- 7 Ocak 2016
- 10.292
- 49.604
İphone 8 bi yerden sonra prestij meselesi olmuş sanırımKonuyla ilgisi yok diye söylemeyeyim demiştim ama bari 11 isteseydiAralarında az bir fiyat farkı var 8 plus ile.
Bunu da telefonu yere fırlatan kişi söylüyor yanlız keşke eşiniz size iphone 12 olsaydi oppodan çok memnun değilsiniz gibi hissettimBari 12 falan diye tuttursaydi almışken en iyisi olurdu son model bı iPhone
Ya o değil de başlığı "iphone'um olmadan asla" yapsanıza neşemiz yerine gelsinBunu da telefonu yere fırlatan kişi söylüyor yanlız keşke eşiniz size iphone 12 olsaydi oppodan çok memnun değilsiniz gibi hissettim
Neden?Kalbiniz ne kadar kötü
Adını telefon koydum: ayfonun yolu...Ya o değil de başlığı "iphone'um olmadan asla" yapsanıza neşemiz yerine gelsin
Size o kadar şey söylendi cevap veremeyince hanımefendinin lafını cımbızlayıp laf sokmuşsunuz kendinizce. Komik.Bunu da telefonu yere fırlatan kişi söylüyor yanlız keşke eşiniz size iphone 12 olsaydi oppodan çok memnun değilsiniz gibi hissettim
Bebeğim istesem alırdı. Ben iPhone taraftarı değilim ayrıca öyle kocam olsa bırak iPhone bir kuruş para istemezdim siz kalkmış kp alır kocam almazsa diyorsunuz ayrıca evet telefonu kirmama rağmen kocam TL aldı eğer siz öyle bişey yapsanız sanırım sıkı eğitime tabi tutulurdunuzBunu da telefonu yere fırlatan kişi söylüyor yanlız keşke eşiniz size iphone 12 olsaydi oppodan çok memnun değilsiniz gibi hissettim
Aşkı iphoneAdını telefon koydum: ayfonun yolu...
Kız ben alındım mi tabi ki alınmadım sonuçta benim eşim telefonu kirmama rağmen almış onunki o kadar gurur yapıp tavırlarına rağmen almamışSize o kadar şey söylendi cevap veremeyince hanımefendinin lafını cımbızlayıp laf sokmuşsunuz kendinizce. Komik.
İphone kaç konuda mesele oldu böyle. Eltiler arası kıskançlık unsuru, dayak atan eşi minnoş gösterecek güçte, bir telefondan çok daha fazlası kendisi.Aşkı iphone
Tamam tamam özür dilerim sustum
Hanımefendi değerin istenecek bir şey olmadığını düşündüğü için bari iphone 8 isteyeyim demiş.bakın size tek cümlem biri değer vermiyorsa değer görmek için zorlamayın değer istenilicek bisey değil
millet o telefon için böbrek satıyor mesele olmasında ne olsunİphone kaç konuda mesele oldu böyle. Eltiler arası kıskançlık unsuru, dayak atan eşi minnoş gösterecek güçte, bir telefondan çok daha fazlası kendisi.