Bende sizinle aynı fikirdeyim . Rahat rahat sokakta gezilmiyor mesela değişik bakıyorlar. Tabi bu dediğim 5 6 yıl onceydi . Değişmiştir şimdilerde belki .Yalovayı da burda bir ben sevmemişim heralde. Mecbur kalırsan yaşanır da tercih etmek... Bilemedim
Zaten en sıcak aylar Temmuz Ağustos onda da en fazla 30 derecelere çıkıyor diye tahmin etmiştim ,şimdi araştırdım 32,33 Yalova’yı bilmem ama Aydın Kocaeline kıyasla daha fazla sıcakYazları en yüksek kaç derece oluyor izmitin acaba
Yalova sıcak degil miHaa o zaman aydın o açıdan da çok uygun olmayabilir size. Her taraf şortlu minili kaynar yazın. İlçelerin zaten çoğu tatil beldesi. Yalıva iyidir.
Yaaa çok teşekkür ederimKocaeli'nde karar verirseniz Karamürsel gölcük, değirmendere, karmaürsel tarafını tercih edin derim. Bol yeşillik ve deniz. Havasında güzeldir. Sakin huzurlu kısmı Kocaeli in. 4 sene karmürselde okudum 10 sene sonra gittim ve inanılmaz değişmiş. Gelişmiş.
Kocaeli'liyim,sorun cevaplayayımMerhaba arkadaşlar bi sıkıntım var sizden fikirlerinizle yardımcı olmanızı istiyorum eşimin işinden dolayı şehir değiştirmemiz gerekiyor fakat eşim ile bi türlü anlaşamıyoruz hangi şehir hangi ilçe olması konusunda aramızda kocaeli var aklımızda fakat ilçelerinde yasamak istiyoruz kocaelinin havası nasıl hangi ilçelerinde yaşanılır nasıl bir yer kışı yazı nasıl geçiyor bilen orada yaşayan arkadaşlar var mı ben kocaeli istiyorum eşim aydın ve yalova arasinda kalmış sizin öneriniz hangisi olur yardımcı olursanız mutlu olurum
Ona bakarsan canım egenin fay hattı da aktif senaryo burda da varSizin yerinizde olsam hiç düşünmem aydın derim.Deprem söylentileri ayyuka çıkmışken , Marmaradan gitme fırsatı büyük şans.
Çok teşekkür ederimZaten en sıcak aylar Temmuz Ağustos onda da en fazla 30 derecelere çıkıyor diye tahmin etmiştim ,şimdi araştırdım 32,33 Yalova’yı bilmem ama Aydın Kocaeline kıyasla daha fazla sıcak
Oh iyi sorayim hemen en güzel ilçesi bunaltıcı sıcağı olmayan imkanları olan ilçesi var miKocaeli'liyim,sorun cevaplayayım.
Aydin = cehennem sicağı.Normal ege şehri sıcaklığı işte, yani aşırı sıcaktan kasıt nedir bilmiyorum. Aynı bölgede olan ilçeler arasında sıcaklık farkının çok olacağını sanmıyorum. Hepsi yakın sıcaklıktadır.
Benim ailem hala daha Derince 60 evler de yaşıyor,Kocaeli'nin güzel güzide semtlerinden biri.Baya gömülmüş Kocaeli ama mükemmel bir konuma sahip aslında,dört mevsim istediğiniz her imkanı bulabileceğiniz bir il.Kışın Kartepe,yazın Kandıra sahilleri,bahar aylarında ise Maşukiye ve Yuvacik gezilip görülecek doğa harikaları arasında.Yaşamak için de Kartepe'yi tercih edebilirsiniz,biraz daha sakin ve havası güzeldir.Degirmendere ve Karamürsel'de yaşanacak güzel yerler bence.Aydın seveceksiniz de merkezi sıkıcı bir yer,turistik olan yerleri tercih edebilirsiniz.Oh iyi sorayim hemen en güzel ilçesi bunaltıcı sıcağı olmayan imkanları olan ilçesi var mi
Ben sıcaklığına dayanamam diye korkuyorum açık olsam sort ile gezerim sıkıntı olmaz ama her tarafınız kapalı olunca bunalıyor insanCanım soyle bır durum var aydında ilçelerinde tesetturlude acıkta fazla ancak herkes bırbırıne saygılı.
Benim ailem antalya eşimin ığdırSız ın aileler nerde bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?