Diyorsunuzki herkesin evi böyle, kim eşiyle el ele diz dizeki, kim kırmıızı geceliklerle salınıyor ki.. Şimdi herkesin hanesi bu şekilde diye kalkıp göbek mi atmalıyım, canımı sıkması bu durumun anormal mi yani.. Kimlerin hanesi ne şekilde bunu ben bilemem, kimsenin haneside beni ilgilendirmez, ben 6 aylık evliyim. Ve daha alışma sürecindeyken durumun bu şekilde olmasının canımı sıkması anormal değil bence.. Bir süre sonra alışırım belki bilemem ama şuan bu durum beni yaralıyor. Müdürlerin öğretmenlere karşı yada şöyle söyliyim tüm öğretmenlere karşı adaletli olmadığını biliyorum. Ancak bence şükretmelisiniz, sonuçta kadrolu bir öğretmensiniz, iyi bir geliriniz var ve müdürlerin 2 kez düşük verip görevden attırması düşündüğünüz kadar kolay değildir. Sözleşmeli öğretmenlik meselesi ise tam bir felakete dönüşecek gibi geliyor bana. Fazlasıyla saçma, sonucu ne olacak bilemiyorum, iyi görmüyorum. Ben atanmak için elimden geleni yapacağım, inşallah günün birinde emeğimin karşılığını alrıım. Teşekkür ederim yorumunuz için.