Bir garip boşanma

Okurken icim ofkeyle doldu. Allah yanina birakmasin. Kendisinden de ailesinden de fitil fitil cikartsin sizin hakkinizi, ahinizi..

Mesajlari silmeniz kotu olmus. Keske telefonunu ele gecirebilseniz. Ama yan yana gelmiyormussunuz... whatsapp i silip yuklediniz mi? Eger otomatik yedekleme aciksa, mail adresinize yedekleniyor ve geri geliyor mesajlar.

Bu herif resmen sizi soyup sogana cevirmenin planini yapmis..Belki de ailesiyle birlikte yapti ve sabirla planini uyguladi..

Haysiyetsiz, seref yoksunu mahlukat. Buna hayvan demek bile hayvana hakaret olur.

Yuh ya tüm eş kişisi akrabalarına anlat bence anladıkları dil bu

Evet ailesiyle birlikte bu planı yaptığını ve adım adim uyguladığını düşünüyorum artık. Belki inanmayacaksınız ama ailesiyle beni bir araya getirmemek icin özel uğraş veriyordu. O kadar ailesi benimsemedi beni. Yada bişeyler açığa çıkar diye korktu

Cidden bir hastalığı olabilir mi cocuğu olmuyor fln? Ki bu çok normal ama o takıntı yaptı ondan mı ayrılalım dedi cocuk konusundan sonra

Hayir o mesajlarda tehdit falan yoksa onlardan birsey cikmaz. Ufak tefek cunku iddialari. Buyuk kusur degil. Yemek yapmamak, harclik vermek... bunlar kusur bile degil. Ben o mesajlarin ciddiye alinacagini bile sanmiyorum. Sahitlerin vardir zaten.

Birsey cikmaz okuz kelimesinden

Hayir o mesajlarda tehdit falan yoksa onlardan birsey cikmaz. Ufak tefek cunku iddialari. Buyuk kusur degil. Yemek yapmamak, harclik vermek... bunlar kusur bile degil. Ben o mesajlarin ciddiye alinacagini bile sanmiyorum. Sahitlerin vardir zaten.
Var şahitlerim ama bakalım ne olacak

Mahkeme iki tarafinda kusurlarini olcer tartar. Kim daha az kusurlu ise ve az kusurlu tarafin tazminat talebi varsa cok kusurlu olan az kusurlu tarafa tazminat oder.
Esin sana bir suru yalan soylemis, hirsizlik da var. Okuz kelimesi bunlarin yaninda ne ki...ki durup dururken onun kök ailesi sana cephe alip bir sekilde sana psikolojik siddet uygulamis olmuslar.

İnşallah. Gorecegiz mahkemede ne olacak. Daha ne yalanlar söyleyecekler...ne iftiralar atacaklar.

Hayır o mesajlardan bişey olmaz hakim karı koca arasında illaki böyle şeyler olabileceğini bilir içini ferah tut.O adamdan da ne hakkın varsa Söke söke al bende benzer süreçler yaşadım sadece biraz yıpranıyorsunuz sa

Biraz ağır olacak belki ama sizin koynunuza aldığınız koca değil, yılanmış.

Biraz ağır olacak belki ama sizin koynunuza aldığınız koca değil, yılanmış.
Yok ağır değil daha fazlasını hak ediyormuş aslında bu akşam üstü öğrendim. Adam her sene farklı bankalardan kredi çekiyormuş. Benden alıp paraları o kredileri ödüyordu demek karakter yoksunu. Şimdi bunları kanıtlamaya calisacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…