz üstü bırakılır mı?

Kıyamam ya ne kadar tatlısınız yanaklarınızı sıkıp sarılasım geldi

Eşim de asla arama sorma kendi bilir o vaz geçti bunu da en olmayacak şekilde dedi, diyor.
Eşiniz çok haklı öyle bir insanla görüşmeye gerek yok ayrıca telefondan ne izletiyor diye YouTube geçmişinden bakmalıydınız bir bakıcıya emanet ediliyor olsa bile çocuklar şahsi YouTube hesabınızı başka bir cihazda açıp onu vermelisiniz ve daha sonra çocuklar ne izlemiş bakmalısınız.

Benim oğlum mayıs sonu 4 olacak 2 aydır kreşe başladı bizim için gerçekten çok zordu alışma süreci kendini yerlere atıyordu gitmicem,anne beni bırakma diye vicdanıma dokunan şeylerdi. O ağlıyordu ben perişan oluyordum ama bu süreçte psikoloğumuz bize kararlı olmamızı şimdi okuluna gitmen gerek şu saatte seni alacagim deyin vedalaşırken ve gidin asla süreci uzatmayın bizde böyle yaptık her ne kadar zor olsada çocuk ağlarken gitmek 5 dk sonra susuyordu sınıfta oyuna daliyordu resmini atıyorlardı sakinleşti diye
Bunu yazmamın nedeni sizde yaşayabilirsiniz umarım bizimki gibi sancılı olmaz ama dik durun zamanla alışacak bırakırken ben kötü birsey mi yapıyorum kreşe bırakmakla hissine çok kapıldım ama zaman geçtikçe çocuğun olumlu yönde ilerlemeleri görüyorsunuz
Ayrıca kreste çok daha kaliteli vakit geçiriyorlar inanın hem ikiz oldukları için birbirlerine yoldaş olurlar.
Kresimizde henüz bezliler bile var onlar çok daha kolay uyum sağlıyorlar inanın evde ne kalabiliyorum bi etkinlik yapıyoruz taş patlasın yarım saat orda ingilizce,jimnastik,kodlama neler yokki
Böylesi daha iyi en güzeli kreş

bundan iyisi samda kayısı imiş resmen. daha ne yapabilirsiniz acaba? herkesin dediği gibi biraz aşk tabiri gibi olacak ama "o size, sizin ona baktığınız gözle bakmamış " siz gayet iyi bir işveren olmuşsunuz ama artık yapacak bisey yok. ikizleriniz için iyi bir öğretmen bulup ufak ufak onun gönlünü hoş edersiniz. küçük hediyeler herkesin gönlünü hoş yapar. büyük kızımı etutten alacağım zaman öğretmenlerine kahve, çikolata vs vs götürüyorum sık sık. gönül hoslugu çok güzel oluyor. siz bunu fazlası ile yapacaksınız belli ki. kreşe başlayacağınız için de eminim hiç pişman olmayacaksınız en azından uzun vadede...

Hislerinizde haklısınız çok sinirlendim kadina, sizi resmen yarı yolda bırakmış. Bırakacaksa bile bir adabı olmalı, desin ki ben ayrılıyorum ,bir iki hafta mesela, siz yeni bakıcı bulun. En azından siz de buna hazırlıklı olurdunuz tam işe gidecekken kapida öğrenmezdiniz. Bu nedir yani, çocuk oyuncağı sanki. Cocuklar da saymasin artık, boşverin. Eşiniz hakli, aramayın yapacağınızı fazlası ile yapmışsınız siz.

Kuzenimin başına geldi benzer bir durum. Kadin atanmış ve başvurduğunda haber vermemiş atanamazsam bakıcılık isinden de olmayayım diye. Kuzenim biraz rapor almış, farklı sehirdeydi annesi apar topar o gitti yanlarına.
Ben bir bakıcı buldum, önce başka bir çocuğa bakıyormuş. Bir sebepten rahatsız olmuş artik gelemeyeceğim deyip ayrılmış, ortada birakti diye çocukların annesi yeni birini bulana kadar 10 gün ise gidememiş. Bana da diyor ki yarı yolda bırakmam sizi

tabi ki o kadını bi daha ne arayın ne de sorun
böyle giden insana ne yapılır ki ?
terbiyesiz kadın
bi de kendini o kadar akıllı sanıyor ki senin ne yapacağına karar veriyor sana akıl veriyor ukala
yok sen 5 gün kreşe ver bilmem ne
telefonu açınca ben 5 gün kreşe ver dedim ya diyor
ahlak yoksunu
hem çocuklara abuk sabuk şeyler izletecek, anne bundan hoşlanmayınca da trip atacak
sahiden ya bu ev hizmeti veren insanların g.tünü bu kadar kaldıracak kadar ne yaptık biz toplumca ?

Benim ikiz oğullarım var. Geçen sene 4-5 yaş karışık bir sınıfta birlikteydiler.

Sanırım ikizler okulda evden birini görünce daha kolay alışıyorlar. İnşallah sizinkiler de kolay alışır.

Hiç aklıma gelmedi böyle birşey ya. Eşimle konuşuyoruz da biz cidden çalışan gibi görmeyip direkt evden biri gibi gormusuz. Ve hata etmişiz. Artık bundan sonrası kres

Ay evet bunları düşünüp mutlu olmalıyım. İkizler birbirine destek olur inşallah. Sıkıntısız süreç geçer bizimkiler de mutlu mesut devam ederler. Çok teşekkür ediyorum.

Aa bu bana güzel bir fikir verdi. İkizler yarın başlayacaklar. Ben de cuma gününe güzel birşeyler hazırlayayım çocuklar götürüp arkadaşlarına dagitsin. Onlarda kaynaşmış olurlar. Çok teşekkür ediyorum ya ufuk oldunuz

Aynen aynen, 5 gün kreşe verin dedi. Aha gittik dediğini yaptık diyorum eşime buna da o karar verdi resmen. Son ifadenize de katiliyorum. Kız kardeşim esnaf ve bana hep abla o senin çalışanin ablan değil derdi. Ben de ama o çok iyi derdim. Bugün geldin mi sözüme diyor. Galiba bizler eve alınca aileye almış gibi hissediyoruz ama öyle bir dünya yok. İnsanın özeline biri girince, eşyalarına dokunup ben kadar yerlerinin bilgisine sahip olunca, çocuklarin onu da gözleri paril paril sevince başka türlüsünü yapamıyor insan.

Benim ikiz oğullarım var. Geçen sene 4-5 yaş karışık bir sınıfta birlikteydiler.

Sanırım ikizler okulda evden birini görünce daha kolay alışıyorlar. İnşallah sizinkiler de kolay alışır.
Ay inşallah öyle ümit ediyorum. Bütün cocuklarimiz iyi olsun, mutlu olsun inşallah...

kendilerine hassas bir görev vermiş olmamız araya sınır çizmeyeceğimiz anlamına gelmiyor
çok gözlemliyorum bunu hem burda hem gerçek hayattaki çevremde
temizlikçiye , bakıcıya el pençe divan duruluyor
ya da haddinden fazla kullanılıyorlar. bi denge yok
halbuki para karşılığında işini yapıp geçen bi insan o
belli ki kendisi çocuklarla bağ falan kurmamış veda bile etmeden gittiğine göre
sen onun patronusun, sana akıl vermeye kalkmış. sen şuan kendi patronuna akıl verebilir misin mesela ?
ben veremem.

Cocuk bakmıs hatta o sürecte haksizliga ugramis buri olarak soyluyorum esiniz cok hakli

Bakiciniz sizi dusunmeden cocuklari dusunmeden oat diye sizi yuzustu birakiyor siz hala vefa diyorsunuz

Giden kişi için hiç canınızı sıkmayın. İş adabı diye bir şey var. İnsan o kadar zaman vakit geçirdiği çocukları böyle bırakır mı

estağfurullah yardımcı olduysam ne mutlu bana. şimdi kese kağıtları var görmüşsünüzdür içerisine bir kek atıyorum minik bir çikolata ile ağızlarına bir gülen yüz stickeri ile kapatıp götürenler var. ben hiç öyle yapmadım da öyle birseyler olabilir. buna benzer güzellikler cesitlendirilebilir.bu süreci en iyi şekilde anlatacağıniza inanıyorum.

En büyük ayıbı çocuklarınıza yapmış, çok ayıp etmiş. 3 yaşında kreşe severek giden nice çocuk var üzülmeyin. İnsanlar böyle işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…