• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir ilce secmem lazım

Soyle bır durum var küresel ısınma Turkıyeyı soyle etkıleyecek kuraklık once Akdeniz sonra ıc Anadolu sonra ege sonra Marmara en son Karadenizi etkileyecek dıye

Merhaba arkadaşlar bi sıkıntım var sizden fikirlerinizle yardımcı olmanızı istiyorum eşimin işinden dolayı şehir değiştirmemiz gerekiyor fakat eşim ile bi türlü anlaşamıyoruz hangi şehir hangi ilçe olması konusunda aramızda kocaeli var aklımızda fakat ilçelerinde yasamak istiyoruz kocaelinin havası nasıl hangi ilçelerinde yaşanılır nasıl bir yer kışı yazı nasıl geçiyor bilen orada yaşayan arkadaşlar var mı ben kocaeli istiyorum eşim aydın ve yalova arasinda kalmış sizin öneriniz hangisi olur yardımcı olursanız mutlu olurum
Bizde Kocaeli’ye yeni taşındık (izmit)
Eşim Kartepe de çalışıyor
ben sevdim burayı , eşim havasından şikayetçi sanayi bölgesi havası temiz değil vs diye ama temiz hava alınacak çok yeri var maşukiye Kartepe Sapanca hafta sonları hep yeşillik orman havası geziyoruz ,kışı bana sert gelmedi (çünkü daha önce uşakta yaşıyorduk ve çok sert kışı var yazı da hafif geçer ) yazın çok sıcak ama genel olarak ben memnunum ki kolay kolay bi yere alışabilen biri değilim …
Aydında kardeşim yaşıyor ben sevemedim o şehri bana çok çok fazla sıcak geldi Kocaeli ne göre
ki sıcak hiç sevmem
Yalova hakkında bilgim yok
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur 🙏🏻

Yani sırf sıcaklığı baz alıyorsanız diyecek bir şey kalmıyor.
Evet sıcaklık benim için çok önemli tesettürlü olduğum için sokağa çıktığım zaman rahat yürümek istiyorum sıcaktan bunalıp kendimi klimanın önüne atmak istemiyorum

Tek kriterinizsıcaklıksa nem rahatsız etmez derseniz Karadeniz sahil şeridine bakın.

Geçen sene 40 gün kalıp 3 gün denize girebildim :işsiz:

Evet sıcaklık benim için çok önemli tesettürlü olduğum için sokağa çıktığım zaman rahat yürümek istiyorum sıcaktan bunalıp kendimi klimanın önüne atmak istemiyorum
Haa o zaman aydın o açıdan da çok uygun olmayabilir size. Her taraf şortlu minili kaynar yazın. İlçelerin zaten çoğu tatil beldesi. Yalıva iyidir.

Bizde Kocaeli’ye yeni taşındık (izmit)
Eşim Kartepe de çalışıyor
ben sevdim burayı , eşim havasından şikayetçi sanayi bölgesi havası temiz değil vs diye ama temiz hava alınacak çok yeri var maşukiye Kartepe Sapanca hafta sonları hep yeşillik orman havası geziyoruz ,kışı bana sert gelmedi (çünkü daha önce uşakta yaşıyorduk ve çok sert kışı var yazı da hafif geçer ) yazın çok sıcak ama genel olarak ben memnunum ki kolay kolay bi yere alışabilen biri değilim …
Aydında kardeşim yaşıyor ben sevemedim o şehri bana çok çok fazla sıcak geldi Kocaeli ne göre
ki sıcak hiç sevmem
Yalova hakkında bilgim yok
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur 🙏🏻
Yazları en yüksek kaç derece oluyor izmitin acaba

Güzel ama Yalova Kudra ya. Aydın mi Yalova mi tabiki Aydın ama Merkezse Yalova'nın da gideri var bence :)
Ben hiç sevmedim, özellikle popülasyonunu. Amcamlar orda yaşıyor, ev denize sıfır efsane ama üstüne para verseler isteyerek gidip yaşamam yalovada.

İç ege illerinde bile yok yazın. İç taraf doğunun sıcağına benzer 1 ay özellikle o kuru sıcakta kavrulursunuz. Sahil tarafı da hem sıcak hem nem tesettürlü biri olarak zorlar. Dediğiniz gibi atarsınız klimanın önüne kendinizi.
En iyisi ben kararı eşime bırakayım nasıl olsa hepsi sıcak iller

Back