• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir garip görücü muhabbeti

evet mesele kalmadı arkadaşlar dün öğrendik ki o pek 'mükemmel' adamın uyuşturucudan sabıkası varmış tesadüfen öğrendik hatta sezgilerimde yine yanılmadım aman kardeşimin de başını yakacaklardı aman aman ohhhh.

evet mesele kalmadı arkadaşlar dün öğrendik ki o pek 'mükemmel' adamın uyuşturucudan sabıkası varmış tesadüfen öğrendik hatta sezgilerimde yine yanılmadım aman kardeşimin de başını yakacaklardı aman aman ohhhh.

Yav hangi ara ortaya çıktı sabıkası? Türk dizisi gibi. :KK14:

Yav hangi ara ortaya çıktı sabıkası? Türk dizisi gibi. :KK14:

3 gün ban cezam vardı foruma giremedim dün bir komşuyla konuşurken o anlattı aynı yerde olduğumuz için biliyormuş önce inanmadım ama teyzesi o akşam bize geldi söyledim böyle böyle bişey varmış diye önce mırım kırım etti sonra ya gençlikte olur öyle falan deyince anladım durumu hemen yol verdik olmaz bu iş dedik.

He hee öyledir.
Biz zaten sana adam iyidir mükemmeldir de demedik.Tavrın düşünce yapın yanlış.

size kalsak elin uyuşturucu kaçakcısını evimize sokacaktık pollyanalar sizi :)
Biz ne diyoruz sen ne diyorsun.Tamam tatlım tamam sen haklsın adam birden uyuşturucu müptelası çıktı.Hem zaten sana göre 32 yaşına kadar evlenmeyen erkekte bir sorun olmalı ki,27 yaşında evlenmemiş bir kızı neden istesin di mi.Hee bir de teyze aracılığıyla istetme olayı var.Genelde senin kız kardeşine dışarda erkekler kendileri teklif etmeli.
Neyse hhakınızda hayırlısı.Biz saf pollyannayız aman sen o zeki kafanla gargamel ol,bütün şirinleri yakala

adam olan birey olan kadın ve erkek sevgilisini kendisi bulur. kendisi seçer. bakın görücü diye getirilen tipten ne çıktı.

adam olan birey olan kadın ve erkek sevgilisini kendisi bulur. kendisi seçer. bakın görücü diye getirilen tipten ne çıktı.

Kız kardeşiniz uyuşturucu sabıkası olan birini tanıyıp, tanıdıktan sonra hayatını birleştirip, birleştiremeyeceğine dair fikir sahibi olamayan biriyse, çok haklısınız gerçekten. İyi ki kendi yerine düşünen ablası var. Ne mutlu ona.

oooo çok ağır olmuş,ben de kocam da adam değilmişiz,bizde görücü usulü tanıştık:KK75:

Al benden de o kadar. Biz burda konu sahibinin üstüne gidince adam uyuşturucu bağımlısı oluverdi birden bire.

Geçen de arkadaşının evliliğine burnunu sokan biri vardı. O konudaki adam da iki gün sonra aldatmıştı karısını.

Ucuz senaryolar bunlar...

Al benden de o kadar. Biz burda konu sahibinin üstüne gidince adam uyuşturucu bağımlısı oluverdi birden bire.

Geçen de arkadaşının evliliğine burnunu sokan biri vardı. O konudaki adam da iki gün sonra aldatmıştı karısını.

Ucuz senaryolar bunlar...

benim kimseye yalan borcum yok ki :)

Nasil ogrendiniz sabikasi oldugunu? Gorucu usulu oldugu icin degil ama kadinin bu cocugu bu kadar ovmesi mi rahatsiz etti sizi? Ben de biri abarti sekilde ovuluyorsa rahatsiz oluyorum nedense. Sanki bir kusuru var da onu kapamaya calisiliyor gibi geliyor.

Back