Bir garip telefon mevzusu

ve sen haaaala telefon. şunu aile ortasında diyen adamın elinden bir lokma ekmek yememen lazım.
valla ne desem. sen asla mağdur durumda değilsin, mağdur insanda en çok gurur olur, zerre uzulmedim durumuna, böyle biriyle evli kalmayı sorun etmiyosun da kayınpederinden telefon isteyecek kadar garipleşmişsin.

Saygı yok ki aranızda kardeşim bizde kalıyor işi gereği oturdugum ev 2+1 kavga ediyoruz ama aynı evin içinde kardeşimin bile haberi yok ilginç daha çok yeni evlisiniz hayatı kendinize neden yaşanmaz hale getiriyosunuz ki

Siz hala telefon diyorsunuz tabi

agzini burnunu kirdir adama ondan sonra alir iphone 8 plusi hatta 12 bile alabilir.

saka mi bu ya adamdan dayak yemissiniz, sizi olmadik sekilde rezil etmis, hala telefon mevzusu diye konu aciyorsunuz. okudugum en sacma konulardan biri oldu.

bazen okuduğum sorunlar çok kötü yazılmış senaryolar gibi geliyor, inşallah öyledir. Bu kafalarda kadınlar olmasından iyidir..
adam dövüyor, sövüyor, eğitiyor (!), iftira atıyor, ana-babasına şikayet ediyor-yetmiyor özel hayatını anlatıyor. Ama bir iphone 8 alsa yılın kocası, hele bir de paraya kıyıp 11 falan alırsa düşünemiyorum ya "canım kocişkomla kahve keyfiiiii" falan olur herhalde.

Adam yalancı terbiyesiz saygısız. olgunlaşmamiş gorgusuz. kendını bır halt sanıyor sız aılenıze ve sıze deger vermiyor sız telefona takılıyorsunuz

Ve siz telefonu dert ediyorsunuz. Peki o zaman.

Şaka değil bizim de bir tanıdık var, keşke tanımasaydık, kocası kadının kaburgalarını kırmıştı ama kadın sevgililer gününde hediye almadı diye ağlamıştı.

Yani gerçek hayatımda böyle bir şeyi bilmesem burada olanlar senaryo diyeceğim. O kadın bu siteye konu açsa bunlar masum kalır.

Ben olsam işe tekrar girerdim. Isten cikmami soylerse de "haketmedin ki kocum" derdim. Evliligi ise girersen bitirmekle tehdit ediyorsa bitirsin. Zaten bu evliligin pek uzun omru yok gibi kocan sayesinde. Ayrica kadin istedigi halde calistirmamak bosanmada kusur. Bu yuzden tazminat talep edebilirsin bosanirken. Yalan soylemek de bosanma nedeni. Yani esin kusurlu.
Sorunun esas kismi esinin yalanci olmasi. Guven olmazsa evlilik yurumez. Ben bu evliligin yuruyecegini pek sanmiyorum. Yalanci biriyle kim omur gecirmek ister. Dogru da soylese her dedigine supheyle bakarim ben. O yuzden ona guvenip de isten cikma.
Ayrica haketmedin ne demek ya? Cocuk musun sen? Ogluma bile demiyorum ben boyle.

Ben esimle tartismistim tabi benim alinganligim vardı üstümde sinirden telefonumu vurdum duvara salak ben telefonsuz kalacak olan yıne ben neyse 1 saat gecmeden aramız düzeldi benimde annemin tuşlu telefonu bendeydi ona taktım kartımı falan eşimde kızdı ama çok belli etmedi bende durumunu bildiğim için şuan Telefon istemiyorum falan dedim birazda suçluluk var ikinci gün beni aradı iş çıkışı çarşıya gidip gelelim biraz isim var beraber halledelim diye bayiye girdik istedigini seç falan dedi bende yok dedim gerek yok toparla kendini bı kaç ay sonra alırız kaynima yeni teledon almıştık hat üzeri dedi ki bana ha iki ay sonra almışım ha şimdi almışız farkeden hiç bişi yok sen evdesin canin sıkılır uğraşacağın oyalanacagin bı telefon var boşver bişi olmaz diye aldi
İşin doğrusu tutturan iPhone alirmiydi alırdı ama bizim bütçe oppoya yetti
Konu sahibi oppo da güzel telefon

ailelerin bile icinde oldugu bir telefon mevzusu cok garip, farkli kisilikler gozumde canlandi birden. ya elinizdeki telefon calisiyorsa istemeyin birde sizlanip soyleyip kendine mecbur hissettiriyorsunuz adamin bi tarafini kaldiriyorsunuz ya. bence adamda bir narsistlik kesin var

yani aynisini dusundum bu kadar olaydan sonra 14 subatta o iphone 11 gelseydi sosyal medya sahlanirdi.

telefona her baktığında dövüyor sövüyor ama seviyo beeaaa diyebilmek için mi ki
Benim burnuma çok para evliliği gibi geldi bilemiyorum tabi de
Evlenmeden samsung kullanıp evlenince illa da iphone 8 peşine düşmeler filan
Aldıramadıkça da inada binmiş sanırım
Aldırana kadar uğraşılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…