Okurken bi yandan şiştim bi yandan gülümsediğimi fark ettim. Belliki hayat enerjisi yüksek birisin bu artı benim için :)
Okuduğun bölümden atanmak istiyor olman çok normal ama şartlar buna uygun değilse ya sen şartlara uyacaksın (özelde çalışacaksın) ya da şartları kendine uyduracaksın (matematik çözmeye başlayacaksın.). Kaç yaşındasın bilmiyorum ama tahminen 24 25 yaşlardasın -tahmin doğruysa aynı yaştayız-. Ben memurum ve hukuk okumak şu an için tek hayalim. Bunun için 3 yıldır çaba gösteriyorum. Matematiğim kötü değildi ama iyide değildi. Problemler korkulu rüyamdı. Şimdi ise bayağı bayağı soru çözer haldeyim. LYS'ye girdim, inşallah bu sene kazanacağım. Yani demem o ki evet zor olacak, yoracak, bunaltacak ama sonuçta olacak, atanacaksın. Neden atanmana odaklandım? Çünkü diğer sorunların atanmandan sonra yoluna girecek. Lütfen hayallerinin, ideallerinin önüne set kurma. Ben yapamam, matematiğim sıfır deme. İnan bana 6 7 ayda sıkı bir çalışmayla üstesinden gelebilirsin. Tabi bu süreçte ailevi sorunların, maddi sıkıntılar üstüne gelecektir ama emeksiz yemek olmuyor ne yazıkki.
Birde konuyla alakasız olacak ama ben bazı şeyleri yoluna koymadan evlenenlere kızıyorum. Belki şartlarınız bunu gerektirdi bilemem ama en azından atandıktan sonra evlenseydiniz ya da para biriktirip borçsuz evlenmeyi deneseydiniz.
Her şey gönlünce olsun. Dertleşmek istersen gelen kutusu her daim açık
İnsan tanımadığı biriyle dertleşmeye bazen ihtiyaç duyuyor. Sevgiler