Bir garip boşanma

Muayene oldum ben defalarca ama çocuk istemeyen karşı taraftı. Ben o kadar tedavi gördüm kendisi bir kere bile gitmedi.
Sıkıntı kendindeydi o zaman. Bu ortaya çıkmasın diye bu adiliği yaptı. Erkekler bu konuda çok tehlikeli olabiliyor. Katil bile olurlar. İnsanlar soruyordu değil mi, 5 yıldır evlisiniz hani nerde çocuk diye?

Ay okurken kocanizdan midem bulandi boyle art niyetli bir adamla bosaniyorsun diye sakin uzulmeee seni hak edecek biri cikar karsina bide evi sakin ona yedirme en iyi avukati tut herife bak yaa ooh ne ala memlekettt

Sıkıntı kendindeydi o zaman. Bu ortaya çıkmasın diye bu adiliği yaptı. Erkekler bu konuda çok tehlikeli olabiliyor. Katil bile olurlar. İnsanlar soruyordu değil mi, 5 yıldır evlisiniz hani nerde çocuk diye?
Evet. Hatta dava dosyasına çocuk istediğimden haberi olmadığını yazmış. Kendi kendime verdiğim onun haberi olmayan bir kararmış. En büyük hatam sinirlenince mesajları silmek oldu.

Evet. Hatta dava dosyasına çocuk istediğimden haberi olmadığını yazmış. Kendi kendime verdiğim onun haberi olmayan bir kararmış. En büyük hatam sinirlenince mesajları silmek oldu.
O gitmedi değil mi doktora? Doktor raporlarınızda eşinizin de haberi olduğuna dair bir iz var mı?

Ay okurken kocanizdan midem bulandi boyle art niyetli bir adamla bosaniyorsun diye sakin uzulmeee seni hak edecek biri cikar karsina bide evi sakin ona yedirme en iyi avukati tut herife bak yaa ooh ne ala memlekettt
Ev malesef icraya gidecek. Ordan alabilirsem alacağım. Bilmiyorum ne oldu da bu hale geldi yada hep mi böyleydi de anlaşılmasın diye iyi davranıyordu. Çünkü en az iki yıldır plan yapıyor bu paralwri odemiyor

Tamam yaziyorda bu kadar detay konular dikkate aliniyor mu ki. Yoksa o ne var ne yok yazmış mi
Vallahi benim ruh hastası olduğumu evlenirken ondan gizlediğini, alt yazıli film izlemedigimi, sinema salonunda uykumun geldiğini, evde yemek yapmadigimi, ütü yapmadigimi, temizlik yapmadigimi iki haftada bir anneme gittigimi, benimle kendisinin de geldiğini, annemin tüm ihtiyaçlarını karşıladığımi ( annem yaşına rağmen baya düşkündür banyosunu bile ben yaptırırım), yegenlerime harçlık gonderdigimi, abimin cocugunu arada kursa bıraktığını, kargosunu aldığını, onunla spora gitmediğimi, beni istemeyen aielsinin yanına gitmediğimi, benim ailemin bizim evdeki resimlerini koyup bizden cikmadiklarini vs vs neler ywzmadi ki

Çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla. Avukat desteği alın kesinlikle. Adamı iyice zora sokun, yaptıklarını bir bir çıkartın. Anlaşmalı asla boşanmayın. Çekişmeli olsun ve hakkınızı sonuna kadar arayın. Vay anasının gözü hele bak şu herife!

Avukat var zaten. Anlasmali boşanmak istedi hatta 1 aya yakın bekledi anlaşmalı bosanmam için. Neredeyse bosaniyordum biliyor musunuz? Eğer bosansaydim sonra bir bakacaktim altınlar yok, evin borcu ödenmemiş. Avukat bir arkadasim var o uyardı önce altinlarini al acele etme diye. Sabahında kasaya gittim alacaklarını çoktan almis zaten. Bir hafta sonra da polis tutanagindan evin durumunu ogrendim. İkisi de tesadüf yani.

Ağzım açık okudum. Kurduğu tuzaklara kendisi ve ona akıl verenlerle düşsün inşallah.

Ağzım açık okudum. Kurduğu tuzaklara kendisi ve ona akıl verenlerle düşsün inşallah.
Amiiiin inşallah. Birde bana davranışlarını görseniz. İnsanlar bir erkek nasıl bu kadar iyi olabilir diyordu. Adam 2 sene benden almis yemiş ama bu süre içinde benle tatile gelmiş, ailemin yanına gelmiş, yemiş içmiş gülmüş yatmış kalkmış... Ne olduysa birden patlamis

Birden patlamamış, planını adım adım uygulamış. Yasak elma dizisindeki Şahika aklıma geldi onun erkek versiyonu resmen.
Hepi topu bir ev için yaptıklarına bakın. Allah gözünü doyursun. Siz de çekişip her şeyi elinden alırsınız inşallah.
Dosyaya eklediği detaylara hakim olsam gülerim. Annenize hurma istemişsiniz vay be

İnşallah. Evet hurma istedim malesef. Keşke yabancıdan isteseymisim

Allah sana yardim etsin cok sinsi bir insanla karşı karşıyasın

O kadar çok dua ettim ki size.. adamı bilmem etmem ama içim nefretle doldu. Nasıl bu kadar bencil, aşağılık, sinsi olunabilir ya.. sizin duygularınızı içimde hissettim ama yalnız değilsiniz Allah doğrunun yanındadır ve ilahi adalet er yada geç tecelli eder siz de o gun gelene kadar dik durun asla ama asla pes etmeyin. Plan kurduğu ailesiyle birlikte hakettiği şeyleri yaşamasını izlediğiniz günler gelecek hic şüpheniz olmasın. Kalbinizi,ruhunuzu kıran ve dahası güveninizi yerle bir eden adam için asla keşkeleriniz olmasin, ne yaparsanız yapın karşılığı bu olmamalıydı ki siz onun hep yanında olmussunuz o yüzden içiniz rahat olsun. Gece gece sinirlerim bozuldu çok üzüldüm hep dua ediyor olacağım size. Tüm gelişmeleri yazın lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…