- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
- Konu Sahibi bensibelim2
sen neden evlenmedin peki bu yaşa kadar..
demek ki bi problem bar...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen neden evlenmedin peki bu yaşa kadar..
evet mesele kalmadı arkadaşlar dün öğrendik ki o pek 'mükemmel' adamın uyuşturucudan sabıkası varmış tesadüfen öğrendik hatta sezgilerimde yine yanılmadım aman kardeşimin de başını yakacaklardı aman aman ohhhh.
Yav hangi ara ortaya çıktı sabıkası? Türk dizisi gibi.
He hee öyledir.evet mesele kalmadı arkadaşlar dün öğrendik ki o pek 'mükemmel' adamın uyuşturucudan sabıkası varmış tesadüfen öğrendik hatta sezgilerimde yine yanılmadım aman kardeşimin de başını yakacaklardı aman aman ohhhh.
He hee öyledir.
Biz zaten sana adam iyidir mükemmeldir de demedik.Tavrın düşünce yapın yanlış.
Biz ne diyoruz sen ne diyorsun.Tamam tatlım tamam sen haklsın adam birden uyuşturucu müptelası çıktı.Hem zaten sana göre 32 yaşına kadar evlenmeyen erkekte bir sorun olmalı ki,27 yaşında evlenmemiş bir kızı neden istesin di mi.Hee bir de teyze aracılığıyla istetme olayı var.Genelde senin kız kardeşine dışarda erkekler kendileri teklif etmeli.size kalsak elin uyuşturucu kaçakcısını evimize sokacaktık pollyanalar sizi :)
adam olan birey olan kadın ve erkek sevgilisini kendisi bulur. kendisi seçer. bakın görücü diye getirilen tipten ne çıktı.
evet mesele kalmadı arkadaşlar dün öğrendik ki o pek 'mükemmel' adamın uyuşturucudan sabıkası varmış tesadüfen öğrendik hatta sezgilerimde yine yanılmadım aman kardeşimin de başını yakacaklardı aman aman ohhhh.
Biz de inandık
oooo çok ağır olmuş,ben de kocam da adam değilmişiz,bizde görücü usulü tanıştıkadam olan birey olan kadın ve erkek sevgilisini kendisi bulur. kendisi seçer. bakın görücü diye getirilen tipten ne çıktı.
Al benden de o kadar. Biz burda konu sahibinin üstüne gidince adam uyuşturucu bağımlısı oluverdi birden bire.Biz de inandık
Al benden de o kadar. Biz burda konu sahibinin üstüne gidince adam uyuşturucu bağımlısı oluverdi birden bire.
Geçen de arkadaşının evliliğine burnunu sokan biri vardı. O konudaki adam da iki gün sonra aldatmıştı karısını.
Ucuz senaryolar bunlar...