Bir garip telefon mevzusu

Patronumla konuştum pazartesi gorusmeye gidicem ama gerçekten derdim para veya telefon değil yemin ederim sadece değer üzülüyorum büyüklerimden akıl almaya geldim ve eşimle severek evlendim benim babamin durumu da çok şükür iyiydi
Değer maddiyatla ölçülmez ki sana bunları yapmasına rağmen dünyayı önüne serse ne ne olacak ki sana iPhone 8 alsa değer verdiğini mi dusuneceksin değer vermek sevmek öyle bişi değil sen öyle yap git maddi gücünü al eline bilsin ki senin zayıf karakter olmadığını ezemesin seni

yuh ya 🤦 ama normal yani bu kizin o oküzun onde gideni kocasinin yaninda vajinusmus olmasi.
kadin ruhundan anlamayan hödük
Ya burda bı konu okumuştum kadın on yıl sonra aşmış vajinismusu tabi ki normal bişi

Değer maddiyatla ölçülmez ki sana bunları yapmasına rağmen dünyayı önüne serse ne ne olacak ki sana iPhone 8 alsa değer verdiğini mi dusuneceksin değer vermek sevmek öyle bişi değil sen öyle yap git maddi gücünü al eline bilsin ki senin zayıf karakter olmadığını ezemesin seni
Haklısınız

22 yaşındayım bazı şeyleri bilmiyor olabilirim demişsin de, evlenmeyi biliyosun, adamdan telefon istemeyi biliyosun, kapıları çarpa çarpa kavga etmeyi biliyosun, forumdakilere laf sokmayı biliyosun.
gurur ve onur sadece anlamı guzel erkek isimleri değil.
derdim para ve telefon değil değer verdiğini hissetmek diyosun daaaa, olayda sadece iphone 8 geçyor, hatta dayak yedikten sonra bile iphone 8 geçiyor. adam sana telefonu haketmedin diyor ya var mı böyle incitici cumle.

Patronumla konuştum pazartesi gorusmeye gidicem ama gerçekten derdim para veya telefon değil yemin ederim sadece değer üzülüyorum büyüklerimden akıl almaya geldim ve eşimle severek evlendim benim babamin durumu da çok şükür iyiydi
kendini ezdirme o zaman, değeri maddiyatla veremez, vermeye kalkarsa (dövüp sövüp hediye alan hödükler gibi) izin verme. hele bir daha el kaldırmayı aklından bile geçirtme. sen kendine değer ver yani önce

22 yaşındayım bazı şeyleri bilmiyor olabilirim demişsin de, evlenmeyi biliyosun, adamdan telefon istemeyi biliyosun, kapıları çarpa çarpa kavga etmeyi biliyosun, forumdakilere laf sokmayı biliyosun.
gurur ve onur sadece anlamı guzel erkek isimleri değil.
derdim para ve telefon değil değer verdiğini hissetmek diyosun daaaa, olayda sadece iphone 8 geçyor, hatta dayak yedikten sonra bile iphone 8 geçiyor. adam sana telefonu haketmedin diyor ya var mı böyle incitici cumle.
Ben hep sordum neden sordum biliyomusunuz almicagini bile bile almicam derse gidip calişicaktim benim bahanem olacaktı ama bi türlü cesaret edememistim

Ben hep sordum neden sordum biliyomusunuz almicagini bile bile almicam derse gidip calişicaktim benim bahanem olacaktı ama bi türlü cesaret edememistim
Güzelim tüm hayatını ve kararlarını iphone 8 üzerine nasıl döndürebiliyorsun?
Sence bu sağlıklı mı ?

Bak benim eşim öyle çok çiçek böcek işlerini bilmez bende çok takilmam öyle çok takilmam buna ama benim çiğ köfte sevdiğimi bilir taa uzak bı yerdedir alır gelir çikolata severim gelirken hemen bana sana ne aldım falan der evet ben bunlarla mutlu olan bı insanım hiç mi almaz desen alır öyle içinden gelir yılda 1 defa. Ama sevdiğini bilirim buda bana yeter

Bı arkadasim var eşi hep çiçek alır iş yerine yollar falan ama oturup konuşunca derdi çok fazla bazen ağlar ve derdinden eşi kendi ailesine çok düşkün önceliği onlar buda evliliklerini yıpratıyor

Ve zmaan
Ve ben ilk 3 ay vajinusmus tum yendim çok şükür ama bi gün çok büyük kavga etmistik ben kapıyı duvara vurdum sinirden 10.kere üst üste falan ama dili çok pis diliyle zehirledi beni neyse sonra sacimdan çekti ve kolumu morartmisti sonra seslere annesi babası abisi geldi sonra ben kendi ailemi aradım annem ananemde geldi herkesin için de biz daha karı koca olamadık siz ne diyorsunuz ya demişti

Bunu su an okudum, bence siz fikirlerinizi soyleyin konu sahibi, sizin bundan sonra ne yapacaginiz bnce merak konusu.

sanirim kocam dünya zengini olsa yine isimden cikmazdim.

hele bana calismicaksin diye sart kosarsa yüzüne bakmazdim

her konu aileye tasiniyorsa erkekligi gözümde kayip olurdu

isin icinde yalanda varda kosa kosa kacardim

tabbi tabbii,
sevgililer gununde verecem telefonu diyince beklemen de ondandı sanırım. hikaye anlatıyosun ya, belli ki kocanın parasıyla birilerine hava atacakmışsın adam yedirmemiş. kimin iphone u vardı çevrenden de sen de istedin,kimi kıskandırcaktın "Allah herkese böyle kociş versin" diye hadi doğru söyle ahahahaa

Sizi gerçekten Allah'a havale ediyorum umarım beni çok iyi anlayabilceğiniz bi durumun içine düşersiniz :)

Maddi şeyler üzerinden sana verilen değeri ölçemezsin. Değer vermek davranışla gösterilir. Mesela değer veren insan, sen kırılma diye ağzından çıkan lafı 10 kere tartar. Sen rezil olma diye, senin ayıbını herkese yaymak yerine gizler.

Hediyeler tabiki güzel. Mesela senin tatil özlemini biliyorsa, sana surpriz 2 günlükte olsa bir kısa tatil ayarlayabilir. Ama insan 1 yıllık evlilikte ağzı ile hediye istemez. Olursun 15-20 yıllık evli, o zaman iste :)

sanirim kocam dünya zengini olsa yine isimden cikmazdim.

hele bana calismicaksin diye sart kosarsa yüzüne bakmazdim

her konu aileye tasiniyorsa erkekligi gözümde kayip olurdu

isin icinde yalanda varda kosa kosa kacardim
Mesela ben kendimi anlayacak olsam ben çok küçük yaşta çalışmaya başladım 14 yaşımda yaz tatilinde lise yıllarımda yaz tatilinde lise son da hafta sonları vs vs derken 6 sene boyunca okul bitince çalıştım desen ki niye üni okumadin ee ailemin sorumluluğunu almıştım maddi yönden çok iyi değildik zaten 10 yaşında babamı kanserden kaybettim öncesi maddi anlamda çok iyiydik ama sağlığı geri alacaz niye ne varsa harcadık geldi mi sağlığı gelmedi . Esimle evlenince dedi ki yeteri kadar çalıştın yoruldun çünkü aynı koydendik biliyor neler yaşadığımı çalışma dedi ben yeterim ikimize ne zaman yetmem o zaman sen destek olursun bana ama şunu her zaman bilir kendi ayaklarım üzerinde duracağımi ona muhtaç olmayacağımi.

X