- 20 Kasım 2013
- 568
- 391
- 34
Düşünüyorum dusunmez miyim ama cikmadi valla ne baht varmis bende anlamadim :) allah sanada kolaylik versin inş bi mucize olurda alim sayisi artar baska secenek yok atanmak icinOoo hem meslektaş, hem branşdaş, hemde atanamamışdaş'ız anlaşılan.. Ha tabi ikimizde kafayı sıyırmışdaş'ız bir de onu atlamamak lazımÜcretli yapmadın mı yada düşünmüyor musun peki ? Her zorluğuna rağmen napalım işte ekmek kapısı..
sanırım depresyon geçiriyorsun. hafif düzeyde ama. yerinde olsam sınava kadar düşük doz ilaç alırdım. psikiyatra randevu al vücudunda olanları anlat ki semptonların daha da artmasınİştahsızlık, mide yanması, uyuyamama var. Kızarıklık konusunda birşey diyemem çünkü sürekli alerji çıkaran bir insanım anormal bir kızarıklık olsa da farketmem. Bunlar depresyonun belirtileri midir ?
Anladığım kadarıyla gerçekten güzel bir kalbiniz var.. Arkadaş neden soruşturma aldı ki ? Doğum günü kutlandı diye değildir herhalde ?Ezmeye calisan grupdan degilim hatta ogrencilerin ogretmenin kadrolu ya da ucretli olup olmadigini bilmesi taraftari da degilim. Ama arad bizim de dogum gunumuzu kutlasalar fena olmaz. :) Ha bu arada dogum gunu kutlanan arkadasin da gunu cok iyi bitmedi okul sorusturma acti. Ben kendi bransimdanhe len ucretli ogretmeni gondermesinler diye az ders almaya bile razi olmustum. Hic ucretli yapmadim. Ama kimsenin zorda kalmadikca haketmedigi konumda calismayak istemeyecegini dusunuyorum.
Bende branşımın dışında yaptım 1 sene ücretliyi.. Başvururken sadece Tarih değil, sosyal bilgiler, sınıf falan da tercih edebilirsin. Ağustosta yeniden başvurular olacak.. İnşallah bu sefer çıkar. İnşallah işin sonucunda da atanırız..Düşünüyorum dusunmez miyim ama cikmadi valla ne baht varmis bende anlamadim :) allah sanada kolaylik versin inş bi mucize olurda alim sayisi artar baska secenek yok atanmak icin
Tamam değerlendiricem, teşekkür ederim ilginiz için..sanırım depresyon geçiriyorsun. hafif düzeyde ama. yerinde olsam sınava kadar düşük doz ilaç alırdım. psikiyatra randevu al vücudunda olanları anlat ki semptonların daha da artmasın
sıkıntı değil canm . ben de geçirdim bu rahatsızlığı. baya hakimim konuya o yüzdenTamam değerlendiricem, teşekkür ederim ilginiz için..
Allah bir da geçirttirmesin o zaman.. Zor çünkü. Atlatması da zor sanırım. Bakalım..sıkıntı değil canm . ben de geçirdim bu rahatsızlığı. baya hakimim konuya o yüzden
baya zor. esas semptomlar başlamadan önlemini almaya bak. çünkü başladıktan sonra geri dönmesi çok zorAllah bir da geçirttirmesin o zaman.. Zor çünkü. Atlatması da zor sanırım. Bakalım..
Okulun tamamo kiz ve ogretmen de genc bir erkek ogretmen olunca ve boyle bir kutlama baska bir ogretmene de yapilmayinca ister istemez idrenin kafasinda soru isaretleri uyandi. Arkadas ogrencilere biraz emrivaki yapmis sanirim benim de su tarihte dogum gunum var hatirlatirim gibisinden.Anladığım kadarıyla gerçekten güzel bir kalbiniz var.. Arkadaş neden soruşturma aldı ki ? Doğum günü kutlandı diye değildir herhalde ?
Bendeki eksiklik (matematik) sizde var, sizde ki eksiklik (tarih) de bende var anlaşılanBir sayısal çıkışlı insan olarak bana matematik o kadar sevimli gelir kiama coğrafya ve tarih korkunç bir canavar gibi görünür aşılması zor birer bataklık gibi. Bende bundan muzdaribim. Tökezlemem bundan ötürü. Sizi anlıyorum ücretli öğretmenlik kısmına sonuna kadar katılıyorum. Eşiniz için bişey diyemem ama sizin için yapılacak tek şey okullar başlamadan şu zamanı eksik olduğunuz dersin videolarıyla tamamlamak. Ben bu sene hayatımda ilk kez eylem boylam meridyen gibi kavramları anladım. Çizgisel hız açısal hız polye rüzgarlar vs... Sınavda tüm Coğrafya sorularını tabiki yapamadım ama bir yerden yardımcı alınca -ben youtube dan bir hocanın videolarını takip ettim - iki soru dahi yapmış olmam benim için çılgınca bir sevinç kaynağıydı. Buarada iki yaşına girecek bir kızım var benim insan bazen düşer evet dibi görür bence görmeli de... Dipte sürünür bir süre. Ama daha sonra dipten yukarıya doğru adımlarla ve temizlenmiş bir ruhla çıkar. Ben buna inanıyorum. Sadece bir süreç sizin yaşadığınız geçici... Bu karanlık günlerin elbey aydınlığı da olacak. Sabır etmek gerek..
İyi de bunda kötü olan nedir ? Doğum günüm var diye hatırlatması ve öğrencilerin de bunu önemseyip öğretmenlerine bi kutlama yapmasında soruşturmalık ne var ki ?Okulun tamamo kiz ve ogretmen de genc bir erkek ogretmen olunca ve boyle bir kutlama baska bir ogretmene de yapilmayinca ister istemez idrenin kafasinda soru isaretleri uyandi. Arkadas ogrencilere biraz emrivaki yapmis sanirim benim de su tarihte dogum gunum var hatirlatirim gibisinden.
Dostum depresyon demissin ama sen sadece fakirsin ahsjej. Benim beyin yandi tamamen, darisi basina. 29 yasindaysan ve fakirsen hayat gercekten cok bim. Bimden iftariyelik alip depresyondan cikicam. Siddetle oneririm. Lanet olasi atanmis ogretmenler anlamaz.
Sizinle özelden konuştuk değil mi? Bizlerin her konuyu sayfa sayfa okumasının özellikle yoğun zamanlarda imkansız olduğunu, kiblere baktığımızı, KİB yapılmazsa kimin ne yazdığını takip edemeyeceğimizi anlattım size.Canım benim tatlış yorumun için teşekkür ederim öncelikle.. Bende senin yorumunu gülümseyerek okudum. Ban yedim çünkü gerekenlere ağzının payını verdim diye. Bu başıma sık gelen bir durum. En çok ban yiyen üye benimdir sanırım, tabi bunda site yöneticilerinin tahrik edene değil tahrik olana cezayı basmasıda etkili ama olsun ben ağızlarının payını vereyimde alnımın akıyla 2 gün yatar çıkarımBranşımda devlete atanmak zor olduğu gibi dershanelerde iş bulmak da aynı şekilde zor çünkü benden önceki nesiller atanamadıklarını görünce dershane kadrolarında da açık bırakmamışlar sağolsunlar.. Özel ders fikri mantıklı yani bir süre sonra bu tarz ilanlar verebilirim. Onun dışında dershanelerden ses çıkmayınca atanana kadar (ki atanabilirsem) ücretliye devam sanırım..