Bir garip boşanma

Bennce adamin planlarina darbe olacaktı çocuk.Arada bağ olursa sıkıntı çıkardı.Olmadan taa ne zamandir hazırladığı bombayi patlatti
Dosyaya yazmış ki biz birlikte çocuk yapmama kararı almıştık uzun bir süre. İkimizin ortak kararı buydu. Şuan kendi tek başına karar almış bundan benim haberim yok. Doktora da polikistik overi için kontrole gidiyordu.

Msj varsa mahkemeye sunarsiniz.Zaten cocuk tek başına yapılmıyor.Yapsaydiniz haberi olurdu.

Hatta en son doktora o sabah gitrim gün boyu konuştuk yazistik, dedim doktor seni de istiyor test yaptırıp beraber gideceğiz tamam dedi. Aksama da geldi biz anlaşamıyoruz
Güzel msjda varmış ışte yalanci hırsız ve dolandirici diye tek tek dosyalayin.Hakim size söz hakki verince susmayin.Mahkemeler kadindan yana genelde.Hele ispatlar varsa

O kötü olmuş.Olsun siz mahkemede olan biteni anlatin.Hatta msjda vardi sildim diyin.O adamla da şuan görüşmeyin agzinizdan çıkanı kendine göre cevirir o
Varya içimden karsisina çıkıp ağzıma geleni demek istiyorum ama yapamıyorum. Bana karşı kullanacak diye. Bana milletle haber gönderiyor evi biz satalım icraya düşmesin diye. Dedim onu zamanında benim paraları yerken dusunecekti karaktersiz. Önce paraları ve altınları ne yaptı bana bı açıklasın sonra o konuya gelelim. Arkadaşa demiş ki o onla benim aramda. Dedim onla benim aramdaysa beklesin mahkemeyi.

Evet mahkemede hakkını avukatinla savun o adam aç bir hırsız.Hic bir sey deme kullanamasin

Oturup derdine ağlayasım geldi...
Bu nasıl aşağılık bir adam ve aile sizi resmen almış kullanmışlar tertemiz borç ödetmişler sonra sen git
Bu adamdan boşanın ama süründürerek boşanın 1 zehir bile ona kalmasın

Evet mahkemede hakkını avukatinla savun o adam aç bir hırsız.Hic bir sey deme kullanamasin
Vallahi susuyorum işte. İnşallah başka iftiralar atıp ortalığı karıştırmaz. 6 tane abim var sokakta görseler baslari belaya girecek diye korkuyorum. Hepsi de memur. Hayatları kayacak

Şoklar içinde okudum... Yorumlara da şöyle bir baktım söylenecek herşeyi arkadaşlarım söylemiş zaten bana diyecek birşey kalmadı.. Umarım en kısa zamanda o şeref yoksunu adi herif ve ailesinden kurtulursunuz..

Amiin Allah razı olsun. Ya zoruma giden boşanmak değil dolandirilmak üstelik hiç çaktırmadi.

Amiin Allah razı olsun. Ya zoruma giden boşanmak değil dolandirilmak üstelik hiç çaktırmadi.
Evet gerçekten çok acı ben bile alakam olmadığı halde durduğum yerde öfkelendim inanın benim bile zoruma gitti.. Artık önemli olan bundan sonrasını iyi yönetebilmek.. Sakince düşünün daha sonra iyi bir avukat tutun bütün hakkınızı arayın.. Bu süre zarfında da kimseyle muhatap olmayın yani eşiniz ve onun ailesinden bahsediyorum.. Öfkelenip yanlış birşey de yapmayın sonra alehinize kullanacaktır..

Buradan da bize haberlerinizi verin lütfen.. Eminim şuan hepimiz "o adamla boşandık ve bütün haklarımı söke söke aldım içim biraz soğudu" cümlesini sizden duymak istiyoruz

Zaten kimsenin benimle iletişimi yok. Olmadı da ailesinden kimse beni yada ailemi arayıp ne oluyor bu çocuklara demedi bile. Düşünün artık ortadaki durumu. Sahis zaten her yerden engrlledi beni. Onunla tek iletişimim ayağına gitmek olur onu da yapmam.
İnşallah elimden geleni yapacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…