Bir garip boşanma

Bende artık asıl psikolojik hasta olanın o olduğunu düşünüyorum. Çünkü adam senelerdir arkamdan iş çevirmiş ama hiç caktirmamis. Sizin salakliginiz diyeceksiniz belki ama ailemde hicbirsey sezmedi herkese aşırı iyiydi herkes melek saniyordu onu. Hatta ona kızsam bana kiziyorlardi. Mükemmel oynadı. Ya şizofren ya da işlerin buraya gelebileceğini düşünmedi yada profesyonel dolandırıcı.
Eşiniz manyağın teki. Psikolojisi bozuk hasta. Normal bir insan bunlarla uğraşmaz yok eski mesajlar yok onu dedi bunu yaptı yapmadı. Psikolojinizi bozmadan kurtulursunuz inşallah

Yuh vallahi çok şerefsiz gördük okuduk ama bu nedir arkadaş.
Git kredi cek gizli gizli karının ev kredisi erkenden bitsin diye gönderdiği paralarla kredini öde.
Allah'tan böyle bı karakter yoksunu adama çocuk yapmamışsınız.
Arkadaşım elinden ne geliyorsa yap. Hatta elinden gelenin daha fazlasını yap.

Vallahi arkadaşlar Rabbim kimseyi böyleleri ile sınav yapmasın. İşin maddi boyutunu düşünmüyorsun bile hayatıma aldığım adam neler yaptı diyorsun, insanlara karşı sıfır güven konumuna düşüyorsun

Ve ben bir sorunumuz yok, ev kredimiz de bitti, okulum da bitti çok şükür deyip çocuk için Dr a gitmeye başlamıştım. Bir süredir gidiyordum aslında. Çok şükür Rabbime ki vermemiş çocuk.

Benimde başımdan çok talihsiz bı evlilik geçti.
2 ayda koşa koşa ailemin yanına geldim.
Bı yorumunuzu okudum demin çok doğru, anne neyse oğlu o.
İlle ille ille de anneye bakacaksın.
Bende annesine inanılmaz ısınamamıştım. Görünce nefretim kalkardı. Karakteri de beş para etmezdi.
Nasıl bı değişim oldu aynı annesi gibiydi.
Benimde iki ayda inanılmaz karakter yoksunu olaylar geldi başıma.
Hemen hemen ayrıldım.
Yıllar sonra eşimle tanıştık çok severek ve sevilerek evlendim.
Adamlik nedir eşimde gördüm.

İnşallah sizde ben gibi çok mutlu evlilik yapın ilerde.

Ve ben bir sorunumuz yok, ev kredimiz de bitti, okulum da bitti çok şükür deyip çocuk için Dr a gitmeye başlamıştım. Bir süredir gidiyordum aslında. Çok şükür Rabbime ki vermemiş çocuk.
Allah'ın çok çok sevgili kuluymuşsunuz.
Bu adama çocuk asla yapılmaz.
Ay bu karakterde adam ilerde çocuğu olsaydı, ne yalanlar atar tutardı.

Allah size güç kuvvet kolaylık versin. Davanız kısa sürede istediğiniz gibi hızlıca bitsin.

Ay anasına kardeşine yedirmistir o paraları. Yazıklar olsun.

Bunlar kişisel.bilgilere ulasma ve suç degilmi. Sizin.maillerinize sizden izinsiz girip.dekontlari alması.

Bunlar kişisel.bilgilere ulasma ve suç degilmi. Sizin.maillerinize sizden izinsiz girip.dekontlari alması.
Bunları gündeme getirdim ama avukat diyor ki evliyken bunu yaptığı için suç sayılmıyor. Bu adam plan yapmış herşeyi evlilik içinde çıkarmış sonra kalkmış ayaga

Aslinda onun dosyaya ekledigi her seyi kendiniz icin kullanabilirsiniz yani adam bunca zaman zaten bosanmak ile mesgulmus bu da suc olmali siz evliliginiz icin ugrasirken guven duygunuzu sarsmis

Aslinda onun dosyaya ekledigi her seyi kendiniz icin kullanabilirsiniz yani adam bunca zaman zaten bosanmak ile mesgulmus bu da suc olmali siz evliliginiz icin ugrasirken guven duygunuzu sarsmis
Zaten yazdım. Birsuru şikayette bulunmuş şunu yaptım, bunu yaptım diye. Yapmasaymis zorla mı yaptı? Mesajları saklaması vs planlı olduğunu gosterir diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…