- 17 Aralık 2015
- 26.659
- 48.607
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim arkadaşımın eşi askeriyede Karamürsel’deler (tayin dolayısıyla). Çok seviyor, çok da mutlu. Biz de bir kere gittik huzurlu, sakin, küçük bir yerdi. Yalova-Kocaeli arasında diye hatırlıyorum.Merhaba arkadaşlar bi sıkıntım var sizden fikirlerinizle yardımcı olmanızı istiyorum eşimin işinden dolayı şehir değiştirmemiz gerekiyor fakat eşim ile bi türlü anlaşamıyoruz hangi şehir hangi ilçe olması konusunda aramızda kocaeli var aklımızda fakat ilçelerinde yasamak istiyoruz kocaelinin havası nasıl hangi ilçelerinde yaşanılır nasıl bir yer kışı yazı nasıl geçiyor bilen orada yaşayan arkadaşlar var mı ben kocaeli istiyorum eşim aydın ve yalova arasinda kalmış sizin öneriniz hangisi olur yardımcı olursanız mutlu olurum
Kocaeli diyince aklima direkt sanayi ve kirli hava geldi. Daha yesili bol sanayisi az havasi temiz bir bolge tercih ederdim benMerhaba arkadaşlar bi sıkıntım var sizden fikirlerinizle yardımcı olmanızı istiyorum eşimin işinden dolayı şehir değiştirmemiz gerekiyor fakat eşim ile bi türlü anlaşamıyoruz hangi şehir hangi ilçe olması konusunda aramızda kocaeli var aklımızda fakat ilçelerinde yasamak istiyoruz kocaelinin havası nasıl hangi ilçelerinde yaşanılır nasıl bir yer kışı yazı nasıl geçiyor bilen orada yaşayan arkadaşlar var mı ben kocaeli istiyorum eşim aydın ve yalova arasinda kalmış sizin öneriniz hangisi olur yardımcı olursanız mutlu olurum
Ablam kocaelinde oturuyor. Bir tarafinda Pakmaya fabrikasinin maya kokusu diger tarafinda Knauf fabrikasinin havada ucusan alci tozlari. Derince de harikalar sahili var muhtesem bir sahil. Denize bakinca tertemiz ama girilmiyor sanayi kimyasallarindan.Kocaeli Yalova ve Aydın arasında en mantıklısı Aydın bence. Çoğu ilçesinde rahat yaşanır, tatil beldeleri yakın, havası ılık.
Kocaeli bildiğim kadarıyla sanayi bölgesi, niye kendinizi sanayi atıklarının arasında yaşamaya mahkum bırakacaksınız ki?
Kocaeline hiç gitmedim bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum. İzmirde de torbalı kemalpaşa tarafı rezalettir çünkü. Daha birkaç hafta önce sudan zehirlendi bir sürü insan, kimyasal atık karışmış içme suyuna. O yüzden sanayi bölgesinden kaçmak lazım bence.Ablam kocaelinde oturuyor. Bir tarafinda Pakmaya fabrikasinin maya kokusu diger tarafinda Knauf fabrikasinin havada ucusan alci tozlari. Derince de harikalar sahili var muhtesem bir sahil. Denize bakinca tertemiz ama girilmiyor sanayi kimyasallarindan.
Büyük ihtimalle Kocaeli'nin Karadenize sahili olduğunu bilmiyorlar.Oralar tam bir doğa harikası,bir de Kartepe var mesela kış turizmi için önemli bir yer,aslında yeşilliği oldukça bol bir il Kocaeli.Ben su anda Manisa'ya bağlı bir ilçede yaşıyorum ve doğalgaz olmadığı için kışın insan nefes alamiyor hava kirliliğinden.Zaten Aydın'da turistik bölgeler hariç öyle harika bir yer değil.Bir de yazın klimasiz nefes almak bile zor oluyor buralarda.Kocaeli'ni de amma gömmüşsünüz. Bana göre en güzel iklim Karadeniz iklimi. Kocaeli'ni bu yüzden tercih ederdim. Diğer yerlere göre sıcak da olmaz. Dilovası dolaylarında hava leş ama yeşili de bol. Hava kirlilik oranları Çevre ve bilmem ne Bakanlığı'nın sayfasında var. Kıyas yapabilirsiniz. Bir de eşinizin kariyeri için hangi il daha önemliyse onu da eklemek gerekir. Tatil ve turistik yöresi diye hemen Aydın demezdim ben. Kira, ulaşım, iklimi de önemli.
Daha neler artık siz de bu hikayeyi yediniz miTesettürlü olduğunuz için de Aydın için şunu diyeyim. Hala aynı mıdır bilmem ama bazı ilçelerinde tesettür sebebiyle tuhaf karşılanabilme ihtimaliniz var. 4,5 yıl önce tesettürlü bir arkadaşım Aydın'a gezmeye gitmişti. Hangi ilçesi olduğunu hatırlamıyorum ama insanlar ilk defa tesettürlü gördükleri için çok şaşırmışlar ve değişik sorular maruz kalmışlar. Arkadaşım takmamış, orası ayrı bir konu. Oraya ayak basan ilk tesettürlülermiş Onun gibi bir ilçeye giderseniz adapte olamayabilirsiniz.
Aydın büyük, sevimli, güzel br şehirdir. Kocaeli büyğkşehir ama istanbul gibi keşmekeş. Sanayi kenti havası eskiye göre temiz ama ne kadar temizdir tartışılır. Aydın tatil yerlerine yakındır. Yalova ufak pek gleişmemiştirMerhaba arkadaşlar bi sıkıntım var sizden fikirlerinizle yardımcı olmanızı istiyorum eşimin işinden dolayı şehir değiştirmemiz gerekiyor fakat eşim ile bi türlü anlaşamıyoruz hangi şehir hangi ilçe olması konusunda aramızda kocaeli var aklımızda fakat ilçelerinde yasamak istiyoruz kocaelinin havası nasıl hangi ilçelerinde yaşanılır nasıl bir yer kışı yazı nasıl geçiyor bilen orada yaşayan arkadaşlar var mı ben kocaeli istiyorum eşim aydın ve yalova arasinda kalmış sizin öneriniz hangisi olur yardımcı olursanız mutlu olurum