Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızdan hoşlanmaman çok normal.Çünkü irrite edici bir durum.bazı insanlar saplantılı olabiliyor serinkanlı bir biçimde izleyip görmek gerekli gördüğüm kadarıyla da serinkanlı bir yapın var.
Ben olsam tipik bir balık burcu olarak olaya balıklama dalmış ve şu an içinde kaybolmuş olurdum oysa bu tip durumlarda uzaktan bakıp gidişatı gözlemlemek en doğrusu bakalım bundan sonraki hamlesi nasıl olacak
Ya da kız tamanen ‘dostane’ yazdı ki açıkçası ben de böyle bir ihtimale olanak veremiyorun
Aslında kızı hiç suçlamaya gerek yok..Neden hep kadınlar sinsi oluyor?
Bence sevgiliniz sinsi ve asıl suçlu o..
Hiç kızda hata aramayın. .O sadece fırsatları değerlendiriyor. .
Erkek arkadaşınız bana güvenilmez geldi..Bence ayrılın.Hiç başınızı ağritmayın.
Aşırı saçma kızda ki hallere bak sen! Kız aklınca ben burdayım bir yere gitmedim diyor.
Sizin yerinizde olsam o buluşmaya giderdim ve onu orda hiç kimsenin anlamayacağı şekilde yerin dibine sokardım. Sinsilikse sinsilik, yılanlıksa yılanlık.. Karşında böyle insan varken hiç de hanımefendi olamam vallahi ikisinnde aklını alırım![]()
Adamın kaderinde var kıskançlık krizi yaşayan kadınlar
Şanssızlığın çok eski bir arkadaş grubu olmaları. Yani aşk meşk muhabbetini ikinci plana bırakabiliyorlar. Yapabilirdi ama hayatında başka biri var haydi geçmiş olsun grup dağıldı.
Boşver istemediğin birşeyi zorla yapacak değilsin tabi, bu durumda grubun diğer üyeleri seni birazcık sevmeyecek o kadar![]()
Bu mic mic eski sevgililerin bile kanka kalabildiği arkadaş gruplarına uyuz oluyorum. En yakin arkadaşım bunun katmerlisini yasadi. Erkek arkadaşıyla eski karısının ortak bi arkadaş grupları vardi ota b.ka ararlardı buluşalım vs diye. Hatta iki kez emrivaki yapıldı ve eski karısı da geldi aynı ortama. Tabii bzmkilerde kavga kıyamet.. .sonuc, ilişkileri yürümedi. Beyefendi bzmkini hic medeni bulmuyordu cunku. Ama senin sevgilin mesajı almis bence bi daha benzer bi teklifte bulunacağını sanmam
durum normal değil ama bence kız takmıyor. yani bence takıntılı filan değil bana öyle gelmedi eski arkadaş ortamları bozulsun istemiyo olabilir. ben olsam gider yerinde gözlemlerdim bu kadar içim içimi yiyeceğine. ya bilmiyorum böyle plan dahilinde hiç olmadı ama benim de eski sevgilimle aynı ortamda karşılaştığım oluyodu oturuyoduk normal. triplere grip orayımı terkedeyim . sonrasında da hiç bişey olmadı hiç bi zaman. bu kadar elimden kapacaklar ırıspı kızlar korkusu normal değil bence
Arkadaş grubu sizden haberdarsa gelmeyelim dedikten sonra sevgilinizin numarasını veren kişiye bundan sonra dikkat edin derim:)
Sonu tatlıya bağlanmış ama istediğin sonucu alamamışsın aslında. Ya gerçekten eski öpüşüp seviştiği kadınla oturup, arkadaş muhabbeti yapmam, iğrenç bence ya. Bunun güvenmemekle de ilgisi yok, bu tür düşünce tarzı nasıl desem, her şeyi beklerim ben bu insandan dedirtiyor bana. Geçmiş, gitmiş, ilişkin bitmiş, her ikinizin başka arkadaşı yok mu da yapışıp kalıyorsunız birbirinizin hayatlarına, di mi ama? Yaşanılanlara saygıymış oho geç bunu, görüşünce mi saygı göstermek oluyor, güzel bitirirsin, arkasından konuşmazsın, kaparsın defteri olması gerektiği gibi. Al işte saygı bu.
En güzeli ne biliyor musun Astoria, senin gibi düşünen biriyle olmak:) Ama kıskandığından değil , geçmiş geçmişte kalmalı, o insanları günümüze taşımanın alemi yok düşüncesinde olan bir insanla mesela. Diğer huyları da güzel olur böyle mantıklı düşünen birinin :)
Neyse, sonuç olarak siz sorun yaşarsınız bu konuda gibi duruyor. Çünkü kıskançlık sanıyor şuan yaptığını.
Kesinlikle katılıyorum.
Kızla bi ilgisi olmasa, tamam belki gidilebilir. Kız burda baya sizin özellikle gitmenizi istemiş. Niyeti iyi gelmedi.
Fettan biri belli.
Adamin arkadas ortami bozulmasin kaygilari, dise dis goze goz, git şen kahkahalar at, eski sevgiliyle temas, ozguven matinesi vs. Ne bileyim bunlar bana asiri hormonlu amerikan genclik dizilerini cagristiriyor. Dogrusu o kisi adina duzenlenmis, bile isteye ayarlanmis o ortama gitmemek. Tesaduf olsa baska derdim ama olay planli programli.
Ben de üniversite hastanesinde çalışıyorum ve şunu gözlemliyorum,yeni nesil hekimlerde daha bir dejenerasyon,saygısızlık var sanki hekimlik onlara içi boş bir özgüven pompalamış gibi.benim eczacılıkta okurken tıpta arkadaşlarım çoktu ve mesleki olarak kendilerini geliştirmeye daha odaklıydılar ya da yeni nesil böyle bilmiyorum.
Ha bana göre zaten eski sevgiliden/eşten dost olmaz o ayrı konu
Bence,’bak ben ne kadar ligt ım,arkadaş kalalım zaten sevgilini de kıskandığım felan yok hep beraber takılalım modunda dr olan kız,
Hepten saçmalık
Astoria neden eski sevgiliye nispet yapmak ya da haddini bildirmek zorunda olsun ki?
Bence asıl kezbanlık, sevgiliyi koluna takıp, eski sevgiliye hava atmak, taktik yapmak.
Sevgilim benim için eski sevgilisinin olduğu ortamlara girmiyorsa; asıl taktik, nispet, zafer budur. Eski sevgiliye "seni kaale almıyoruz, o yüzden davetlerini ciddiye almıyoruz" demektir gitmemek.
eski sevgiliden dost olmaz o ayri ama adamin sucu yok. erkekler bizim ksr ayrintili dusunmuyorlar. ne var yani diyorlar.
ya erkek arkadasin cok ince biri bence takma uzatma bu kadar.
Aman ne icin ettiyse etti .Evleninde kurtulun be
Bi on yıl sonra güleceksin bunlara .
Eski sevgiliyi neden o derece kaale alipta rakip oldugunu kabul etsin sonra bi ton laflar gereksiz samimiyet dogacak karsi taraf gayet yuzsuz ki astoria yi belirterek davet etmis muhattap almaya degmez
bence sevgilin senin bu raddeye geldiğini tahmin bile etmemişti. “tek başına gidersen ilişkimiz biter”den sonra çakmış olayı. sonu tatlıya bağlanmış, bundan sonra senin kesinlikle kabul etmeyeceğin şeyi sana taşımadan hayır demeyi öğrenir umarım.
ben inadina giderdim, soyle strateji yapardim, boyle sinsilikle yerin dibine sokardim diyen arkadaslara cok sasiriyorum gercekten ya. Bunlara harcayacak ne cok enerjiniz var. Konu sahibi gitmek istememekte hakli. Ne gerek var, ayrilmislar bitmis gitmis. Yapacagi en guzel sey o kadini tamamen hayatindan uzak tutmak. Eger sevgilisi de aciktan ya da gizliden gorusmek istiyorsa ayrilmak. Ne diye gereksiz insanlar yuzunden basi agrisin ki. Eskiyse eski kalsin. Sanki bosanmis da arada cocuk varmis da yuz yuze bakmasi gerekiyormus gibi. Ayrilmissin artik, hayatinda arkadas olarak olsa ne olmasa ne. Varligi illa ki sorun yaratir. O yuzden en iyisi tamamen hayatindan cikarmak.
Sevgilisinin eski sevgilisiyle görüşmeyi istememek kezbanlıkmıymış.
İlahi çok güldüm![]()
Tabi sevgilinin de sucu yok. O hos olmaz ben gelmeyim demis. Ama anladigim kadariyla eski sevgilisi geniş biraz. Rahat yani. Bence siz haklisiniz ama buyutmeyin. Ama o kziin numarasi engellenmeli. Belli olmaz arar baska bi zaman da hadi pispirik oynayalim der, buyuk sknti![]()
Ay biz Kezbanız ne yapalım
Geniş olmaktan iyidir bence
Zaten kız bilerek çağırmıştır konu sahibini görmek amacı kendiyle kıyaslayacak hatta laf sokup aşağılamaya çalışcak kendi çapında dr ya hanım kız.malum doktorsan en iyisisin en akıllı en çok para kazanan en havalı bütün doktorlar böyle düşünüyor maalesef.
Amaç bu kadar belliyken neden gitsin?
Kezban kezban herkesin dilinde
Kadını gömmek asıl kezbanlık bence
Eski sevgiliyi karsilama davetine neden gidesin ki
Aşırı saçma.
Kiz da aşırı sacmalamis. Arayip seni de davet ediyor.
Sinir olmakta cok haklısın.
Kiz cok uyanık.
Valla ben olsam x'i hic çağırmayın kimse huzursuz olmasin derim. Kız arayip hadi sevgilini de al gel ne olacak diyor
Kiz baska planlar peşinde gibi...
Benim sevgilim, benim eşim için ben niye rekabete girmeyi seveyim ki?
Hani denk gelir karşılaşirsin kizla o ayri ama işin sonunda "görüşmeni istemiyorum rahatsiz oluyorum" diyecegin halde, bile bile oraya gidip yok bakışla ayar vermek, duruşla dövmek filanAsıl kezoluk bu bence ve dibine kadar kiskandigini belli etmektir.
Sorgulamadan sevecekseniz "sizin tabirinizle" eski sevgili ortamlara kaş göz oynamadan rahatca girip cikarsiniz, problem etmezsiniz tamam derim ama tanisma vs olduktan sonra sevgiline dönüp "her konustugunu rapor et, sonrada gorusmeyi kes" diyince cok havali bisey mi olmus oluyor?
Baştan bu olaylara girmemek çok daha iyi...
Astoria iyi yapti gitmemekle.
Astoria sonuna kadar haklısın.
Sizin de davranışınızı biraz çocukça buldum.
Valla Astoria abla ben kesinlikle seni haklı buldum.
Saçmalamış.
Tamam arkadaş kalmış olabilirsiniz ama bu böyle olmaz.
Sana da üzüldüm çünkü aynısı bana da oldu, 3.kişiler yüzünden üzülmek çok acı.
Haklısın tabiki.
Kızdaki genişliğe gel xxxxxl boy mübarek.
Erkek arkadaşn medeniyet tribine girmiş olabilir ama hiç takılma.
Böyle şeylerde de medeniyet falan yerim yani
Sende aynısını yap bigün bakalım ne tepki verecek. Kendileri yapınca ne var bunda, biz yapınca dağlar oynar yerinden.
Yürü be Allahına kadar. Bunun özgüvensizlikle de alakalı olduğunu düşünmüyorum. Karşı taraf çirkef, siz iyisiniz. İkisi ayrı şeyler.Şimdi herkesi tek tek alıntılayıp cevap veremedim özür dilerim, arada gördüğüm 1-2 yoruma cevap vereceğim. Bu arada beni haklı bulan olmuş, bulmayan olmuş ama herkese saygısını koruyarak hakaret içerikli yazmadıkları için teşekkür ederim.
Arkadaşlar ben yapım gereği aman da gideyim orada "Bak kızım adam benim haa akıllı olll" falan bunu yapabilecek özgüvende diyeyim, bir insan değilim. Kızın tavrını da dostane bulmadım, biraz kendinizi benim yerime koyarsanız neden dostane bulmadığımı anlarsınız. İçinizde evliler vardır, sevgilisi olanlar vardır. Kocanızın bir arkadaş grubu olsa, bu arkadaş grubunda eski sevgilisi de olsa kaçınız görüşmesine izin verir? Elinizi vicdanınıza bir koyup da söyleyin. "Verirdim, beraber giderdim" diyorsunuz, okey. Peki kocanız diyor ki bu arkadaş grubuna "Yok ben gelemem, şimdi durum hoş olmaz.", bak hoş olmayacağını da belirtiyor. Bunu ortak arkadaşlar kıza ilettiler mi, ilettiler di mi? Ondan sonra elinde numarası dahi olmadığı eski sevgilisi sizin kocanızın numarasını ortak arkadaşlarından alıyor, bir güzel arıyor sanki 40 yıldır görüşüyorlarmışçasına (bunlar bir arkadaş grubu ama erkek arkadaşım kızla görüşmüyor yani numarasının olmamasından anlamışsınızdır, kızın farklı bir ilde doktor olmasının da payı vardır elbette) "Yaaa X nolur gel, karın Y'yı de (ismimi de biliyor ha stalklanmışım) al gel" diye gaaayet lakayıt bir dille çağırabiliyor.
Bunu hala dostane, benim davranışımı da çocukça bulan varsa hayata farklı pencerelerden bakıyoruz demektir benim dostluk anlayışım bu değil. Kötü ayrılmama sebepleri de mezuniyetlerinin yakın olması ve bir arkadaş grubu oldukları için insanları taraf tutma zorunluluğunda bırakmak istemeyişleri. Zaten görüşmüyorlar gibi bir şeylerdi, dediğim gibi elinde kızın numarası yok, herhangi bir yerden ekli değil. Maksat yani kanlı bıçaklı değiliz olay bu.
Yürü be Allahına kadar. Bunun özgüvensizlikle de alakalı olduğunu düşünmüyorum. Karşı taraf çirkef, siz iyisiniz. İkisi ayrı şeyler.
Özellikle son paragrafta daha çok bana da cevap vermişsin teşekkür ederim.Şimdi herkesi tek tek alıntılayıp cevap veremedim özür dilerim, arada gördüğüm 1-2 yoruma cevap vereceğim. Bu arada beni haklı bulan olmuş, bulmayan olmuş ama herkese saygısını koruyarak hakaret içerikli yazmadıkları için teşekkür ederim.
Arkadaşlar ben yapım gereği aman da gideyim orada "Bak kızım adam benim haa akıllı olll" falan bunu yapabilecek özgüvende diyeyim, bir insan değilim. Kızın tavrını da dostane bulmadım, biraz kendinizi benim yerime koyarsanız neden dostane bulmadığımı anlarsınız. İçinizde evliler vardır, sevgilisi olanlar vardır. Kocanızın bir arkadaş grubu olsa, bu arkadaş grubunda eski sevgilisi de olsa kaçınız görüşmesine izin verir? Elinizi vicdanınıza bir koyup da söyleyin. "Verirdim, beraber giderdim" diyorsunuz, okey. Peki kocanız diyor ki bu arkadaş grubuna "Yok ben gelemem, şimdi durum hoş olmaz.", bak hoş olmayacağını da belirtiyor. Bunu ortak arkadaşlar kıza ilettiler mi, ilettiler di mi? Ondan sonra elinde numarası dahi olmadığı eski sevgilisi sizin kocanızın numarasını ortak arkadaşlarından alıyor, bir güzel arıyor sanki 40 yıldır görüşüyorlarmışçasına (bunlar bir arkadaş grubu ama erkek arkadaşım kızla görüşmüyor yani numarasının olmamasından anlamışsınızdır, kızın farklı bir ilde doktor olmasının da payı vardır elbette) "Yaaa X nolur gel, karın Y'yı de (ismimi de biliyor ha stalklanmışım) al gel" diye gaaayet lakayıt bir dille çağırabiliyor.
Bunu hala dostane, benim davranışımı da çocukça bulan varsa hayata farklı pencerelerden bakıyoruz demektir benim dostluk anlayışım bu değil. Kötü ayrılmama sebepleri de mezuniyetlerinin yakın olması ve bir arkadaş grubu oldukları için insanları taraf tutma zorunluluğunda bırakmak istemeyişleri. Zaten görüşmüyorlar gibi bir şeylerdi, dediğim gibi elinde kızın numarası yok, herhangi bir yerden ekli değil. Maksat yani kanlı bıçaklı değiliz olay bu.
Şu da bir mantık olabilir oraya gidip o kıza buz gibi davranmak.Ama istemiyorsan şart mı,bence değilYani burada saçımı savururdum, takardım sevgilimi koluma giderdim, yerinde görürdüm yazanlar olmuş. Bu bir özgüven örneği tabi demek o auranın karşı tarafı püskürteceğine emin. Ben bunu yapamam, taktik uygulayamam; yapabileni takdir ediyorum elbette ama yapım gereği ben bunu beceremem. Denesem çok yapmacık olur ve herkesi kendime güldürürüm.
Ayrıca bitmiş gitmiş şeyler için neden ispata mecbur olasınız ki?Yani burada saçımı savururdum, takardım sevgilimi koluma giderdim, yerinde görürdüm yazanlar olmuş. Bu bir özgüven örneği tabi demek o auranın karşı tarafı püskürteceğine emin. Ben bunu yapamam, taktik uygulayamam; yapabileni takdir ediyorum elbette ama yapım gereği ben bunu beceremem. Denesem çok yapmacık olur ve herkesi kendime güldürürüm.
Özgüvenle ilgili problemin oldugunu da biliyorum, umarım en kısa sürede aşarsın.
Tamam öyleyse, zaten öyle gitmek onu önemsediğini gösterir. İlişkinize o yön veremesin, çünkü bu ilişkide o yok ve hiç olmayacak :)))Genel bir özgüven problemim yok. Yani saçını savurup sevgilini koluna takıp gitme gibi bir durum ultra özgüven örneğidir, bende bu kadarı yok onu belirtmek istemiştim orada.
Seninle empati yapabiliyorum asıl bu dr kızın hangi kafada olduğunu anlayamadım?
Nesil farklılığa da olamaz neyin midesi bu
Ayrıca bitmiş gitmiş şeyler için neden ispata mecbur olasınız ki?
Yazdığınız gibi ex'ler gerçekten dostane ayrılsaydı birbirlerinde telefonu olurdu, en azından özel günlerde haberleşirlerdi.
Birbirleriyle alakaları sadece ortak arkadaştan ibaret olan kişiler neden "ay sevgilini de getir tanışalım" der ki?
Normal insanlar böyle davranmaz.
Yorumlara biraz baktim da , ben nasil bu topraklarda dogup buyumusum diye dusundum
Astoria benim fikrime gore uzatacak , sevgiliyle kavga edilecek bir mevzu degil , hos karsilamayabilirsin ama ortada tartisma yaratacak bir sorun hic yok bence
Ayrica kizin da sevgilinde gozu oldugunu hic dusunmuyorum , olsa bile olay sevgilinde biter , guveniyorsan iliskiyi yipratmanin bir alemi yok
AhahahahahaaahhhhOla ki gideydin adini daglara yazacaktik Astoria, bugulu camlara yazacaktik. İkinci bir Umit Besen olgusu olarak tarihe not dusulecekti.![]()
Doktor olmasıyla alakası yoktur ama ben hoşlanmadım, dostane de görmüyorum.
Ya tabi canım, telefonu yok, ekli değiller bir yerde. Ben tavrını dostanelikten ziyade lakayıt da buldum.
Hayatım güven mevzusu değil, sen burada beni aşağı yukarı tanımışsındır yorumlarımdan anlamışsındır sence öyle gereksiz kıskançlık yapacak birine benziyor muyum ben? Yukarıda açıkladım sana da kopyalayayım aynısını.