- 22 Ağustos 2015
- 1.341
- 3.149
Canım merhaba konunu okudum, ben de atanmadan önce bir yıl ücretli öğretmenlik yaptım çok iyi anlıyorum seni, öncelikle kafanda birşeyleri netleştirmen gerek eğer ben kesin atanacağım diyorsan matematik ağırlıklı çalışacaksın, ben de senin tabirinle tam bir matematik özürlüydüm, bir hoca bana "Antremanlarla Matematik " isimli bir kitap önerdi yazarı Halil İbrahim Küçükkaya, inanılmaz birşey. En basitten başlıyor ve her konuda sayfalarca alıştırma yapıyorsun. 30günlük bir kitap, ara vermeden hergünü bitirmen gerekiyor, o kadar çok alıştırma çözüyorsun ki bir süre sonra otomatiğe bağlıyorsun. Faydası olacağına eminim.Hmm evet mantıklı olabilir, o tarz cd'ler aklıma gelmemişti. Ama tüm Kpss konularını cd'lerden yürütmek yeterli olur mu bilmiyorum. Yetiştirmesi falan malum.. Bakalıım, teşekkür ederim fikriniz için.
Atanmasam da olur diyorsan başka bir alana yönelmeye çalış. Halkeğitimlerde falan öğrenciler için kurslar açılıyor oralara da başvurabilirsin belki ya da farklı sertifika programlarına başvurabilirsin.
Neler düşündüğünü neler hissettiğini çok iyi anlıyorum. Ben bir sürü iş başvurusu yapmıştım, hepsine bir engel çıktı, önü kapandı delirecektim, en son dedim ki benim ekmeğim öğretmenlikten gelecek, bundan sonra başka birşeye kanalize olmak yok. Kafayı sıyırana kadar ders çalıştım. Rabbime şükürler olsun. Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş.
Hadi kalk ortalığı topla temizle için açılsın sonra da neler yapabilirsin bir düşün