- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
Değer maddiyatla ölçülmez ki sana bunları yapmasına rağmen dünyayı önüne serse ne ne olacak ki sana iPhone 8 alsa değer verdiğini mi dusuneceksin değer vermek sevmek öyle bişi değil sen öyle yap git maddi gücünü al eline bilsin ki senin zayıf karakter olmadığını ezemesin seniPatronumla konuştum pazartesi gorusmeye gidicem ama gerçekten derdim para veya telefon değil yemin ederim sadece değer üzülüyorum büyüklerimden akıl almaya geldim ve eşimle severek evlendim benim babamin durumu da çok şükür iyiydi
Ya burda bı konu okumuştum kadın on yıl sonra aşmış vajinismusu tabi ki normal bişiyuh yaama normal yani bu kizin o oküzun onde gideni kocasinin yaninda vajinusmus olmasi.
kadin ruhundan anlamayan hödük
HaklısınızDeğer maddiyatla ölçülmez ki sana bunları yapmasına rağmen dünyayı önüne serse ne ne olacak ki sana iPhone 8 alsa değer verdiğini mi dusuneceksin değer vermek sevmek öyle bişi değil sen öyle yap git maddi gücünü al eline bilsin ki senin zayıf karakter olmadığını ezemesin seni
kendini ezdirme o zaman, değeri maddiyatla veremez, vermeye kalkarsa (dövüp sövüp hediye alan hödükler gibi) izin verme. hele bir daha el kaldırmayı aklından bile geçirtme. sen kendine değer ver yani öncePatronumla konuştum pazartesi gorusmeye gidicem ama gerçekten derdim para veya telefon değil yemin ederim sadece değer üzülüyorum büyüklerimden akıl almaya geldim ve eşimle severek evlendim benim babamin durumu da çok şükür iyiydi
Ben hep sordum neden sordum biliyomusunuz almicagini bile bile almicam derse gidip calişicaktim benim bahanem olacaktı ama bi türlü cesaret edememistim22 yaşındayım bazı şeyleri bilmiyor olabilirim demişsin de, evlenmeyi biliyosun, adamdan telefon istemeyi biliyosun, kapıları çarpa çarpa kavga etmeyi biliyosun, forumdakilere laf sokmayı biliyosun.
gurur ve onur sadece anlamı guzel erkek isimleri değil.
derdim para ve telefon değil değer verdiğini hissetmek diyosun daaaa, olayda sadece iphone 8 geçyor, hatta dayak yedikten sonra bile iphone 8 geçiyor. adam sana telefonu haketmedin diyor ya var mı böyle incitici cumle.
Güzelim tüm hayatını ve kararlarını iphone 8 üzerine nasıl döndürebiliyorsun?Ben hep sordum neden sordum biliyomusunuz almicagini bile bile almicam derse gidip calişicaktim benim bahanem olacaktı ama bi türlü cesaret edememistim
Bak benim eşim öyle çok çiçek böcek işlerini bilmez bende çok takilmam öyle çok takilmam buna ama benim çiğ köfte sevdiğimi bilir taa uzak bı yerdedir alır gelir çikolata severim gelirken hemen bana sana ne aldım falan der evet ben bunlarla mutlu olan bı insanım hiç mi almaz desen alır öyle içinden gelir yılda 1 defa. Ama sevdiğini bilirim buda bana yeterHaklısınız
Ve zmaan
Ve ben ilk 3 ay vajinusmus tum yendim çok şükür ama bi gün çok büyük kavga etmistik ben kapıyı duvara vurdum sinirden 10.kere üst üste falan ama dili çok pis diliyle zehirledi beni neyse sonra sacimdan çekti ve kolumu morartmisti sonra seslere annesi babası abisi geldi sonra ben kendi ailemi aradım annem ananemde geldi herkesin için de biz daha karı koca olamadık siz ne diyorsunuz ya demişti
insan nasil biz daha kari koca olamadik diye bilir baskalarina ben anlamiyorum ya.Ya burda bı konu okumuştum kadın on yıl sonra aşmış vajinismusu tabi ki normal bişi
Ben hep sordum neden sordum biliyomusunuz almicagini bile bile almicam derse gidip calişicaktim benim bahanem olacaktı ama bi türlü cesaret edememistim
almayacagim derse calisip kendiniz mi almayi düsünuyorsunuz iphone 8 iBen hep sordum neden sordum biliyomusunuz almicagini bile bile almicam derse gidip calişicaktim benim bahanem olacaktı ama bi türlü cesaret edememistim
Patronumla konuştum pazartesi gorusmeye gidicem ama gerçekten derdim para veya telefon değil yemin ederim sadece değer üzülüyorum büyüklerimden akıl almaya geldim ve eşimle severek evlendim benim babamin durumu da çok şükür iyiydi
Aslında tüm mevzu iphonemuş arkadaşlaralmayacagim derse calisip kendiniz mi almayi düsünuyorsunuz iphone 8 i
Mesela ben kendimi anlayacak olsam ben çok küçük yaşta çalışmaya başladım 14 yaşımda yaz tatilinde lise yıllarımda yaz tatilinde lise son da hafta sonları vs vs derken 6 sene boyunca okul bitince çalıştım desen ki niye üni okumadin ee ailemin sorumluluğunu almıştım maddi yönden çok iyi değildik zaten 10 yaşında babamı kanserden kaybettim öncesi maddi anlamda çok iyiydik ama sağlığı geri alacaz niye ne varsa harcadık geldi mi sağlığı gelmedi . Esimle evlenince dedi ki yeteri kadar çalıştın yoruldun çünkü aynı koydendik biliyor neler yaşadığımı çalışma dedi ben yeterim ikimize ne zaman yetmem o zaman sen destek olursun bana ama şunu her zaman bilir kendi ayaklarım üzerinde duracağımi ona muhtaç olmayacağımi.sanirim kocam dünya zengini olsa yine isimden cikmazdim.
hele bana calismicaksin diye sart kosarsa yüzüne bakmazdim
her konu aileye tasiniyorsa erkekligi gözümde kayip olurdu
isin icinde yalanda varda kosa kosa kacardim
sadece i phone 8 aldirmak icin evlenmiş sankiAslında tüm mevzu iphonemuş arkadaşlar
Kocayla durma da iphone için almazsa işe başlamak da iphone için