How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bir ilce secmem lazım

Aydından Antalyaya gitmek daha kolay ve yakın yukarıda uzun mesaj yazdım ıste tesetturluler ıcın yazın sıcakta zor olabılır klıma ısı cozer

Merhaba arkadaşlar bi sıkıntım var sizden fikirlerinizle yardımcı olmanızı istiyorum eşimin işinden dolayı şehir değiştirmemiz gerekiyor fakat eşim ile bi türlü anlaşamıyoruz hangi şehir hangi ilçe olması konusunda aramızda kocaeli var aklımızda fakat ilçelerinde yasamak istiyoruz kocaelinin havası nasıl hangi ilçelerinde yaşanılır nasıl bir yer kışı yazı nasıl geçiyor bilen orada yaşayan arkadaşlar var mı ben kocaeli istiyorum eşim aydın ve yalova arasinda kalmış sizin öneriniz hangisi olur yardımcı olursanız mutlu olurum
Benim arkadaşımın eşi askeriyede Karamürsel’deler (tayin dolayısıyla). Çok seviyor, çok da mutlu. Biz de bir kere gittik huzurlu, sakin, küçük bir yerdi. Yalova-Kocaeli arasında diye hatırlıyorum.

Yalova'da Arap yoğunluğu çok kiralık ev konusunda çok sorun yaşayabilirsiniz. Hatta daha ayrıntılı şeylere de şahit oldum ama konu uzamasın şu kadar yazayım akrabam 2 yil once 1 yıla yakın ev aradı

Aydın derim - Kocaeli belki havasi pis - Yalova bana en uzak olan geldi

Yalova'da yaşamak zorunda olan biri olarak asla asla düşünmeyin derim, İstanbul gibi her sene daha da kötüye gidiyor.
Kiralar çok çok pahalı, ev sahibi olmasak çok zorlanırdik. Eskiden sadece yazın sahil çok kalabalık olurdu, şimdi kışın bile güneşli havada sahilde Arap, Suriyelilerden adım atılmıyor. Deprem riskini saymıyorum zaten. Sicak havayı sevmiyormussunuz sanırım, bende yazdan nefret ederim. Aydin'i bilmiyorum ama yazın burda da durulmuyor. Kocaeli de bence tercih edilmez. En iyisi aydın bence, Yalova'nın güzel olduğu zamanlar eskide kaldı ne yazık ki.

Merhaba arkadaşlar bi sıkıntım var sizden fikirlerinizle yardımcı olmanızı istiyorum eşimin işinden dolayı şehir değiştirmemiz gerekiyor fakat eşim ile bi türlü anlaşamıyoruz hangi şehir hangi ilçe olması konusunda aramızda kocaeli var aklımızda fakat ilçelerinde yasamak istiyoruz kocaelinin havası nasıl hangi ilçelerinde yaşanılır nasıl bir yer kışı yazı nasıl geçiyor bilen orada yaşayan arkadaşlar var mı ben kocaeli istiyorum eşim aydın ve yalova arasinda kalmış sizin öneriniz hangisi olur yardımcı olursanız mutlu olurum
Kocaeli diyince aklima direkt sanayi ve kirli hava geldi. Daha yesili bol sanayisi az havasi temiz bir bolge tercih ederdim ben

Bence de aydın. Evet aşırı sıcak olabilir ama 1 2 ay yoğun sıcaklık oluyor. Hem İzmir, Muğla gibi şehirler dibinde. İstediğin gibi gezme fırsatın da olur

Kocaeli Yalova ve Aydın arasında en mantıklısı Aydın bence. Çoğu ilçesinde rahat yaşanır, tatil beldeleri yakın, havası ılık.

Kocaeli bildiğim kadarıyla sanayi bölgesi, niye kendinizi sanayi atıklarının arasında yaşamaya mahkum bırakacaksınız ki?
Ablam kocaelinde oturuyor. Bir tarafinda Pakmaya fabrikasinin maya kokusu diger tarafinda Knauf fabrikasinin havada ucusan alci tozlari. Derince de harikalar sahili var muhtesem bir sahil. Denize bakinca tertemiz ama girilmiyor sanayi kimyasallarindan.

Bu üçünden aydın dururken başka yer seçmem.
Diyelim ki aydın olmuyor yalova o zaman ama asla kocaeli değil

Kocaeli neden bu kadar linçlenmiş anlamadım.30 senemi geçirdim orada ben ve hiç öyle büyük bir rahatsızlık yaşamadım.Şu anda Ege bölgesinde yaşıyorum ama hiçte öyle pembe bir hayatım yok.Kocaeli Türk sanayisinin bel kemiği,Türk ekonomisini belli bir oranda ayakta tutan bir il ve gezilecek görülecek çok güzel yerleri de var,gıpgri bir şehir de değil yani.

Kocaeli sanayide şehri havası berbat. Yalova da çok gelişmiş bir yer değil, hem de deprem bölgesi. Gerçi hepsi deprem bölgesi ama beklenen Marmara depremi de iyiden iyiye yaklaştı.

Aydın gibi bir seçenek dururken diğerlerini düşünmeyin bile bence

Kocaeli'ni de amma gömmüşsünüz. Bana göre en güzel iklim Karadeniz iklimi. Kocaeli'ni bu yüzden tercih ederdim. Diğer yerlere göre sıcak da olmaz. Dilovası dolaylarında hava leş ama yeşili de bol. Hava kirlilik oranları Çevre ve bilmem ne Bakanlığı'nın sayfasında var. Kıyas yapabilirsiniz. Bir de eşinizin kariyeri için hangi il daha önemliyse onu da eklemek gerekir. Tatil ve turistik yöresi diye hemen Aydın demezdim ben. Kira, ulaşım, iklimi de önemli.

Ablam kocaelinde oturuyor. Bir tarafinda Pakmaya fabrikasinin maya kokusu diger tarafinda Knauf fabrikasinin havada ucusan alci tozlari. Derince de harikalar sahili var muhtesem bir sahil. Denize bakinca tertemiz ama girilmiyor sanayi kimyasallarindan.
Kocaeline hiç gitmedim bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum. İzmirde de torbalı kemalpaşa tarafı rezalettir çünkü. Daha birkaç hafta önce sudan zehirlendi bir sürü insan, kimyasal atık karışmış içme suyuna. O yüzden sanayi bölgesinden kaçmak lazım bence.

Kocaeli'ni de amma gömmüşsünüz. Bana göre en güzel iklim Karadeniz iklimi. Kocaeli'ni bu yüzden tercih ederdim. Diğer yerlere göre sıcak da olmaz. Dilovası dolaylarında hava leş ama yeşili de bol. Hava kirlilik oranları Çevre ve bilmem ne Bakanlığı'nın sayfasında var. Kıyas yapabilirsiniz. Bir de eşinizin kariyeri için hangi il daha önemliyse onu da eklemek gerekir. Tatil ve turistik yöresi diye hemen Aydın demezdim ben. Kira, ulaşım, iklimi de önemli.
Büyük ihtimalle Kocaeli'nin Karadenize sahili olduğunu bilmiyorlar.Oralar tam bir doğa harikası,bir de Kartepe var mesela kış turizmi için önemli bir yer,aslında yeşilliği oldukça bol bir il Kocaeli.Ben su anda Manisa'ya bağlı bir ilçede yaşıyorum ve doğalgaz olmadığı için kışın insan nefes alamiyor hava kirliliğinden.Zaten Aydın'da turistik bölgeler hariç öyle harika bir yer değil.Bir de yazın klimasiz nefes almak bile zor oluyor buralarda.

Tesettürlü olduğunuz için de Aydın için şunu diyeyim. Hala aynı mıdır bilmem ama bazı ilçelerinde tesettür sebebiyle tuhaf karşılanabilme ihtimaliniz var. 4,5 yıl önce tesettürlü bir arkadaşım Aydın'a gezmeye gitmişti. Hangi ilçesi olduğunu hatırlamıyorum ama insanlar ilk defa tesettürlü gördükleri için çok şaşırmışlar ve değişik sorular maruz kalmışlar. Arkadaşım takmamış, orası ayrı bir konu. Oraya ayak basan ilk tesettürlülermiş:KK48: Onun gibi bir ilçeye giderseniz adapte olamayabilirsiniz.

Konu sahibi bu kadar sıcağı dert ediyorsanız Erzurum, Kars, Sivas bu üç ilden birini seçin. Ferah ferah yaşarsınız. Ne işiniz var Ege’de Marmara’da? Kocaeli-Yalova arasında sıcaklık olarak pek fark yok. Aydın Ege haliyle sıcak.

Tesettürlü olduğunuz için de Aydın için şunu diyeyim. Hala aynı mıdır bilmem ama bazı ilçelerinde tesettür sebebiyle tuhaf karşılanabilme ihtimaliniz var. 4,5 yıl önce tesettürlü bir arkadaşım Aydın'a gezmeye gitmişti. Hangi ilçesi olduğunu hatırlamıyorum ama insanlar ilk defa tesettürlü gördükleri için çok şaşırmışlar ve değişik sorular maruz kalmışlar. Arkadaşım takmamış, orası ayrı bir konu. Oraya ayak basan ilk tesettürlülermiş:KK48: Onun gibi bir ilçeye giderseniz adapte olamayabilirsiniz.
Daha neler artık siz de bu hikayeyi yediniz mi 😂😂😂

Aydın büyük, sevimli, güzel br şehirdir. Kocaeli büyğkşehir ama istanbul gibi keşmekeş. Sanayi kenti havası eskiye göre temiz ama ne kadar temizdir tartışılır. Aydın tatil yerlerine yakındır. Yalova ufak pek gleişmemiştir

Back