- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bensibelim2
peki söyle neden düşünmüyoruz
sizin kardeşinizde iyi değlmiki görücü usuluyle malum evlenmeye calısıyor
sizin kardeşinizde iyi değlmiki görücü usuluyle malum evlenmeye calısıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vallahi aynen katılıyorum. Konu sahibi evlimi acaba. bi kıskançlık seziyorum.Bu nasıl bir önyargıdır... Siz ya kardeşinizi kıskanıyorsunuz ya da ondan ayrılacaksınız diye evlenmesini istemiyorsunuz. Bu tavrın başka açıklaması yok. Günümüzde 30lu yaşlar bir erkeğin olağan evlenme yaşıdır. Evde kalmış, çürük elma değil yani adam. Bırakın kardeşinizi etkilemeyi de kendi tanısın ve ona göre karar versin.
Bir kere gelen kadına söylediklerin çok yersiz ve çok gereksiz. Ayrıca biraz arabesk. İyi erkek neden bulunamasın ki herkes mi kötü? Doğru insanların eşleşmesi diye bir gerçek vardır. Kötü insanlar iki cinsten de vardır.merhaba,
benim 27 yaşında bir kız kardeşim var geçen ay bir tanıdığımız geldi yeğeni için uygun bir kız aradıklarını söyledi ve düşünüp düşünmediğini sordu kardeşime biz de vardık evde. herşey olağandı hani basit bi görücülük muhabbeti gibi ama nedense sonradan benim içime kurt düştü.
kadın başladı çocuğu övmeye şöyle efendi şöyle dürüst şöyle iyi niyetli diye ben de araya girdim eh bu kadar iyiyse yeğenin şimdiye başka kızlar farketmemişmi iyiliğini,iyi erkek karaborsa bu devirde kapanın elinde kalıyor dedim kadın da aman etraftaki kızlar çok kötü güven olmaz dedi ben de erkekler çokmu iyi dedim biraz suratı asıldı kısa süre sonra da kardeşime bi düşün deyip gitti. kardeşim çocukla buluşmayı kabul etti gitmiş olağan geçmiş ama benim söylediklerimi söylememiş.
bu adam 32 yaşında teyzesinin sözüne göre dünya iyisi ama ben o kadar iyiyse başkasına ihtiyaç duymaz birini bulmaya diye düşünüyorum gerçi kısmet bu işler ama kadının dediğine göreyse belli ki aile sözüne bakan birisi ileride sıkıntı çıkarabilir bu durum. kardeşimin kafası karışık konuştum onunla o da yakın çevreden diye olumlu bakıyor ancak kafasını karışmıyor da değil.
buluşmada çocuk kardeşime evleneceğim kız sensin demiş bana anlattı kardeşim ben de nereden biliyormuş alnındamı yazıyormuş dedim yani karışık durumlar. siz ne dersiniz?
merhaba,
benim 27 yaşında bir kız kardeşim var geçen ay bir tanıdığımız geldi yeğeni için uygun bir kız aradıklarını söyledi ve düşünüp düşünmediğini sordu kardeşime biz de vardık evde. herşey olağandı hani basit bi görücülük muhabbeti gibi ama nedense sonradan benim içime kurt düştü.
kadın başladı çocuğu övmeye şöyle efendi şöyle dürüst şöyle iyi niyetli diye ben de araya girdim eh bu kadar iyiyse yeğenin şimdiye başka kızlar farketmemişmi iyiliğini,iyi erkek karaborsa bu devirde kapanın elinde kalıyor dedim kadın da aman etraftaki kızlar çok kötü güven olmaz dedi ben de erkekler çokmu iyi dedim biraz suratı asıldı kısa süre sonra da kardeşime bi düşün deyip gitti. kardeşim çocukla buluşmayı kabul etti gitmiş olağan geçmiş ama benim söylediklerimi söylememiş.
bu adam 32 yaşında teyzesinin sözüne göre dünya iyisi ama ben o kadar iyiyse başkasına ihtiyaç duymaz birini bulmaya diye düşünüyorum gerçi kısmet bu işler ama kadının dediğine göreyse belli ki aile sözüne bakan birisi ileride sıkıntı çıkarabilir bu durum. kardeşimin kafası karışık konuştum onunla o da yakın çevreden diye olumlu bakıyor ancak kafasını karışmıyor da değil.
buluşmada çocuk kardeşime evleneceğim kız sensin demiş bana anlattı kardeşim ben de nereden biliyormuş alnındamı yazıyormuş dedim yani karışık durumlar. siz ne dersiniz?
Allah korkusu olan adam gibi adam yanına dünya güzeli inse de bakmaz sizin eşiniz yanına gelen kadınlara (manken ve güzel)kayıtsız kalmıyordur belki ama bunu 3 milyar erkeğe empoze etmek saçmalığın daniskası..hala kafanızın dikine gitmekte ısrar etmeniz ilginç..bu durumda 20 yıllık evli olsanız bile göreceğiniz her güzel hatun size ormanda karşılaşılmış ayı tehlikesi izlenimi verecek..bu türk kadınındaki eşine sogusuz güvenme hali yokmuu şu forumda yazanlarıda okuyorsunuz hemen hepsi kocama güvenirdim diyor sizin gibi ama sonuç malum ben sözümün arkasındayım hiçbir erkek yanına yaklaşan bir güzel bir kıza hayır demez fırsat gelmiş kaçırırmı?
ben kardeşimi korumakla mükellefim onun zarar görmesini istemem erkek milletine asla güven olmaz. teyzesi gelip övüyorsa daha da kıllanırım. kimse yoğurdum ekşi demez.
o teyze aklı varsa aileye yeğenini sokmaz zaten,baldız 32 yaşında görücü usülü evlenen erkeklere tepki olarak dünyaya gelmiş.ben bu konuda garip olarak bir sizi gördüm. ne demek 32 yaşına kadar evlenmemişse kötüdür. bence eve gelen kadında size gıcık olduğundan fazla uzatmadan kalkıp gitmiştir.
bana sanki siz kardeşininzin evlenmesini istemiyorsunuz gibi geldi. her lafın altında bişey aramışsınız.
bu türk kadınındaki eşine sogusuz güvenme hali yokmuu şu forumda yazanlarıda okuyorsunuz hemen hepsi kocama güvenirdim diyor sizin gibi ama sonuç malum ben sözümün arkasındayım hiçbir erkek yanına yaklaşan bir güzel bir kıza hayır demez fırsat gelmiş kaçırırmı?
ben kardeşimi korumakla mükellefim onun zarar görmesini istemem erkek milletine asla güven olmaz. teyzesi gelip övüyorsa daha da kıllanırım. kimse yoğurdum ekşi demez.
bu zihniyet bende yoksa kimsede olmasın zihniyeti işte..Hanımefendinin "kadın yalnız olamaz mı konusunda" aşırı feminist, ev hanımlarını kötüleyen, eşsizlik iyidir sen bilmezsin, yok çocuksa sperm bankasından da yapılır, koca parası yemeye devam edin, 3. sayfalarda kocalar nasış eşlerini öldürüyor görüyoruz sözleri var erkekler konusunda baya vermş veriştirmiş ev hanımlarını koca parası yiyen işe yaramazlar olarak nitelendirmiş, kendisini kariyer sahibi işe yarayan biri olarak nitelendirmiş ki bu insan kocasından boşanmak üzere o zaman sorarlar madme en baştan evlilik hakkında böyle düşüncelerini vardı neden evlendiniz? anlaşamadığım için ayrılıyorum demişsiniz ama sürseydi öye gidecekti demek ki erkeksizlik iyidir sözünüzde çürüyor o konudaki. O yüzden bu konusna hiç şaşırmadım nasıl ki o konuda insanlara kendi düşüncelerinin doğru olduğunu, erkeklerin hep döven hakaret eden olduğunu vurguluyorsa kardeşine de onu yapmış her nedense sanki kardeşi mutlu olsa üzülecek içten içe nasıl mutlu olur diye eşleriyle mutlu olanları güzel yuvası olanları direkt görmezden gelmiş hanımefendi.