Aydın çok aşırı sıcak deniyor o yüzden istemiyorum sıcağı pek sevmiyorum serin ilçesi var mıdır acabaKocaeli Yalova ve Aydın arasında en mantıklısı Aydın bence. Çoğu ilçesinde rahat yaşanır, tatil beldeleri yakın, havası ılık.
Kocaeli bildiğim kadarıyla sanayi bölgesi, niye kendinizi sanayi atıklarının arasında yaşamaya mahkum bırakacaksınız ki?
Aydin aşırı sıcak ilçeleri nasıl acaba kırsal doğayla iç içe bir ilce istiyorum aslında şehir merkezinden çok yeşillik olsun istiyorumGidin mis gibi aydına yahu kocaelinde ne var? Havasi leş. Yalova ehh, aydın dururken dusunmezdim
Normal ege şehri sıcaklığı işte, yani aşırı sıcaktan kasıt nedir bilmiyorum. Aynı bölgede olan ilçeler arasında sıcaklık farkının çok olacağını sanmıyorum. Hepsi yakın sıcaklıktadır.Aydın çok aşırı sıcak deniyor o yüzden istemiyorum sıcağı pek sevmiyorum serin ilçesi var mıdır acaba
Sahile uzak düşünüyoruz aslındaAydın ve Yalova seçeneğiniz varsa Kocaeliyi düşünmeyin bence.
Yalova Merkez harika bı yer. Sahili olsun, doğa guzellikleri olsun.
Aydın zaten güzel bı yer.
Kocaelinin bikac ilçesi güzel sadece. İzmit ve sahil boyu ilerisi.
Yazları en yüksek kaç derece sıcak oluyor acaba bilginiz var mıNormal ege şehri sıcaklığı işte, yani aşırı sıcaktan kasıt nedir bilmiyorum. Aynı bölgede olan ilçeler arasında sıcaklık farkının çok olacağını sanmıyorum. Hepsi yakın sıcaklıktadır.
38-40 oluyordur heralde bilmiyorum ki.Yazları en yüksek kaç derece sıcak oluyor acaba bilginiz var mı
Yazları en yüksek kaç derece sıcak oluyor acaba bilginiz var mı
Aydının hangi ilçesi iyidir acaba bilginiz var mı şehir merkezi değil de ilce dusunuyoruzGidin mis gibi aydına yahu kocaelinde ne var? Havasi leş. Yalova ehh, aydın dururken dusunmezdim
Biraz fazla geliyor bana ben şuan doğu da yaşıyorum ve buranın en yüksek sıcaklığı 3538-40 oluyordur heralde bilmiyorum ki.
Yaaa ilçe öneriniz var miBen egedeyım kesınlıkle Yalova olsun.
Kocaelı izmitte amcam var pek sıkıntı yaşamıyor memnun o yüzden bende kocaeli istiyorum ve tabi havası aşırı sıcak olmadığı içinYalovayı da burda bir ben sevmemişim heralde. Mecbur kalırsan yaşanır da tercih etmek... Bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?