Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha konuşmadım fırsat bulamadım yanına gitmeyeNoldu en son
Mecburen bulastik bir kere.Bence siz hiç avukata gitmeyin. Kendiniz halledersiniz. Ne gerek var?
Ödemenin karşısına kredi ödemesi yazmadım ama kredinin olduğu hesaba yolladım. Avukata göre altınları alıyoruz, mehiri alıyoruz.bide şu gizli kredileri ortaya çıkarırsak tazminat ta alıyoruz. Bakalım o zaman kendi borclarini mi ödeyecek benimkileri mi. Adam evlendik evleneli değişik miktarlarda kredi çekiyormuş bazılarını kapatmış bazılarını kapatamamis ben para vermeyi kesince de anlaşamıyoruz bosanalim....Ay nolur bu karaktersizin götünde donunu bile bırakmayın nolur, donuna kadar alın.
Anasının evine çuval giyerek yollayın.
Nasıl bı karaktersizliklik örneği daha neler okuyacağız.
Ev ödemesi için gönderdiğiniz paranın açıklama kısmına kredi ödenmesi yazdıysanız.
Evin yarısını + ödeme için gönderdiğiniz paraları, altınların %75 şini alırsınız.
Ayrcia tazminatta alın.
Bu nedir arkadaş her kadın ruh hastası ama bunlar, zeka ve ruh tespitoloğu gurusu maaşallah.
Çünkü erkek milleti karaktersiz. Hele de anaları da kendileri gibiyse...yazdıklarınızı okudum ve şuan öyle öfkeliyim insanlara sureklı yara alıyoruz ya
Bende karşısına çıkıp tükürmek istiyorum hatta kafasına bişey vurup rahatlamak istiyorum ama yapamıyorum inşallah onun da sırası gelecek... Düşünsene kocam diyorsun güveniyorsun adam yıllarca arkandan iş çeviriyor ama yüzüne sürekli gülüyor. Yaa bu sıkışmasa Allah bilir daha ne kadar daha soyardi beni.Ben bu adamı doverım ya bak cıdden doverim ben bunu. Cok sınır oldum bısey almasın bu herıf. Dımdızlak kalsın. Surunsun
Allah razı olsun. Malesef öyle. Rabbim kimsenin karşısına böylelerini çıkarmasın. Adam senelerce soydu beni ama dava dilekçesinde öyle şeyler yazdı ki o melek ben seytan.Ay Allahım ne şerefsiz insanlar var ya..nutkum tutuldu bu nasıl bisey..(((
Allah yardımcınız olsun inşallah bundan sonra hayalleriniz gerçek olsun hep mutlu olun ay çok üzüldüm ya
İnşallahYuh ya neler oluyor, insan aynı yastığa baş koyduğu hayat arkadaşına bile güvenemiyor. Başımdan kaynar sular döküldü, iyi bir avukatla süründürürsünüz tek dileğim yanına kalmasın
cok haklısınız dusuncelerıme tercuman olmuşsunuzÇünkü erkek milleti karaktersiz. Hele de anaları da kendileri gibiyse...
Çünkü karşındakinin anası da aynıydı kadınla bı yıldızım barışmadı kadının gelini değil kölesi olmam gerekirmiş bende öyle olmayınca sevilmedim. Yaa kadın bana diyor ki bizde evlenen anasına babasına gidemez. Yok yaaa agac kovugundan çıktim ben. Kaldı ki benim babam yok annem yaşlı ve tek.cok haklısınız dusuncelerıme tercuman olmuşsunuz
Allahım bunlar insan olmazlar insanlara olan duygularımıda kaybediyorumÇünkü karşındakinin anası da aynıydı kadınla bı yıldızım barışmadı kadının gelini değil kölesi olmam gerekirmiş bende öyle olmayınca sevilmedim. Yaa kadın bana diyor ki bizde evlenen anasına babasına gidemez. Yok yaaa agac kovugundan çıktim ben. Kaldı ki benim babam yok annem yaşlı ve tek.
Malesef öyle insanlardı. Ama en büyük hata bende önce aileyi tanımak lazım, sonra evlenecegin insan. Çünkü sonuçta o da onların tohumu. Her ne kadar yüzünü gizlese de ana malzeme onlardan.Allahım bunlar insan olmazlar insanlara olan duygularımıda kaybediyorum
Yok haklarimdan vazgeçmeyi düşünmyorum maddi manevi bana verdiği zararı ödetmek için elimden geleni yapacağım. Birşey alamasam da o surunmus olacak. Evime aciyorum. O kadar emek verdim şimdi icraya düştüAdam dolandırıcı gibi.Sizinle paranın için evlenmiş,bakmış parayı istediği gibi yiyemiyor,ev aldırıp üstüne yatmaya çalışmış.
Üzüldüm yaşadıklarınız ağır ama kurtuldum deyip şükredin.
Haklarınızdan asla vazgeçmeyin.
buna katılıyorum. aıle nekı cocukları ne olsun.Malesef öyle insanlardı. Ama en büyük hata bende önce aileyi tanımak lazım, sonra evlenecegin insan. Çünkü sonuçta o da onların tohumu. Her ne kadar yüzünü gizlese de ana malzeme onlardan.
AA sorunlu? Kendi kızı kendine eminim ki gelmiyodurÇünkü karşındakinin anası da aynıydı kadınla bı yıldızım barışmadı kadının gelini değil kölesi olmam gerekirmiş bende öyle olmayınca sevilmedim. Yaa kadın bana diyor ki bizde evlenen anasına babasına gidemez. Yok yaaa agac kovugundan çıktim ben. Kaldı ki benim babam yok annem yaşlı ve tek.
Kendi kızları geliyor canım. Onlara göre gelin köleAA sorunlu? Kendi kızı kendine eminim ki gelmiyodur
Ay çok cahiller ya sevgiliyken anlamadınız mı bu kafa yapısınıKendi kızları geliyor canım. Onlara göre gelin köle