Bir garip boşanma

İyi niyetiniz çok suistimal edilmiş, üzüldüm sahiden . Ama verebileceğiniz en doğru karar, bosanmakti,vermişsiniz o karari. İnşallah en kolay şekilde kurtulursunuz. Bende de bir benzeri tiplemesi vardi, kurtulunca çok rahatlamistim. Dar anlardasiniz, bu kadar da olmaz dediğiniz her şeyi yapmış ama geçecek bu dar günler,merak etmeyin. Yolunuz açık olsun.

O nasıl evlilikmiş ya adam delil toplayıp durmuş vay anasını.İki yüzlülüğün bu kadarı.Ne sevgisi bacım adam sana güvenmediği şirket ortağı muamelesi yapmış

Adam evlendikten 4 ay sonra 10 tane bileziği almış kasadan, her yıl bankalardan farklı miktarlarda krediler çekmiş benden habersiz yeni ogrendim.yarışı takibe düşmüş, yarışı henüz düşmemiş, benden ev kredisi diye alıp ödemediği 40 bin lira var şuan faizsiz borcu 107 bin. 40 ta benden aldığı. 10 tane de bilezik. Sonra da gelmiş anlaşmalı bosanalim. Evi biz satıp boluselim. Kişilik yoksunu insan. Ben anlaşmalı bosanacaktim evin yarısını alıp borçlarını temize çekip yeni bir hayata başlayacaktı melek gibi

Ben bile buradan sinir oldum. Ne pis adammış ya. Ben sonunda herşeyin sizin lehinize olacağını düşünüyorum.

Avukatınız ne diyor bu duruma? Belki tazminat bile alırsınız dolandırıcı kılıklıdan

Bence de kesinlikle tazminat almalı. Anlasın bakalım nasıl can yakılıyor.

Düşünsenize paraları tırtıklayıp kolayca sıyrılacağını düşünürken hem karısından aldığı ama akıbeti belli olmayan paraları, hem evin yarısını, hem de tazminatı ödemek zorunda kalıyormuş

Ay evet, birçoğunu kanıtlıyor konu sahibi. Nihehehe.

Ben bile buradan sinir oldum. Ne pis adammış ya. Ben sonunda herşeyin sizin lehinize olacağını düşünüyorum.
İnsallah inşallah. Vallahi etrafta tanıyanlar nasıl böyle birşey yaptı diyorlar daha çok sinir oluyorum ortada herşey işte. Adam senelerce arkamdan iş çevirmiş yaa

Avukatınız ne diyor bu duruma? Belki tazminat bile alırsınız dolandırıcı kılıklıdan
Avukatım da mal çıktı. Bana diyor ki hangi bankalardan kredi çektiğini bulmamız lazım. O zaman demezler mi.sende biliyordun kaldı ki nasıl bulacagim BDDK da mı çalışıyorum ben. Bakalm gideceğim avukatın yanina ilk firsatta

Değiştir avukatı.

Ay insallah şuan 107 bin faiz.haric ödemesi gereken para var, kazanırsam ki avukat kazanırız diyor 10 bilezik faiziyle, 11 cumhuriyet altını ve birde tazminat ödemek zorunda kalacak. Bakalım hangini ödeyecek.

Bence siz hiç avukata gitmeyin. Kendiniz halledersiniz. Ne gerek var?

Ay nolur bu karaktersizin götünde donunu bile bırakmayın nolur, donuna kadar alın.
Anasının evine çuval giyerek yollayın.
Nasıl bı karaktersizliklik örneği daha neler okuyacağız.
Ev ödemesi için gönderdiğiniz paranın açıklama kısmına kredi ödenmesi yazdıysanız.
Evin yarısını + ödeme için gönderdiğiniz paraları, altınların %75 şini alırsınız.
Ayrcia tazminatta alın.

Bu nedir arkadaş her kadın ruh hastası ama bunlar, zeka ve ruh tespitoloğu gurusu maaşallah.

yazdıklarınızı okudum ve şuan öyle öfkeliyim insanlara sureklı yara alıyoruz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…