- 20 Nisan 2014
- 1.428
- 1.616
- 168
- Konu Sahibi bensibelim2
-
Evet bu.bu lafından dolayı sanırım.sözleriniz ne kadar...
bu ebis denen üye kim bilmem benim adım sibel. nasıl bir ruh haliniz var anlamadım ki ne kadar kıskanç kadın varsa dolmuş buraya çalışamayan, koca parası yemekten utanmayanlar burada bana edep ahlak dersi vermeye kalkıyor.
sen zaten akıllı sağlam bir kadın olsan koca eline bakmazdın.
benim böyle ablam olsa onun hayır dediğiyle gider evlenirim.Evet bu.
size göre normal olabilir ama kendisi değil de akrabasının baktığı kızlara kalmış bir erkek bana güvenilir gelmiyor bu dışarıdaki kızların öyle-böyle olduğunu düşünüp de kendini çok üstün görmekle alakalıdır böyle zihniyette bir erkek de kadına değer vermez bu yüzden şüphelerim var bazı üyeler yaşı normal demiş benim yaşıyla bi derdim yok ki ama kendi sevgilisini kendi bulamıyorsa teyzelerine baktırıyorsa ya da onların bulduğu kıza evleneceğim kız sensin diyorsa burada bi gariplik yokmu??
Belki bu zamana dek maddi manevi ailevi sıkıntılarına destek olmuşturmerhaba,
benim 27 yaşında bir kız kardeşim var geçen ay bir tanıdığımız geldi yeğeni için uygun bir kız aradıklarını söyledi ve düşünüp düşünmediğini sordu kardeşime biz de vardık evde. herşey olağandı hani basit bi görücülük muhabbeti gibi ama nedense sonradan benim içime kurt düştü.
kadın başladı çocuğu övmeye şöyle efendi şöyle dürüst şöyle iyi niyetli diye ben de araya girdim eh bu kadar iyiyse yeğenin şimdiye başka kızlar farketmemişmi iyiliğini,iyi erkek karaborsa bu devirde kapanın elinde kalıyor dedim kadın da aman etraftaki kızlar çok kötü güven olmaz dedi ben de erkekler çokmu iyi dedim biraz suratı asıldı kısa süre sonra da kardeşime bi düşün deyip gitti. kardeşim çocukla buluşmayı kabul etti gitmiş olağan geçmiş ama benim söylediklerimi söylememiş.
bu adam 32 yaşında teyzesinin sözüne göre dünya iyisi ama ben o kadar iyiyse başkasına ihtiyaç duymaz birini bulmaya diye düşünüyorum gerçi kısmet bu işler ama kadının dediğine göreyse belli ki aile sözüne bakan birisi ileride sıkıntı çıkarabilir bu durum. kardeşimin kafası karışık konuştum onunla o da yakın çevreden diye olumlu bakıyor ancak kafasını karışmıyor da değil.
buluşmada çocuk kardeşime evleneceğim kız sensin demiş bana anlattı kardeşim ben de nereden biliyormuş alnındamı yazıyormuş dedim yani karışık durumlar. siz ne dersiniz?
merhaba,
benim 27 yaşında bir kız kardeşim var geçen ay bir tanıdığımız geldi yeğeni için uygun bir kız aradıklarını söyledi ve düşünüp düşünmediğini sordu kardeşime biz de vardık evde. herşey olağandı hani basit bi görücülük muhabbeti gibi ama nedense sonradan benim içime kurt düştü.
kadın başladı çocuğu övmeye şöyle efendi şöyle dürüst şöyle iyi niyetli diye ben de araya girdim eh bu kadar iyiyse yeğenin şimdiye başka kızlar farketmemişmi iyiliğini,iyi erkek karaborsa bu devirde kapanın elinde kalıyor dedim kadın da aman etraftaki kızlar çok kötü güven olmaz dedi ben de erkekler çokmu iyi dedim biraz suratı asıldı kısa süre sonra da kardeşime bi düşün deyip gitti. kardeşim çocukla buluşmayı kabul etti gitmiş olağan geçmiş ama benim söylediklerimi söylememiş.
bu adam 32 yaşında teyzesinin sözüne göre dünya iyisi ama ben o kadar iyiyse başkasına ihtiyaç duymaz birini bulmaya diye düşünüyorum gerçi kısmet bu işler ama kadının dediğine göreyse belli ki aile sözüne bakan birisi ileride sıkıntı çıkarabilir bu durum. kardeşimin kafası karışık konuştum onunla o da yakın çevreden diye olumlu bakıyor ancak kafasını karışmıyor da değil.
buluşmada çocuk kardeşime evleneceğim kız sensin demiş bana anlattı kardeşim ben de nereden biliyormuş alnındamı yazıyormuş dedim yani karışık durumlar. siz ne dersiniz?
evlenmek alakası yok eğer ailesinin dayattığı kızı kabul ediyorsa yarın kardeşimi de ailesine karşı ezdirir koruyamaz ezik pasif birisidir ben böyle görüyorum.
Yalnız aynı şey kardeşiniz içinde geçerli oda görücü usulü evlenmeye sıcak bakıyor adam da aynı şekilde. Evli olanların hepsi sokakta şurda burda tanışmıyor. Bu şekilde tanışıp evlenen mutlu insanlarda var. Gereksiz ve aşırı tepki gösteriyorsunuz. Kardeşiniz kocaman 27 yaşında bir yetişkin, bırakın tanışsınlar evlenir yada evlenmez bu kararı ona bırakın. Birde demişsiniz ya madem iyiydi bu yaşa kadar neden evlenmemiş , yanlış anlamayın ama kardeşinizin yaşıda küçük değilki aynı şeyi kardeşiniz için söyleseler zorunuza gitmez miydi? Bu işler kısmet işi, geç evlenmek, boşanmış olmak illede bi kusuru var demek değildir. Daha adamı hiç görmeden tanımadan hüküm vermeyin bu karar kardeşinize ait çünkü umarım baskı kurmazsınız kızada..benim adamın yaşıyla bi alakam yok konuyu nereye çekmişsiniz adam olan ailesinin lafıyla kız bakmaz diyorum ben isterse 40 yaşında olsun. bugün ailesinin lafıyla evlenen yarın evlenince aileci olmazmı?
yani kendi görüp beğenmemiş kardeşimiz teyzesi beğenmiş bi görüş demiş bu adamdan şüphelenmekte haksız mıyım?
Karışmasada ben karıştırırım, diyosunuz yani... şu mesajdan sonra sizin kardeşinizi kıskandığınızı düşünmeye başladım, hiç tanımıyorsunuz ama demediğiniz kalmadı adam hakkında. Kardeşiniz görüşmeyi kabul etmiş, tanıdıkça kararını verecektir ama böyle bir ablası varken kardeşinizin işi zor..bana anlamsız geliyor elbette bir tanışma süreci olur ama ortada da ciddi bir baskı var benim kardeşim daha kendi beğendiği kızla konuşamayan bir adamla evlenecek öylemi?
bugün kız beğenen teyze yarın oturdukları eve gittikleri yere falan karışmazmı?
istediği kadar görüşsünler ben de biliyorum yarın evlenmeyecekler ama tutun ki olumlu oldu bu sefer ortalık karışacak ben öyle görüyorum.
konu sahibinin kardeşi angelina jolie sanırım..onu bile bir gideri kalmadı ya neyse...konu sahibi olduğu sürece o kardeş yandı zira bal gibi kardeşini kıskanıyor hatta çatlıyor..adamı sokmadığı delik kalmamış..bende görücü usulü evlendim kocam 33 yaşında ben 27 bugüne kadar sevgilisi olmamış mı olmuş ee benimde oldu şimdi biz salak mıyız yani..kötü müyüz neyiz anlamadım..çok şükür çokta mutluyuz..Karışmasada ben karıştırırım, diyosunuz yani... şu mesajdan sonra sizin kardeşinizi kıskandığınızı düşünmeye başladım, hiç tanımıyorsunuz ama demediğiniz kalmadı adam hakkında. Kardeşiniz görüşmeyi kabul etmiş, tanıdıkça kararını verecektir ama böyle bir ablası varken kardeşinizin işi zor..
eh bu kadar iyiyse yeğenin şimdiye başka kızlar farketmemişmi iyiliğini, iyi erkek karaborsa bu devirde kapanın elinde kalıyor dedim kadın da aman etraftaki kızlar çok kötü güven olmaz dedi ben de erkekler çok mu iyi dedim
konu sahibinin kardeşi angelina jolie sanırım..onu bile bir gideri kalmadı ya neyse...konu sahibi olduğu sürece o kardeş yandı zira bal gibi kardeşini kıskanıyor hatta çatlıyor..adamı sokmadığı delik kalmamış..bende görücü usulü evlendim kocam 33 yaşında ben 27 bugüne kadar sevgilisi olmamış mı olmuş ee benimde oldu şimdi biz salak mıyız yani..kötü müyüz neyiz anlamadım..çok şükür çokta mutluyuz..
merhaba,
yok görücü usulüne sıcak bakanları gerizekalı sıfatına koymuş üstün bilgileri ileSanırım damat adayının kendi eşinden daha üstün özellikleri var bu yüzden kıskançlığı...
çikolatakız geldi aklıma birden ev kadınlarına ettiği hakaretler malum..o mu yoksa bu üye..bu lafından dolayı sanırım.sözleriniz ne kadar...
bu ebis denen üye kim bilmem benim adım sibel. nasıl bir ruh haliniz var anlamadım ki ne kadar kıskanç kadın varsa dolmuş buraya çalışamayan, koca parası yemekten utanmayanlar burada bana edep ahlak dersi vermeye kalkıyor.
sen zaten akıllı sağlam bir kadın olsan koca eline bakmazdın.
çikolatakız geldi aklıma birden ev kadınlarına ettiği hakaretler malum..o mu yoksa bu üye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?