Bir ilce secmem lazım

99 depremini en acı bir şekilde tecrübe etmiş biri olarak gecen sene İzmir depreminden de fena şekilde etkilendim.Ege Bölgesi de malesef ki deprem kuşağında bulunuyor.Gecen sene Muğla ve Aydın tarafinda ufak ufak bir çok deprem meydana geldi,Denizli'de birçok deprem meydana geldi.Deprem den kaçış yok,heran bu korkuyla yaşanmaz yani.Son olarak şunu söyleyeyim;binalar öldürmez ama açgözlü,sahtekar mutahitler öldürür.

Son düzenleme:
Bence de aydina gidin mis gibi, kocaeli niye istiyorsunuz hic anlamadim

Ben de izmirdeyim ve ufak tefek oluyor burası da dediğiniz gibi deprem bölgesi fakat çatalca kocaeli direkt 99 depreminde merkez üssüydü. Ayrıca da kocaeline gidip kaderimi insafsız müteahhitlerin insafına bırakmazdım çünkü belediyede adamı olan herkes her usulsüzlüğü yapıyor. O yüzden daha az riskli bölgeyi seçmek daha mantıklı. Yeni ev sıfır ev deyip de güvenmek mantıksızlık olur.

Merhaba oncelikle yaklaşık bes senedir kocaelinde yaşıyoruz kartepede cok memnunuz gerek imkan gerek heryere yakinlik kaçılacak yesil yerleri falanda var bence bir dusunun derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…