- 1 Ocak 2022
- 4.049
- 14.788
- 158
Yani sırf sıcaklığı baz alıyorsanız diyecek bir şey kalmıyor.Kocaelı izmitte amcam var pek sıkıntı yaşamıyor memnun o yüzden bende kocaeli istiyorum ve tabi havası aşırı sıcak olmadığı için
Bütün ilçelerimi havası kötü acabaGidin mis gibi aydına yahu kocaelinde ne var? Havasi leş. Yalova ehh, aydın dururken dusunmezdim
Bizde Kocaeli’ye yeni taşındık (izmit)Merhaba arkadaşlar bi sıkıntım var sizden fikirlerinizle yardımcı olmanızı istiyorum eşimin işinden dolayı şehir değiştirmemiz gerekiyor fakat eşim ile bi türlü anlaşamıyoruz hangi şehir hangi ilçe olması konusunda aramızda kocaeli var aklımızda fakat ilçelerinde yasamak istiyoruz kocaelinin havası nasıl hangi ilçelerinde yaşanılır nasıl bir yer kışı yazı nasıl geçiyor bilen orada yaşayan arkadaşlar var mı ben kocaeli istiyorum eşim aydın ve yalova arasinda kalmış sizin öneriniz hangisi olur yardımcı olursanız mutlu olurum
İlçe isteme sebebiniz nedir? Yalova zaten küçük bir il. İlçeleri de genelde tatil beldesi ve ben gideli yıllar oluyor ama ilçe merkez ulaşımı zordu.Yaaa ilçe öneriniz var mi
Aydının ilçeleri nasıl acaba havası falanSizin yerinizde olsam hiç düşünmem aydın derim.Deprem söylentileri ayyuka çıkmışken , Marmaradan gitme fırsatı büyük şans.
Ege yazın yanar ben diyverem sıcakta yumurtayı kır yola anında pıserBiraz fazla geliyor bana ben şuan doğu da yaşıyorum ve buranın en yüksek sıcaklığı 35
Neresi mesela?Sahile uzak düşünüyoruz aslında
Evet sıcaklık benim için çok önemli tesettürlü olduğum için sokağa çıktığım zaman rahat yürümek istiyorum sıcaktan bunalıp kendimi klimanın önüne atmak istemiyorumYani sırf sıcaklığı baz alıyorsanız diyecek bir şey kalmıyor.
Hiç mi serin bi ilçe yokEge yazın yanar ben diyverem sıcakta yumurtayı kır yola anında pıser
Güzel ama Yalova Kudra ya. Aydın mi Yalova mi tabiki Aydın ama Merkezse Yalova'nın da gideri var bence :)Yalovayı da burda bir ben sevmemişim heralde. Mecbur kalırsan yaşanır da tercih etmek... Bilemedim
Yani bilmiyorum yalova olursa sahile uzak bi ilçesi olsun diye düşünüyoruzNeresi mesela?
Haa o zaman aydın o açıdan da çok uygun olmayabilir size. Her taraf şortlu minili kaynar yazın. İlçelerin zaten çoğu tatil beldesi. Yalıva iyidir.Evet sıcaklık benim için çok önemli tesettürlü olduğum için sokağa çıktığım zaman rahat yürümek istiyorum sıcaktan bunalıp kendimi klimanın önüne atmak istemiyorum
İç ege illerinde bile yok yazın. İç taraf doğunun sıcağına benzer 1 ay özellikle o kuru sıcakta kavrulursunuz. Sahil tarafı da hem sıcak hem nem tesettürlü biri olarak zorlar. Dediğiniz gibi atarsınız klimanın önüne kendinizi.Hiç mi serin bi ilçe yok
Yazları en yüksek kaç derece oluyor izmitin acabaBizde Kocaeli’ye yeni taşındık (izmit)
Eşim Kartepe de çalışıyor
ben sevdim burayı , eşim havasından şikayetçi sanayi bölgesi havası temiz değil vs diye ama temiz hava alınacak çok yeri var maşukiye Kartepe Sapanca hafta sonları hep yeşillik orman havası geziyoruz ,kışı bana sert gelmedi (çünkü daha önce uşakta yaşıyorduk ve çok sert kışı var yazı da hafif geçer ) yazın çok sıcak ama genel olarak ben memnunum ki kolay kolay bi yere alışabilen biri değilim …
Aydında kardeşim yaşıyor ben sevemedim o şehri bana çok çok fazla sıcak geldi Kocaeli ne göre
ki sıcak hiç sevmem
Yalova hakkında bilgim yok
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur
Ben hiç sevmedim, özellikle popülasyonunu. Amcamlar orda yaşıyor, ev denize sıfır efsane ama üstüne para verseler isteyerek gidip yaşamam yalovada.Güzel ama Yalova Kudra ya. Aydın mi Yalova mi tabiki Aydın ama Merkezse Yalova'nın da gideri var bence :)
En iyisi ben kararı eşime bırakayım nasıl olsa hepsi sıcak illerİç ege illerinde bile yok yazın. İç taraf doğunun sıcağına benzer 1 ay özellikle o kuru sıcakta kavrulursunuz. Sahil tarafı da hem sıcak hem nem tesettürlü biri olarak zorlar. Dediğiniz gibi atarsınız klimanın önüne kendinizi.
30 u çok uzun süre geçmiyor sanırım istanbuldan çok farklı değil. Ama nem faktörü de var.Yazları en yüksek kaç derece oluyor izmitin acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?