- 11 Ağustos 2018
- 1.257
- 1.619
- 133
- 42
Kızdan hoşlanmaman çok normal.Çünkü irrite edici bir durum.bazı insanlar saplantılı olabiliyor serinkanlı bir biçimde izleyip görmek gerekli gördüğüm kadarıyla da serinkanlı bir yapın var.Yani şu an konu kapandı gibi bir mevzu oldu ama ben gitmek istemiyorum açıkçası. Gerçekten durduk yere olay çıkartan, dişi sinekten kıskanan bir tip değilim burada eski üyelerden sayılırım yorumlarımdan bilenler aşağı yukarı nasıl bir bakış açısına sahip olduğumu anlamışlardır zannediyorum. Ama bu kızdan hoşlanmadım, böyle ilişkimize dahil olmasından da hoşlanmadım, lakayıt tavırlarından da hoşlanmadım. Erkek arkadaşımın aklındaysa ben fanusa da kapatsam gider biliyorum ama ben rahatsız ve mutsuz olacağım bir ortamda olmak istemiyorum. Onun da olmasını istemiyorum.
Adamın kaderinde var kıskançlık krizi yaşayan kadınlarMerhaba herkese, yorumlarınız için teşekkür ederim. Erkek arkadaşımla konuşuyordum, o yüzden anca burayı açıp yazabiliyorum size. Beyimiz bana geldi, surat 5 karış ama elinde sevdiğim çikolatalardan vardı. "Çok huysuz olduğun için biraz serotonin salgılamak iyi gelir diye düşündüm." diye laf sokarak girdi içeri. Ben hiçbir şey demedim, teşekkür ettim sadece. Sonra mutfağa geçtim, baktım peşimden geldi.
"Astoria niye böyle yapıyorsun? Hiç sana yakışıyor mu, onunla aramızda artık hiçbir şey olamayacağını gayet iyi biliyorsun. Ben sadece arkadaş grubum için gideceğim, hem seni de götürmek istiyorum tek başıma ne yapayım?" dedi. Ben gene dellenip "Tek başına gidersen zaten ilişkimiz biter, istediğinle beraber olursun o zaman" dedim. Yüzü dondu resmen öyle deyince mimik falan yapamadı. "Nasıl ya ilişkiyi bitirmek mi istiyorsun?" dedi. "Hayır ama eski sevgilin için kavga etmemiz beni çok üzüyor. Ben aynı şeyi yapsam sen ne hissederdin, zamanında onu da öpmüşsün sevmişsin sevişmişsin" dedim ağlamaya başladım lanet olsun. Zaten böyle durumlarda hep bir duygu boşalması yaşarım çok gerildiysem, bunu asla engelleyemiyorum. "Özür dilerim, özür dilerim. Kesinlikle gitmiyoruz, seni üzecek hiçbir şey yapmayacağım. Konu kapandı." diye sarıldı, öptü ama ben böyle olsun istemedim. Haklı olduğum için kabul etmesi gerekirdi, ağladığım için yani bana acıdığından dolayı değil.
Şimdi buna günümüzde kezbanlık deniyor
Kesinlikle katılıyorum.Benimki sahiplenmeden değil tamamen kızdan irite olduğumdan dolayı. Bir de kız gayet saplantılı geldi bana, böyle bir tipe elimizi versek kolumuzu kaptırırız. Oraya gitmek bize daha da yapışmasına sebep olur diye düşünüyorum. Yüz bulur.
Beklediğim cevapArkadaş grubu sizden haberdarsa gelmeyelim dedikten sonra sevgilinizin numarasını veren kişiye bundan sonra dikkat edin derim:)
Bence,’bak ben ne kadar ligt ım,arkadaş kalalım zaten sevgilini de kıskandığım felan yok hep beraber takılalım modunda dr olan kız,Kesinlikle katılıyorum.
Kızla bi ilgisi olmasa, tamam belki gidilebilir. Kız burda baya sizin özellikle gitmenizi istemiş. Niyeti iyi gelmedi.
Fettan biri belli.
Bir kadının bir kadın için böyle diyebilmesi.. Pes dedirtti.
Astoria çok iyi yapmışsın ve üzülmekte de haklısın. Kızmakta da.
Merhaba herkese, yorumlarınız için teşekkür ederim. Erkek arkadaşımla konuşuyordum, o yüzden anca burayı açıp yazabiliyorum size. Beyimiz bana geldi, surat 5 karış ama elinde sevdiğim çikolatalardan vardı. "Çok huysuz olduğun için biraz serotonin salgılamak iyi gelir diye düşündüm." diye laf sokarak girdi içeri. Ben hiçbir şey demedim, teşekkür ettim sadece. Sonra mutfağa geçtim, baktım peşimden geldi.
"Astoria niye böyle yapıyorsun? Hiç sana yakışıyor mu, onunla aramızda artık hiçbir şey olamayacağını gayet iyi biliyorsun. Ben sadece arkadaş grubum için gideceğim, hem seni de götürmek istiyorum tek başıma ne yapayım?" dedi. Ben gene dellenip "Tek başına gidersen zaten ilişkimiz biter, istediğinle beraber olursun o zaman" dedim. Yüzü dondu resmen öyle deyince mimik falan yapamadı. "Nasıl ya ilişkiyi bitirmek mi istiyorsun?" dedi. "Hayır ama eski sevgilin için kavga etmemiz beni çok üzüyor. Ben aynı şeyi yapsam sen ne hissederdin, zamanında onu da öpmüşsün sevmişsin sevişmişsin" dedim ağlamaya başladım lanet olsun. Zaten böyle durumlarda hep bir duygu boşalması yaşarım çok gerildiysem, bunu asla engelleyemiyorum. "Özür dilerim, özür dilerim. Kesinlikle gitmiyoruz, seni üzecek hiçbir şey yapmayacağım. Konu kapandı." diye sarıldı, öptü ama ben böyle olsun istemedim. Haklı olduğum için kabul etmesi gerekirdi, ağladığım için yani bana acıdığından dolayı değil.
Evet ne deniyor?
Sergilediği tavrın sevgilisinin gözünde kezbanlık olarak görülebileceğini söyledim. Özgüvenli olmasını söyledim. Ben onun "kezban" olmadığını biliyorum zaten.
Hayır biz bunu kendisiyle konuşmuşuz, öncesinde kendisi de "erkekler buna kezbanlık yapmak" der, "kezbanlar alınmasın" ve "öyle görülmek istemem" tarzında bir şey demiş. Bu bi tabir ve siz isteseniz de istemeseniz de var.
Ve evet, bir kadına verilebilecek en güzel tavsiye şu: kezbanlık yapmayın. Hoşunuza gitmiyorsa yollarınızı ayırın, insanları değiştirmeye çalışmayın.
Yani şimdi ortada hiçbir şey yokken bir kadının bir kadını gazlamaya çalışması... Pes dedirtti!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?