Bir garip telefon mevzusu

Baştan belliymiş ki neyin ne olduğu? Nasıl kendini farklı göstermiş olabilir? Siz görmek istediğiniz gibi görmüşsünü bence. Gezmekten nefret eden ne balayısı ya diyen adam bir anda nikah kıyılınca balayı oteli aramayacaktı herhalde.

Nişanlınızın lafıyla işten çıkarsanız işte böyle telefon alsın diye beklersiniz. Kendi geliriniz olsaydı çoktan almıştınız istediğiniz telefonu. Gerçi bu konuda takılınması gereken son detay telefon.

işi dalgaya aldım ama gerçekten neyin içinde olduğunu fark etmenizi ve kendiniz için eyleme geçmenizi diliyorum.

Kalbiniz ne kadar kötü
Neden?

Size o kadar şey yapmış, dövmüş, özelinizi ortaya dökmüs eşin bu yönlerini bir kenara bırakıp telefon peşine düşmeniz, bunu dert etmeniz normal de benim yazdığım mi kötülük?

Demek ki alınan elbise, harcanan para herşeyden önemli sizin için. Konudan, yorumlarinizdan çıkan bu.

Adamin geliri iyi diye guvenip isten cikarsan olacagi bu. Durmadan bosanirim diye hersryde tehdit eder. Yarin cocuk olunca da isin gucun olmadigi icin bu adamin eline bakar durursun, kovsa da gidemezsin.
Adam dun bir bu gun iki baskamis bosanirim kelimelerini kullanmaya. Sevgililer gununde verecektim dedigi tekefon ortada yok. Hic alinmamis. Neden ailesine hani nerede hediye, oglunuz surekli yalan soyluyor diyemiyorsun. Annenle telefonda konusurken balkona cikmasi, annenin suratina telefonu kapatmasi... bunlar normal mi? Ne buyuk saygisizlik. Neymis ki beyefendi? Kendini ne saniyor? Kole mi almis kendine, hizmetci mi? Haketmiyorsun ne demek? Belli ki esi olarak degil de koledi olarak goruyor. Kendine yeni telefon alirken esine eskiyi kakaliyor.
En affedilmezi de yalanci olmadi. O kadar cok yalani var ki... Adamin agzindan cikan hersey yalan. Yalan artik aliskanlik haline gelmis. Sen bu adamin neyine guvenip isten ciktin ki? Bu adam seni yari yolda birakir. O birakmadan sen birak bu adami yol yakinken. Sakın cocuk yapma bu adamdan.

Bunu da telefonu yere fırlatan kişi söylüyor yanlız keşke eşiniz size iphone 12 olsaydi oppodan çok memnun değilsiniz gibi hissettim
Bebeğim istesem alırdı. Ben iPhone taraftarı değilim ayrıca öyle kocam olsa bırak iPhone bir kuruş para istemezdim siz kalkmış kp alır kocam almazsa diyorsunuz ayrıca evet telefonu kirmama rağmen kocam TL aldı eğer siz öyle bişey yapsanız sanırım sıkı eğitime tabi tutulurdunuz

sende bu kadar fedakarlığı haketmiyosun diyip işinize geri dönün, bitirecekse de bitirsin.
yarin obur gün haketmiyosun diyip ekmekte vermez bu adam size.

Size o kadar şey söylendi cevap veremeyince hanımefendinin lafını cımbızlayıp laf sokmuşsunuz kendinizce. Komik.
Kız ben alındım mi tabi ki alınmadım sonuçta benim eşim telefonu kirmama rağmen almış onunki o kadar gurur yapıp tavırlarına rağmen almamış

Keşke ciddende dert telefon olsaydı. Karşındaki adam hem saygısız,hem yalancı. Sana değer de vermeyen cimrinin teki. Senin yerinde olsam asla o telefonun adını anmazdım soksun biryerine. Gerçi senin balık baştan kokmuş,bazı şeyleri görmezden gelmişsin. Bile bile lades.

Sizde kendimce soktuğum lafı cimbizlayip tekrar bana söylüyorsunuz bence bu daha komik ayrıca buraya derdimi paylaşmaya geldim fikir vermek yerine aşağılayıcı şekilde konuşmak ne kadar doğru daha 22 yaşındayım ve sizler gibi düşünemiyor olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…