Bir garip boşanma

Bak şimdi ben güldüm ya, hakim de böyle gülecek. Daha dişe dokunur şeyler bulamamış, nerde ot çöp var koymuş dosyaya.

Elinizde çok ciddi şeyler var, doktor raporlarınızı da sunun. Evli kadınsınız, muayeneye gidiyorsunuz çocuk için. Eşin haberi olmadan çok mümkün olmayan şey. İşe yaraması muhtemel.
Doktor raporu yok ama muayeneye gittigime dair evraklar var. Verdiği reçeteler var. Cunku Dr lar polikistik overiniz var ama degerleriniz gayet normal diyordu..hatta son gittiğimde eger olmazsa o zaman yoğun tedaviye başlarız demişti zaten akşamında da ayrildik

Yahu kocan vardı kocan. Kocanla yapıyon çocuğu, onun haberi olmasın benim mi olsun?

Bak şimdi ben güldüm ya, hakim de böyle gülecek. Daha dişe dokunur şeyler bulamamış, nerde ot çöp var koymuş dosyaya.
Ve ben bunlara cevap vermek zorunda kaldım. Düşünün. Onun kadar bende alcalmak zorunda kaldım. Anlamadığım bosanacagiz zaten böyle çirkef olmanin geçmişi dokmenin amacı ne.

Ve ben bunlara cevap vermek zorunda kaldım. Düşünün. Onun kadar bende alcalmak zorunda kaldım. Anlamadığım bosanacagiz zaten böyle çirkef olmanin geçmişi dokmenin amacı ne.
Hiç elini korkak alıştırma, o yapıyor mu sen de yap. Geçmişi dökmekse sen de dök.

Hiç elini korkak alıştırma, o yapıyor mu sen de yap. Geçmişi dökmekse sen de dök.
Bende bugün kredi kartı extrelerini çıkartıyorum , çektiğim kredilerin çıktısını alacağım. Yazmış ya dosyaya herşeyi ben aldım. Herşeyi ben yaptım. Eve hiçbir katkısı yok diye. Acaba fazla mi sacmalamis olurum

Pardon? Ne saçmalaması? O nasıl b.ku püsürü koymuş dosyaya, sen de koycan tabi. Okumamış olayım. Lütfen koy. Ciddi bir iddiası var katkın olmadığına dair, anca böyle kanıtlayacaksın zaten.

Yazdım zaten dosyaya nasıl yok. Benim doktor kayitlarim var onunda haberi var. Sonuçta başkasıyla yapmaya çalışmıyordum ya bunu. Hatta ben doktora gittim ama kendisi ne benle geldi ne kendi gitti diye de ekledim
Hazır ol, çocuk istediğinden haberim yok diyen adam ilerleyen zamanlarda senin için çocuğu olmuyordu diyecek.

Hic zaman kaybetme iyi bir avukat tut evin dahil her şeyi al.Allah aşkına bırak su duygusallığı adam seni kullanmış sürekli belge ispat toplamış hatta çalmış!Sen hala sevgi diyorsun.Ailesiyle plan yapmış cidden anlamadin mi????Lütfen kendine gel anlasmaliyi kabul etme cirkef ol gerekirse neyin var yok al.ADAM SENI KAPIYA KOYUYOR UYAN KARDESİM!!!USTUNE BU ADAM HIRSIZ

Pardon? Ne saçmalaması? O nasıl b.ku püsürü koymuş dosyaya, sen de koycan tabi. Okumamış olayım. Lütfen koy. Ciddi bir iddiası var katkın olmadığına dair, anca böyle kanıtlayacaksın zaten.
Evet bulduğumu eklemem lazım.hesap yaptım ciktilardan 2018 den itibaren. Onun ev kredisi için ödediği para 59 bin, benim ona ev kredisi için odedigim + kredi kartina odedigim 85 bin. Tabi bunun 40 bini ortada yok

Anlasmadim zaten anlaşmayı da düşünmüyorum. Mahkeme aşamasındayız şuan. Elimden geleni yapacağım

Amaci mi neee?Arkadasim adam senden ne koparsa ondan ne gitmese kârdir modunda.Yemin ederim sinirlerim hopladi adam planli programlı hareket etmiş sinsi şeytan!!!

Amaci mi neee?Arkadasim adam senden ne koparsa ondan ne gitmese kârdir modunda.Yemin ederim sinirlerim hopladi adam planli programlı hareket etmiş sinsi şeytan!!!
Bence çocuğu olmayan o. Baktı kadın muayene oluyo, erkekliğe b.k sürülecek, işi hızlandırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…