Bir garip telefon mevzusu

eşiniz kaç yaşında?

Gercekten su ortamda tek derdiniz telefon mu?

Size zerre saygi duymayan, siddet uygulayan, mahreminizi ortalik yere döken bir adamlasiniz.
Ve derdiniz telefon.

Peki.

Kalbiniz ne kadar kötü

Canım bu adam 5 yıl sonra, istemediği bir şeyi yaptın diye bir şekilde boşanmak isterse, ne yapacaksın? İşini gücünü niye bırakıyorsun? Aklını başına almanı öneririm.

Haketmek ne demek, sabretmek ne demek? Ayıp yani. Durumumuz yok desen anlayacağım, ama seni kölesi mi sanıyor? Kendini böyle ezdirme lütfen, git kendi paranı kendin kazan, istediğin şeyleri kendin al. Kimsenin eline bakma.

Gercekten su ortamda tek derdiniz telefon mu?

Size zerre saygi duymayan, siddet uygulayan, mahreminizi ortalik yere döken bir adamlasiniz.
Ve derdiniz telefon.

Peki.
Aslında gerçek bu mesele telefon değil ki ama konu sahibi halen telefonda kalmış ama mesele daha büyük insan karı koca olamadık der mi ne ayıp edepsizlik saygısızlık daha balayi dedikleri yillardasiniz

Maaşallah. Ne diyeceğimi bilemedim. Her şeyin de farkındasınız da nesini sevip evlenmeye karar verdiniz onu merak ettim
Teşekkür ederim çok haklısınız

Nedense bana durumu için evlendiniz gibi geliyor. Konu hep telefon para başka bir şey yok. Belli ki para için evlenmişsiniz ama umduğunuzu bulamamışsınız. Çünkü evlenir evlenmez kimse pat diye kullanılır telefonu varken bana şu marka üst segment telefon istiyorum demez. Ailelere kadar gitmiş ben olsam yerin dibine girmiştim. Kocanız sizi dövmüş siz telefon için kavgalar etmişsiniz kapıları defalarca vurmuşsunuz 10 kere kapı mı vurulur yahu. Ama siz hala telefon para diyorsunuz. Kocanız size vurmuş , eğiticem şu bu lafları etmiş siz bunlara hiç takılmamışsınız. Niye takılasınız ki 500 liralık elbise giyiyorsunuz

Farkinda misiniz bilmiyorum ama esiniz sizi egitecegini soylemis size, ne demek sabretmeyi ogretecegim, hak edeceksin? Bu kelimeyi kullanmak istemezdim ama durum bu sekilde, sen kimsin diyemediniz mi gercekten? Yalan soyleyip ortalaik karistirmak, annenin suratina telefon kapatmak, kavga cikinca da aileyi aramak nedir allah askina? Ailesi durumu gorunce boyle sacma sapan seyler icin bizi aramayin diyip cikip gtmemisler, bence bu da garip. Ayrica esiniz beyefendi zaten planini yapmis, isiniz yok malum ve gorunen o ki ihtiyaclarinizi da mecburen 'hak ederek' karsilayacaksiniz. Nisanliyken bunlarin farkinda olmamaniz mumkun degil bence, durumu cok cok cok iyi diye ses etmemis olabilir misiniz? Bunu gercekten sorma ihtiyaci duydum. Şu saatten sonra yapmaniz gereken ilk sey is meselesinde kendi kurallarinizi koyup bir an evvel is hayatina donmek olmali bence, sonra da temkinli olup gozlemleyin ben bu sekilde omur geciremezdim.

sövüldüğünü, aşağılandığını fark ettin mi, peki ne yapmayı düşünüyorsun? buradaki esprilerden daha beterini yaşamışsın, yaşıyorsun çünkü

Dimi dimi.
Adını anarken bile dikkatli olmalıyız
tabi canim. bir telefon fiyatinin yarisina biz bir ay geçinmek için takla atiyoruz
iphone diyince saygı duruşuna falan geçmemiz lazım.
benim bir kuzenim var telefonumu uzatirmisin diyecegi zaman iphonemi uzatirmisin diyo mesela
uzatacak insana da eziyet iki elinle falan sıki sıkı tutup gotururkende ayagim bi yere takilmasinda dusmeyim diye falan ugrasiyosun

Kimsenin derdi sizi aşsağılamak değil.
Ama bazen başka türlüsü söylenmiyor, söylense de tesir etmiyor.
Eşiniz evlenmeden de belli etmiş kendini.
Bir şekilde evlenmişsiniz, telefon, elbise derdine değil asıl meselelere kafa yorun en azından bundan sonra.
Bir tek iyi özelliği yok evlendiğiniz adam, hergün yeni bir telefon alsa neye yarar ?

Aslında gerçek bu mesele telefon değil ki ama konu sahibi halen telefonda kalmış ama mesele daha büyük insan karı koca olamadık der mi ne ayıp edepsizlik saygısızlık daha balayi dedikleri yillardasiniz
kim kime kari koca olamadik demis

sövüldüğünü, aşağılandığını fark ettin mi, peki ne yapmayı düşünüyorsun? buradaki esprilerden daha beterini yaşamışsın, yaşıyorsun çünkü
Patronumla konuştum pazartesi gorusmeye gidicem ama gerçekten derdim para veya telefon değil yemin ederim sadece değer üzülüyorum büyüklerimden akıl almaya geldim ve eşimle severek evlendim benim babamin durumu da çok şükür iyiydi

Ben de 19 yaşındayım ve ben nasıl bir şeyleri düşünebiliyorsam siz de yapabilirsiniz bence aynısını.

Üstte de yazmıştım, babamdan geçen telefon istedim ve yatırımını bozmamak için almadı. Bir daha asla konusunu açmadım ben de. Sizin yaptığınız ısrarın yarısını yapsam iki tane alırdı herhalde. Eşinizin yaptığının yarısını da babam yapsa ben bir daha onun yüzüne bakmazdım.

Bunlar düşünmesi ve akıl etmesi zor şeyler değil yani.

Bunu da yeni gördüm yaşınız da küçükmüş yanlış anlamayın biraz cahilliğinizin kurbanı olmuşsunuz eş ailesiyle de yakın oturuyorsunuz demek ki seslere çıkıp gelmişler daha 3 aylık evli iken şiddet de görmüşsünüz, düzelir diye mi beklediniz bilmiyorum ama 1 yılda düzelmek şöyle dursun daha da değersizleştirilmişsiniz, hakkınızda hayırlısı olsun üzüldüm sizin adınıza

Eşi ailelere öyle demiş hanımefendi vajinismus u yenmiş 3 ay önce eşi öyle hakaret etmiş ailelerin içinde
yuh ya ama normal yani bu kizin o oküzun onde gideni kocasinin yaninda vajinusmus olmasi.
kadin ruhundan anlamayan hödük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…