Bir insan böyle yüz üstü bırakılır mı?

Çok üzücü değil mi çocuklarımızı böyle insanlara emanet etmiş olmak da... Güvendiğim dağlara kar yağdı modundayim. Keşke bu kadar güvenmeseydim...

Bir oryantasyon süreci de yasayamayacagiz malesef. Birbirlerinden güç alırlar diye umut ediyorum. Teşekkür ediyorum

çocuklar alışır, unutur. sizi zor durumda bırakmış. bu kişilikte birinin çocuklarınızı büyütmesi zaten iyi olmazdı bence. boşverin. diğer çözüm yolları üzerinden gidin derim. mevcut koşullara da bir şekilde uyum sağlanır zamanla

Ayyy ıkızler 3 yaşında benim kızla akranlar ondan biliyorum ki ıkı gun sonra unutur giderler eşiniz haklı bence

. Çocukları mecbur 5 gün kreşe vereceğim. Ve büyük oğlum okuluna babasıyla giderken artık ikizleri eşim birakmak zorunda olacağı için oglum komşuyla okula gidecek.
2 yaş altındaki çocuklar kreşe tam zamanlı gidiyorlar neden gidemesinler? Diğer çocuğu servise neden vermiyorsunuz? Ya da önce onu bırakıp sonra bebekleri kreşe bırakın geç gidince ne olabilir ki? Kreş kendisini ayarlar. Bana fazla dramatik geldiniz.
Zaten gidiyorlarmış oryantasyona gerek yok bu durumda.

Bi de ondan dinlemek lazım derim muhakkak farketmediğiniz bir şey olmuş
Ben de bunu sorgulayıp duruyorum ne oldu acaba diye. Böyle helallesmeden biri neden bırakıp gider, gerçekten bile bile sert tutumum ya da bilerek bir olumsuzluk olsa içimde sıkıntı da bu kadar büyük olmayacak. Bir yandan da düzene girip aramak isteme sebebim de bu. Yani iftira mi attık, parasını mi vermedik, konusmadigimiz bir istekte mi bulunduk. Yok yok yok.... Bu şekilde ise gitmek için hazırlanmış sabah gelmesini beklerken saat epey gecipte aradigimda bir anda ben sana 5 gün kreşe ver demiştim denmesini hak edecek hiç bir sebep bulamıyorum

Yaptığı çok nahoş birşey . Çocuk bakan biri için fazla güven kırıcı. Hiç mi cocuklarla gönül bağı kurmadi? Başka yer ile anlaşmış dahi olsa böyle mi bitmeliydi . Böyle adapsiz birine çocuk emanet etmem . Bu saatten sonra gel diyip getirtirseniz ipleri eline verirsiniz . Sizi hem çalışma saatleri ve şartları hem maaş konusunda oynatır. Hiç gerek yok . Kreşe verin iki gün ağlar üçüncü gün susarlar .veya siz bakacaksiniz eşiniz ek iş yapacak . Malesef ebeveyn olmak böyle birsey

Ayyy ıkızler 3 yaşında benim kızla akranlar ondan biliyorum ki ıkı gun sonra unutur giderler eşiniz haklı bence
Ay inşallah ya. Çok sevdikleri biri hayatlarından pat diye çıktı bu haliyle korkuttu. Bakalım neler olacak kreş hayatında..

Gitmiyorlardi bu hafta baslayacaklardi iki gün olarak. Oğlumun okulu ve kreş inanılmaz ters yerdeler araları yarım saat. Kreş yine eşimin iş yerine yakın giderken o bırakacak. Haliyle çok gece kalamaz ben de erken çıkıyorum. Servis yok zaten götürecek olan komşumuz var. Onun oğluyla benimkini hep eşim sabahlari götürürdü artık komşuma kaldı. Onla da konuştum. Hallederiz götürürum ben dedi sağolsun. Ama evden 9 yaşındaki çocuk kendi çıkacak. Bundan da endişe ediyorim. Cidden hem çocukların durumu hem ablanin pat diye bırakması oldukça dramatik oldu

Yok zaten geri getirmek asla düşündüğüm birşey değil. Yarın için çocuklarımın da tanıdığı güvendiğim kapıcı ablamiz var o gelip bakacak. Çarşamba da kreş başlayacak. Bir daha ablayla mümkün değil olmaz zaten. Sadece ilişkiyi tamamen bir anda bitirmek icimi acıttı.

Kesinlikle yeni işine haber verin bu tarz biri olduğunu. Çok sinir oldum bakıcınıza.
Bile isteye zor durumda bırakmış sizi
Sizi geçtim çocuklar için kreşe başlama büyük bir olay buna hazırlanmalarını elinden almış. Beni ve çocuklarımı zora sokanı ben de zora sokarım.

Sen yakın zamanda ister istemez bu kadını bırakacaktın çünkü çocukların büyüyor. Kadın kendi kafasında bu sebepten yeni ufuklara yelken açmış. Duygusala bağlamana gerek yok. Arkadaşı da bakıcısı çocuk 3.5 yaşına gelince bir cuma günü pztesi gelmeyeceğim diyerek bırakmıştı. O da ücreti hep tam verirdi falan filan… onlar olaya bazen bizim kadar duygusal yaklaşmıyorlar, çok ayıp etmiş

Fazla anlam yüklemişsiniz,daha fazla verici olursam,o da bana daha verici olur diye düşünmüşsünüz.Kadın sadece sizinle birlikte çalışan biri,o bu şekilde bakıyor ama siz sanki sevgiliniz terk etmiş gibi üzülüyorsunuz.Kreşe çabuk adapte olurlar,başta biraz sıkıntı yaşarsınız ama kreşte daha mutlu olurlar bence çünkü arkadaşları olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…