• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuştuğum çocuğun exi Instagramda engelini kaldırmış...

deno75116

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2023
220
365
23
30
Bu cocugu eskiden beri tanıyorum, uzun bir ilişkisi vardı. 2019 gibi ayrıldılar, sonra ayrıl-barış devam ettiler. Yaşadığımız şehir küçük ortak insanlar falan illa duyuyordum. ortak arkadaş cok fazla. 1-2 senedir tahminen baya ayrılardı. Kızın ablası ile de cok yakındı cocuk, onla bile takibi bırakmışlar. Yine cok yakın ortak erkek arkadaş vardı bununla da kız takibi bırakmış. Neyse, uzun ilişki sonrası böyle bir dönem yani.
Ben de cocukla arada konuşuyordum falan. Bugun bi denk geldi, cocugun etiketlenenlerde kızın koyduğu fotolar gelmiş, ve cocugun yorumları gelmiş. Kız engeli açmış kısaca. Bunu cocuga soracak bir yakınlığım yok henuz, ama sizce neden olabilir? Henüz takipleşme yok. Kızın doğum günü de ocak sonuydu, onun üzerine de denk geldi. Konuşmayı kesmeli miyim? Cocuga bağlanıp eski sevglisine dönmesini istemem doğal olarak.

Bu cocugu eskiden beri tanıyorum, uzun bir ilişkisi vardı. 2019 gibi ayrıldılar, sonra ayrıl-barış devam ettiler. Yaşadığımız şehir küçük ortak insanlar falan illa duyuyordum. ortak arkadaş cok fazla. 1-2 senedir tahminen baya ayrılardı. Kızın ablası ile de cok yakındı cocuk, onla bile takibi bırakmışlar. Yine cok yakın ortak erkek arkadaş vardı bununla da kız takibi bırakmış. Neyse, uzun ilişki sonrası böyle bir dönem yani.
Ben de cocukla arada konuşuyordum falan. Bugun bi denk geldi, cocugun etiketlenenlerde kızın koyduğu fotolar gelmiş, ve cocugun yorumları gelmiş. Kız engeli açmış kısaca. Bunu cocuga soracak bir yakınlığım yok henuz, ama sizce neden olabilir? Henüz takipleşme yok. Kızın doğum günü de ocak sonuydu, onun üzerine de denk geldi. Konuşmayı kesmeli miyim? Cocuga bağlanıp eski sevglisine dönmesini istemem doğal olarak.
Şahsen uzun bir ilişki yaşadığını bizzat gördüğüm biriyle flörtleşmezdim. Ayrıl barış diyorsunuz demek ki bir türlü kopamıyorlar. Duygularımı yormazdım .

Şahsen uzun bir ilişki yaşadığını bizzat gördüğüm biriyle flörtleşmezdim. Ayrıl barış diyorsunuz demek ki bir türlü kopamıyorlar. Duygularımı yormazdım .
evet haklısınız ama 2 yıldır ayrı olduklarını biliyordum, ve herkes birinin eski sevgilisi belli bir yaştan sonra. ama haklısınız ben de cok cekingen gidiyordum zaten. ikisinin hayatına biri girmiyor, ve kucuk bi şehirde yaşıyoruz derken, insanlar kopamıyor sanırım.

Saçmasapan. Sırf engeli kaldırdı diye mi sorun.Artık anlamı yoksa kaldırmıştır. Ama ekleme ya da elle tutulur bir şey olursa o zaman konuşmayı kesersin

Cok kaotik, takip etraftan getir gótúr dedikodular, bunlar seni yormuyomu.

O túr baris, savas iliskiler birbirinden kopamiyor genelde, bisuna úzúp yorma kendini

Yanındakiyle yaşar aklındakiyle yaslanır bu tip erkekler . Unutulmaz o uzun ilişki

Durmadan ayrıl barış ilişkiler hikayeleri hep böyle oluyor çok coguuu

partnerin bu kızı unutmuş mu bu konuda emin misin? Evet yaşanmışlıklar olabilir ama bazı ilişkilerde geçmişte kalır. Eğer evet geçmişte kaldı diyorsan devam et ama biraz toksik bir ilişkileri var giib geldi yine konuşup yine ayrılırlar devam bir ilişkileri olmaz ama seni de bu git gel yorar gibi geldi bana

partnerin bu kızı unutmuş mu bu konuda emin misin? Evet yaşanmışlıklar olabilir ama bazı ilişkilerde geçmişte kalır. Eğer evet geçmişte kaldı diyorsan devam et ama biraz toksik bir ilişkileri var giib geldi yine konuşup yine ayrılırlar devam bir ilişkileri olmaz ama seni de bu git gel yorar gibi geldi bana
Partnerim değil henüz. Dediğim gibi ben de arkadaşın arkadaşı yada ortamdan biliyorum. benim de hep mı acaba dediğim için içim hiç rahat etmedi, hiç ciddi anlamda kendimi salmadım bu kişiye.

Benim de buna benzer bi ilişkisi olan arkadaşım vardı arkadaş grubunda. Bu insanlar hayatına biri girmeden ciddi ayrılamazlar, ama bence sizin durumda arada daha ciddi şeyler olmuş, farklı kişiler de takipten cıkılmış falan. ayrılamama nedeni de aşk değil, alaışkanlık ve ortak arkadaş çevresinden cıkamama, boşluk. Birinden biri ciddi sevgili yapınca biter, hele de yaşlar büyükse kız tarafı da zor kopuyor, o kadar emekten sonra falan.
yani diyeceğim o ki sadece engeli açmak bir şey demek olmayabilir, siz erkek kişinin size karşı davranışlarından anlayın. insanlar boşanıyor, yeniden evleniyor. belli yaştan sonra herkes uzun ilişki geride bırakmış oluyor.

Partnerim değil henüz. Dediğim gibi ben de arkadaşın arkadaşı yada ortamdan biliyorum. benim de hep mı acaba dediğim için içim hiç rahat etmedi, hiç ciddi anlamda kendimi salmadım bu kişiye.
İnsna hissediyor işte o zaman uzak dur boşver

Olmaz bence bu adamdan, surekli git gelliler. Belki dogumgununu kutladi kizin, ustune engeller kaldirildi. Siz de boyle oldugunu tahmin ediyorsunuz zaten.
Adam sizinle de belki olur diye deniyor ama kalbinde cok da yer etmemissiniz belli ki hala eskisinin dogum gununu vb. kutluyor. Bosuna ugrasmayin derim ben.

çok sıkıcı işler, uzun ilişki yaşamış biriyle çok zor. uzun ilişki dediğimiz de genelde 1 senenin 3 ayında birlikte olan toksik ilişkiler. "genelde" istisnaları söylemiyorum. toksik olanlar da hep yarım bıraktıkları için kopamıyorlar, bazı ilişkiler evlenince biter diye boşuna söylemiyorlar. bence böyle şeylerin içinde bulunma yeni ve taze duygular lazım

Temiz bişey bulup temiz sayfadan yurusenize ne bu böyle eski eş gibi takipler saçma sapan Evet kaldırmış engeli cocukda ona meyilli siz onları izlemeye devam edin.Ve evet o olasılık var çocuk ona döner sizle başlasa bile belliki onu seviyor hala

Hatta evlenseniz bile ona döner resimleri silmez arada harcanan siz olursunuz sizinle olan herşey ona inat yapılıyor

Böyle bir konu vardı bdv de kocası kadına hakkıni helal et olmuyor deyip terketmisti eski sevgilisine dönmüştü .Kadına elini sürmemiş kadın bile bile evlenmiş tam anımsamıyorum o konuda böyle biseydi eski sevgili engeller engel kaldırma vs

Back
X