Bir garip boşanma

Allah razı olsun.

Resmen oyuna getirmiş sizi.Sakın pes etmeyin bu adamdan alınacak en büyük intikam alabileceğiniz her şeyi almak olur.

Ne alışkanlık ne de sevhi .Sadece hayal kırıklıgı .Çok yskın zamanda gecıcek.Kurban eti dedınde ben boşanırken eve gıtmıştım bi baktımkı etlerı bıle alıp goturmuşler .Dedımkı belkıde o kurbanın kanı korudu beni.

Benimde buzdolabimda ne varsa almışlar. Sadece yumurta ve baharatları birakmislar. Balkonumdan patateslerimi almışlar. Bı an dedim atmışlardır niye alsınlar ki. Ama madem attılar yumurtalari niye atmasın ki. ya ne aç ne değişik insanlar bunlar. Allah yardımcımız olsun

Şahitleriniz var mı ? Yazdıklarınızı duruşmada tekrar belirtirse ben hakimin daha çok sizin yanınızda olacağını düşünüyorum, çünkü o kadar saçma sebepler yazmış ki aleyhine olur.
Altınları alırken abimle ablam brnimleydi. Sahitlikleri kabul oluyormuş. Evde sorunumuz olmadığına dair bir arkadaşım var. Yıllardır abisiyle konuşmadığını, aielsiyle mesafeli olduguna şahit ailem ve arkadaşım var, abisiyle kendisi dahi konuşmuyordu sahit yazmış. Kendisi de hiç evimize gelmeyen insanları şahit yazmış. Evden çıkıp gidip sabaha kadar dönmediği ne dair sahitim var. Yazılı bir mehir sozlesmem var. Bakalım ne olacak

Avukatiniz var mi? Lutfen kendinize bir avukat bulun. Bu surec yipratici vd bosanirken erkekletin ne kadar cirkeflesecegini biliyorum cunku ben de yasadim. Yazilaara takilmayin. Bosanirken yipratmak icin ellerinden geleni yapiyorlar. Ancak incik cincik seylerden cok hakim kim daha kusurlu ona bakiyor. Muhtemwlwn sizin evin borclari bitsin diye gonderdiklerinizi ailesine gonderiyordu. Takilar icin taki davasi acip akabilirsiniz. Dugun CD sinin bir kopyasini delil olarak sunun. Bir avukatiniz olsun ama mutlaka cunku dilekceler onemli.

Ben de eski esimin gercek maasini bosanirken SGK kayitlarindan ogrendim. Asgari ucretin az ustunde aldigini soyleyen adam calistigi sirketin ortagi cikmisti. Bosanirken ogrendim bir cok seyi. Soklar yasamistim. O kadar igrencmis ki esin incik cincik herseyi yazmiz. Yegenlerine harclik vermene kadar. Oyle bir aileden zaten melek bir adam beklenmez ama iddia ettikleri seyler de cok ciddi seyler degil. Buyuk kusurlar degil. Adam karakterini gostermis resmen. Merak etme hakimler bu isi yillarca yasadiklari icin insan sarrafi olmuslar. Hersey guzel olacak merak etme.

Sanırım asıl amacı sizin paranıza ve eve konmakmış ama planı tutmamış. Yeni avlar bulmak için boşanmaya karar vermiş.
Merak etmeyin ilahi adalet şaşmaz. Çok geçmiş olsun.

Düğün CD sini sundum, kasayı tek başına actirdigina dair banka çıktısını sundum, benim ona ev için gönderdiğim paraların hesap hareketlerini sundum. Onun ödemediği zaten var dosyada. Avukat ta var. Bana sadece bikac sinirli anımda yazdığım mesajım zarar verir diye düşünüyorum.

Bende aynı şeyi düşünüyorum ailesiyle yaptı bu planı. Çünkü ailesi asla beni sevemedi. Bende uzak durmayı seçtim şimdi bu dava konusu oldu. Altınların 10 tanesini 4 aylık evliyken alması (ki ailesi ve kendisi 10 tane takmıştı) tesadüf mü? Ve benden aldığı paraları ödememeye başladığı tarih aşağı yukarı diğer oğullarına ev alındığı zamanlar. Allah cikarsin

Elinizde çok ciddi şeyler var, doktor raporlarınızı da sunun. Evli kadınsınız, muayeneye gidiyorsunuz çocuk için. Eşin haberi olmadan çok mümkün olmayan şey. İşe yaraması muhtemel.

Ay inşallah. Ya bı kadın çok afedersiniz karilik yapmasa bile bunları haketmez ya kendimi övmek istemiyorum ama 5yil boyunca ailesine muhtaç olmadık aç durdum para istemedik birsuru fındık çay vs leri olmasına rağmen. Sıkıştık bankadaki altınları bozdurmadim benim garantimdir diye adam almış çoktan. Aileme verilen sözler tutulmadı, istemedim haa oğluyla bu konuda kavga ediyordum bunun sebebi de benden köyde iş beklemeleri idi. Aileme verilen sözü tutmayan, beni kabullenemeyen insanlar benden bişey bekleyemez diye. Tamam kabul ediyorum biraz huysuz bir insanım ama şeytan değilim kimin evinde tartışmalar olmuyor. Kim sinirlenince bir kez olsun hakaret etmiyir ki asla ailesine hakaret etmedim. Sadece benle konuşmayan abisi için bir kez ama sadece bir kez öküz dedim ona da mahkemede kullanmış.

Sanırım asıl amacı sizin paranıza ve eve konmakmış ama planı tutmamış. Yeni avlar bulmak için boşanmaya karar vermiş.
Merak etmeyin ilahi adalet şaşmaz. Çok geçmiş olsun.
Bende zaten tüm planlarının ailesuyle olduğunu dusunuyorum. Ailesi olmasa bile elini vicdanına koyan insan bunları yapmaz. Tabi vicdanı varsa. Bide ablami aramış bizim cinsel hayatımız yoktu demiş. Lan .....çocuğu kimle yapmaya çalışıyordum. Hadi öyle say boşanma davasından sonra ablami arayıp böyle şeyler soyleme amacın ney. Hadi öyle olsun cinsel hayatımız da yoktu diyelim beni dolandirman ne

Evet mesajlara bende çok takıldım bir arkadaşının arkadan resmini atmış bana.bende yüzünden ne hayır gördük ki ....resmini atıyorsun diye yazmışım. Bunu bile dosyaya koymuş. Hatta bı restauranda garsona kizmis ona yazmışım garsonla ilgili biraz kötü kelimeler bunları bile koymuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…