Bir garip depresyon hikayesi..

Evet çünkü onlar mükemmel insanlar ve bu yüzden en ufak bir harf hatasına dahi tahammülleri yok Ağızlarının payını verincede kib yiyosun

Gereksiz uyarı, gereksiz insanlardan gelir arkadaşım. Toplaşıp bana Türkçe Dil Bilgisi dersi veremeyeceksiniz uyarı da yapmayın. Uyaracaksanız toplaşıp bana Türkçe Dil Bilgisi dersi verin de bir faydanız olsun. Bende sizin konuma çok yardımcı olabileceğinizi düşünmüyorum zaten o yüzden dil dökmemeniz ikimizinde hayrına olmuş. Teşekkürler.

Gerçekten bu forumdakilerin TDK üyeliğine bu kadar olan ilgilerini anlamiyorum biz derdimizi paylaşıyoruz onlar imla hatalarına takmış burası türkçeyi en güzel kullanma kulübü mü..

Aslında ben zaten sosyopatlar yazmasında yazmıştım ama pek faydalı bir uyarı olmamış, onun göstergesi bu durum..

Evet malesef gerçekten salak salak işler de napalım işte cevap verip banlanıyoruz birde Teşekkür ederim ben yorumunuz için.. İnşallah benimle aynı dertten muzdarip kim varsa feraha ulaşır inşallah..

Sizin durumunuz benimkinden de zormuş anlaşılan.. Benim her derdime rağmen sevdiğim insanla birlikte olmak gibi bir lüksüm var şuan.. Siz gerçekten zor bir durumdasınız. Allah yardımcınız olsun.. Branşınız nedir onu merak ettim ben..

Allah de ötesini bırak kitabını bende okuyorum ve herkese şiddetle tavsiye ederim. İnşirah suresini de.. Bende şu sıralar kendimi ibadete vermiş durumdayım..

depresyonda değilsin stres altındasın. vücudunda değişimler var mı. iştahsızlık, uyuyamama, kızarıklık, mide yanması vs
İştahsızlık, mide yanması, uyuyamama var. Kızarıklık konusunda birşey diyemem çünkü sürekli alerji çıkaran bir insanım anormal bir kızarıklık olsa da farketmem. Bunlar depresyonun belirtileri midir ?

Canım benim tatlış yorumun için teşekkür ederim öncelikle.. Bende senin yorumunu gülümseyerek okudum. Ban yedim çünkü gerekenlere ağzının payını verdim diye. Bu başıma sık gelen bir durum. En çok ban yiyen üye benimdir sanırım, tabi bunda site yöneticilerinin tahrik edene değil tahrik olana cezayı basmasıda etkili ama olsun ben ağızlarının payını vereyimde alnımın akıyla 2 gün yatar çıkarım Branşımda devlete atanmak zor olduğu gibi dershanelerde iş bulmak da aynı şekilde zor çünkü benden önceki nesiller atanamadıklarını görünce dershane kadrolarında da açık bırakmamışlar sağolsunlar.. Özel ders fikri mantıklı yani bir süre sonra bu tarz ilanlar verebilirim. Onun dışında dershanelerden ses çıkmayınca atanana kadar (ki atanabilirsem) ücretliye devam sanırım..

bilgisayar programcılığı okudum 2 yıllık
sevkiyat yönlendirmesi yapıyorum

okuduğunuz işi yapmak zorunda değilsiniz
girin başka yerde çalışmaya başlayın bu şekilde kafayı yersiniz

Ayy Elmasscımmm seni yeniden görmek ne güzel Vallahi arada derdimiz olmasa konu açmasak eski üyeler olarak birbirimizden haberimiz olmayacak valla iyi mi Evet ben o çok sevdiğimle evlendim, şimdide çok sevdiğimden fazla göremiyorum diye küplere biniyorum işte ne yapayım Hazırcevaplık konusunda bir değişklik olmadı gibi görünüyor ki hala sitenin en fazla ban yiyen üyesi skorumu elimde barındırıyorum sanırım. Napalım, bu uğurda 2 gün yatar çıkarız yeter ki gerekenlere gerektiği cevapları alsınlar Düşüncende haklısın sanırım tüm sorunlarımın temelinde atanamamak var. O da hiçbir psikoloğun çare olamayacağı bir dert, hele ki bu devlet düzeniyle.. Sen nerelerdeydin bunca zaman ha ?

Her kışın bir baharı var diye söze başlamak istiyorum. Asıl amaç atanmak evet ama bu aradaki bilinmez süreyi de az çok demeden mesleğinizle ilgili işlerde geçirmekte fayda var.
Ücretli öğretmenlik aslen gerekli ancak verilen ücret gerçekten az. Aynı sürede çalışıp aynı şeylerden sorumlu olup az bir ücret almak hoş değil. Bu ücret size yetmiyorsa özel ders de düşünebilirsiniz. Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama büyük şehirlerde ilkokul seviyesinde grup dersleri çok yaygın. Yine dershaneler ve özel okullara başvuruları kaçırmamalısınız. Tabi branş gereği zorlanacaksınız ama nereden ne çıkacağı hiç belli olmaz. Bu süre içerisinde kpssye gimeyi hiç ihmal etmeyin. "Benim bir arkadaş vardı, aynı kaynım..." örneklerini vermeyi hiç sevmiyorum ama seneler sonra atanan insanların başarı hikayeleriyle dolu etraf. Hepsinin ortak noktası 5 sene de geçse vazgeçmemiş olmaları

Bir sayısal çıkışlı insan olarak bana matematik o kadar sevimli gelir ki ama coğrafya ve tarih korkunç bir canavar gibi görünür aşılması zor birer bataklık gibi. Bende bundan muzdaribim. Tökezlemem bundan ötürü. Sizi anlıyorum ücretli öğretmenlik kısmına sonuna kadar katılıyorum. Eşiniz için bişey diyemem ama sizin için yapılacak tek şey okullar başlamadan şu zamanı eksik olduğunuz dersin videolarıyla tamamlamak. Ben bu sene hayatımda ilk kez eylem boylam meridyen gibi kavramları anladım. Çizgisel hız açısal hız polye rüzgarlar vs... Sınavda tüm Coğrafya sorularını tabiki yapamadım ama bir yerden yardımcı alınca -ben youtube dan bir hocanın videolarını takip ettim - iki soru dahi yapmış olmam benim için çılgınca bir sevinç kaynağıydı. Buarada iki yaşına girecek bir kızım var benim insan bazen düşer evet dibi görür bence görmeli de... Dipte sürünür bir süre. Ama daha sonra dipten yukarıya doğru adımlarla ve temizlenmiş bir ruhla çıkar. Ben buna inanıyorum. Sadece bir süreç sizin yaşadığınız geçici... Bu karanlık günlerin elbey aydınlığı da olacak. Sabır etmek gerek..

Çok çok teşekkür ederim, öncelikle konuma değer verip hayat hikayeni paylaştığın için.. Aynı yollardan geçmişiz, aynı duyguları yaşamışız o yüzden de beni çok iyi anlamışsın. Bende şehir dışına gidememe ihtimaline karşı, çocuk fikrine aşırı derecede uzağım.. Çünkü çocuğum olursa gidemem, hayallerimin bittiğini anlamına gelir gibi geliyor bana. Çünkü il içi atanmak gerçekten zor. Ama sen doğuya kadar atanacak puanı almışsan il içi içinde alırsın. İnşallah ikimizde bir gün atandığımızı mutlulukla duyururuz burada. Rabbim yardımcımız olsun

Bi tarihci olarak ne ozelde ne de ücretli de is bulamadim bende kafayi siyirdim :)
Ooo hem meslektaş, hem branşdaş, hemde atanamamışdaş'ız anlaşılan.. Ha tabi ikimizde kafayı sıyırmışdaş'ız bir de onu atlamamak lazım Ücretli yapmadın mı yada düşünmüyor musun peki ? Her zorluğuna rağmen napalım işte ekmek kapısı..

ucretlı ogretmenlıgı bırakıp bir sene kpss ye yogunlassan hatta suandan baslasan
kendıne hem ev işi hem ders programı yapsan
kayınvaldeyle arana mesafe resmıyet koysan sinir olmazsın
herkes ayrılabılır annen boyle mutluysa ayrılsınlar ama bırlestırmek ıcın araya gırın siz cocuklar
..
malesef ki asgari ucretle yasam mucadelesı ve atanamama sadece sızın degıl tum genclerın sorunu .. 50 puanla memur olup ben cok calıstım emegımın karsılgını aldım dıyen ınsanlar var birde 85 le acıkta kalan asgari ucretle hayatına devam edenler ama nasip ne diyelim basarı sadece kpss degıl ama vazgecmemekte lazım bunca yıl okumusken

İşte bende o hikayelere yeni bir tane kazandırmak için bu kadar diretiyorum. Henüz 5 yılım dolmadı daha çok var dolmasına. Birkaç sene daha denemeye değer, yeter ki sonu güzel olsun :) Çok teşekkür ederim yorumunuz için..

Ezmeye calisan grupdan degilim hatta ogrencilerin ogretmenin kadrolu ya da ucretli olup olmadigini bilmesi taraftari da degilim. Ama arad bizim de dogum gunumuzu kutlasalar fena olmaz. :) Ha bu arada dogum gunu kutlanan arkadasin da gunu cok iyi bitmedi okul sorusturma acti. Ben kendi bransimdanhe len ucretli ogretmeni gondermesinler diye az ders almaya bile razi olmustum. Hic ucretli yapmadim. Ama kimsenin zorda kalmadikca haketmedigi konumda calismayak istemeyecegini dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…