• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir "eski sevgili" mevzusu

Aynı teklif bana yapılsa dellenirim ama kan kusar kızılcık şerbeti içtim derim.

Ben olsam bunun çok saçma olduğunu, bu teklifte iyi niyet göremediğimi söyleyip "senin hatırın için gideceğim" diye bir de kendisine değer verdiğimi göstererek giderdim.

Bunun için kavga etmeyin. Gitmeyecekseniz bile "bana ters, ben gitmem, senin de gitmeni istemiyorum" deyin, gerisine karışmayın. Zorla mı bitireceksiniz arkadaşlıklarını? Sizi yıpratır. Kavga dövüşle çözülecek mesele değil bu. Yani bir süreliğine çözülür ama sonra yine ortaya çıkar, başka bir olay olur bu konu önünüze gelir.

Muhtemelen tepkinizi ölçmek ve size nispet yapıp egosunu tatmin etmek için çağırıyor eski sevgili. İlişkiniz yeni olduğu için olası bir buluşmada buradan vurmaya çalışacaktır. "Ben onu senden iyi tanıyorum" tavırlarına girecektir. Kendinize güvenli davranın. Çok aşırı tepkiler vermeden gözlem yapın, iyi bir fırsat olabilir sizin için. Elinizde "görüşmeni istemiyorum" demek için yeterli malzeme olunca kavgasız gürültüsüz halledersiniz.

Tabi canım ne gerek var.

Aynen arayınca "Bir Astoria'ya sorayım, gelebiliriz" demiş. Bana soracak ne var, ona delleniyorum. Benim eski sevgilim çağırsa ben ona sorsam koşa koşa gidecekti herhalde. Ona çok normal geliyor, ne var yaa falan tarzı konuşuyor benimle.
Bence bi empati kurdur ona o zaman seni net şekilde anlar gibime geldi..
ayrıca o kadar umru değil ki seni öne sürüp ona sorayım gelebiliriz diyor Aslında kendisi de dünden razı durumu yok..
Ve kesinlikle sen haklısın o rakamlara basan parmaklarını kopartırdım herhalde ben :) yada numarasını alan hafızasını silerdim..

Sınırlarını bilsin, geri adım atma bu konuda. Mesajına cevap yazmazdım ben olsam, anlasın vazgeçilmez olmadığını. Gelirse de görmemişim mesajı dersin :))

mesaja cevap yazma mavi tik bırak. geri adım atmayacağını tahmin ediyorum :) gelişmelerden haberdar et mutlaka

Ayrildik ama arkadasizin adı modern iliski... aslinda carpik bir durum...hep cepte kalma durumu....
Seni de o ortama suruklemesi abes. Eski sevgili ile yeni sevgiliyi birbirine kirdirip egosuni tavan mi yaptirmak istiyor acaba? Hic bu oyunlara gelme...
Kiz da neyi ispatlamak istiyor? Sen yeni sevgilisi olabilirsin ama biz bak hep gorusecegiz, ben hep aranizda olacagim imaji mi vermeye calisiyor? Ego savaslari resmen...

Gelince sakin olup duygu ve düşüncelerinizi net cümlelerle dile getirin.Tartışma veya kavgaya dönüştürmeden.Kırıldığınız noktayı suçlama cümleleri kullanmadan anlatın.Hadi hayırlısı.İnşallah sizi anlar ve tatlıya bağlarsınız.Belliki seviyorsunuz.

İnce hesaplar sezdim Astoria. Bence ex kisisinin plani isliyor.
Kim eski sevgilisini, yeni sevgilisiyle agirlamak ister. İyi niyet yok burada. Medeniyet de o kadar arşa cikmadi henuz.
Bulmus acik bir kapi yuruyor oradan.
Sen bu oyunu bozarsin canim.

Bakalım ne diyecek beyefendi? :)

Tamam 'eski sevgili'nin yaptigi sinsilik acik kapidan yurume :KK67:fakat sen de arani bozup ekmegine yag surmemelisin.. ben mi cok rahatim bilmiyorum ne var sana bunu teklif ettiyse...:KK69: sonucta sevgimden ve sevgisinden eminim.. nedir yani...:KK30:

Kızı hiç iyi niyetli görmedim. Kendisi sevgilisini normal arkadaşlarıyla bile görüştürmeyecek bir kıskançlığa sahipmiş. Kendisi sevgilisinin eski sevgilisinin partisine gitsin ister miydi? Tabii ki istemezdi. Normal bir kız arkadaşının partisine gitmesini bile istemezdi. Kendi başına gelmesini istemeyeceği bir şeyi ısrarla başkasına yaşatmaya çalışıyor. Hiç iyi niyetli değil.

Kadınin niyeti fena

kesinlikle gitmeyin ama sevgilinize bunu dırdırla kavgayla tartışmayla anlatmayın, hiç yoktan gerilmiş olursunuz. zaten gitmeyeleim demiş. siz de 'ayy canım ben duyunca çok tepki verdim, kızma, aman canım geçip gitmiş şey, ne alaka yine görüşeceksiniz, başka arkadaşınız mı yok geçmişe mazi, ahaha' diyip ufak bir de kahkaha koyuverin. sonra da hem o gece ben çok güzel plan yapıyorum diyip göz kırpın.

ha bu arada o akşam için iyi kötü başka plan yapmaya çalışın.

Senin yerinde ben olsam kabul ederdim. Ne olacak neler konuşulacak bakardım. Niyetini gözümle görürdüm. Cool ol yahu. Ne yapabilir zaten? Yapabiliyosa her türlü yapacak çünkü. Varsa niyeti rakibini de görmüş olsun ki siz evlilik aşamasındasınız. Sade bi güzellikle hazırlan git ve gülümse. Bence böyle şeyler hep fırsat. Kaçarsan ya da engellemeye çalışırsan erkeğin gözünde gücün azalır. Bana da özellikle erkekte bahsi bile geçirilmeyen eski sevgililer tuhaf geliyor mesela. Asıl tehlike anlatılmayanlar. Ben eşimin eski sevgilisiyle plansız bi şekilde tanışmış insanım. Yazık ya dedim hatta sonra. Öyle hüzünlü bakıyodu. Sinirlenme, sakin ol ve üzerine git. :KK66: Sevgilinin senden sakladığı bi şey de yok üstelik. Bunun adı genişlik değil, dürüstlük. Olması gereken bu. Yazdıysa yazmış, çağırdıysa çağırmış. Sen de daveti kabul et. İlerde sorun çıkmasın mevzudan.

Astoriacigim kaza bela "ay nolcak hadi gidiverelim"deme sakin merakina yenik düsüp keza asagi yukari tanidigim sen cildirirsin her türlü.
Acaba diyorum tepkini mi ölçmeye kalkti? Bakalim kiskaniyor mu? gibilerinden
Senin de ayila bayila gitmeyecegini bilir neticede.
Olumlu olan su ki;Gerci iliskilerinin boyutundan bahsetmis ama bu hatunla deli divane bir ask yasamis olsalardi degil bulusma teklifi lafini dahi ettirmezdi saglamasini yapmis oldu.. :KK66:

ama bunun adı medeniyet değil ya, medenilik bu değil. Elele tutuşup öpüştüğü zamanında kalbinin onun için çarptığını bildiğim kadının yanında işim ne? Ayrıca empati yapmasını önerseydiniz keşke, sanki o hazmedicek..

Aynı teklif bana yapılsa dellenirim ama kan kusar kızılcık şerbeti içtim derim.

Ben olsam bunun çok saçma olduğunu, bu teklifte iyi niyet göremediğimi söyleyip "senin hatırın için gideceğim" diye bir de kendisine değer verdiğimi göstererek giderdim.

Bunun için kavga etmeyin. Gitmeyecekseniz bile "bana ters, ben gitmem, senin de gitmeni istemiyorum" deyin, gerisine karışmayın. Zorla mı bitireceksiniz arkadaşlıklarını? Sizi yıpratır. Kavga dövüşle çözülecek mesele değil bu. Yani bir süreliğine çözülür ama sonra yine ortaya çıkar, başka bir olay olur bu konu önünüze gelir.

Muhtemelen tepkinizi ölçmek ve size nispet yapıp egosunu tatmin etmek için çağırıyor eski sevgili. İlişkiniz yeni olduğu için olası bir buluşmada buradan vurmaya çalışacaktır. "Ben onu senden iyi tanıyorum" tavırlarına girecektir. Kendinize güvenli davranın. Çok aşırı tepkiler vermeden gözlem yapın, iyi bir fırsat olabilir sizin için. Elinizde "görüşmeni istemiyorum" demek için yeterli malzeme olunca kavgasız gürültüsüz halledersiniz.

Merhaba herkese, yorumlarınız için teşekkür ederim. Erkek arkadaşımla konuşuyordum, o yüzden anca burayı açıp yazabiliyorum size. Beyimiz bana geldi, surat 5 karış ama elinde sevdiğim çikolatalardan vardı. "Çok huysuz olduğun için biraz serotonin salgılamak iyi gelir diye düşündüm." diye laf sokarak girdi içeri. Ben hiçbir şey demedim, teşekkür ettim sadece. Sonra mutfağa geçtim, baktım peşimden geldi.

"Astoria niye böyle yapıyorsun? Hiç sana yakışıyor mu, onunla aramızda artık hiçbir şey olamayacağını gayet iyi biliyorsun. Ben sadece arkadaş grubum için gideceğim, hem seni de götürmek istiyorum tek başıma ne yapayım?" dedi. Ben gene dellenip "Tek başına gidersen zaten ilişkimiz biter, istediğinle beraber olursun o zaman" dedim. Yüzü dondu resmen öyle deyince mimik falan yapamadı. "Nasıl ya ilişkiyi bitirmek mi istiyorsun?" dedi. "Hayır ama eski sevgilin için kavga etmemiz beni çok üzüyor. Ben aynı şeyi yapsam sen ne hissederdin, zamanında onu da öpmüşsün sevmişsin sevişmişsin" dedim ağlamaya başladım lanet olsun. Zaten böyle durumlarda hep bir duygu boşalması yaşarım çok gerildiysem, bunu asla engelleyemiyorum. "Özür dilerim, özür dilerim. Kesinlikle gitmiyoruz, seni üzecek hiçbir şey yapmayacağım. Konu kapandı." diye sarıldı, öptü ama ben böyle olsun istemedim. Haklı olduğum için kabul etmesi gerekirdi, ağladığım için yani bana acıdığından dolayı değil.

Merhaba herkese, yorumlarınız için teşekkür ederim. Erkek arkadaşımla konuşuyordum, o yüzden anca burayı açıp yazabiliyorum size. Beyimiz bana geldi, surat 5 karış ama elinde sevdiğim çikolatalardan vardı. "Çok huysuz olduğun için biraz serotonin salgılamak iyi gelir diye düşündüm." diye laf sokarak girdi içeri. Ben hiçbir şey demedim, teşekkür ettim sadece. Sonra mutfağa geçtim, baktım peşimden geldi.

"Astoria niye böyle yapıyorsun? Hiç sana yakışıyor mu, onunla aramızda artık hiçbir şey olamayacağını gayet iyi biliyorsun. Ben sadece arkadaş grubum için gideceğim, hem seni de götürmek istiyorum tek başıma ne yapayım?" dedi. Ben gene dellenip "Tek başına gidersen zaten ilişkimiz biter, istediğinle beraber olursun o zaman" dedim. Yüzü dondu resmen öyle deyince mimik falan yapamadı. "Nasıl ya ilişkiyi bitirmek mi istiyorsun?" dedi. "Hayır ama eski sevgilin için kavga etmemiz beni çok üzüyor. Ben aynı şeyi yapsam sen ne hissederdin, zamanında onu da öpmüşsün sevmişsin sevişmişsin" dedim ağlamaya başladım lanet olsun. Zaten böyle durumlarda hep bir duygu boşalması yaşarım çok gerildiysem, bunu asla engelleyemiyorum. "Özür dilerim, özür dilerim. Kesinlikle gitmiyoruz, seni üzecek hiçbir şey yapmayacağım. Konu kapandı." diye sarıldı, öptü ama ben böyle olsun istemedim. Haklı olduğum için kabul etmesi gerekirdi, ağladığım için yani bana acıdığından dolayı değil.

Burda net bi haklı yok ki. Sevgilinin tek suçu saklamaması ve fikrini sana söylemesi bence. Ki buna suç denmez. Türünün nadir örneklerinden kendisi bence, yazık kız adama.
Kendimi senin yerine koyuyorum, yani senin bakış açına sahip olsam evet görüşmesin, kız da ararsa yazarsa başından atsın, çünkü ben varım, onun selamı bile olmasa da olur artık hayatında. Hmm peki. :) Şimdi buna günümüzde kezbanlık deniyor ve bu tamamen yetiştirilme tarzıyla, yetersiz özgüvenle, rekabeti sevmemekle ve premses sendromuyla alakalı bir şey, sevgiyle ya da kıskançlıkla ilgili bir şey değil. Beni götürmese kıskanırdım, sinirlenirdim. Bunu saklasa terk ederdim. Adam bunları yapmamış, aksine olması gerektiği gibi davranıyor. Hiçbir şeyi test ettiği falan yok. Memlekette öyle adamlara denk geliyorsunuz ki normal olanı, dürüstlüğü genişlik sanan bir sürü kadın var.
Senin burda sorun çıkarman hiç olmamış, kendini ezmişsin bence eski kadını değil. Halbuki şu profile yakışan tavır soğuk kanlı olup, özgüvenle, istersen gidelim, benim için sorun yok diyebilmek. Gidip görüşecektiniz, kadınlar gizli msjları algılar, verecektin kibar tavrınla hafif bi ayar, bi bakış. olay bitince diyecektin sevgiline, sana her ne yazarsa, söylerse bilmek istiyorum ve senin yavaş yavaş görüşmeni kesmeni istiyorum çünkü bundan rahatsız oluyorum. Bu kadar. Buna bile gerek kalmayacaktı aslında. Kadın kendini geri çekerdi yani senin kendine güvenini gördükten sonra. Kapıya falan gelemezdi, teklif dahi edemezdi :)
En baştan o kadar tepki bana gösterilse ben bir daha hiçbir şeyi anlatmaz, üstüne bir de soğurdum açıkçası. Trip atmayın, kendinize güvenin. Meydan kadın görsün. Onu istemiyorum, bunu sevmem, o kim, şunu yapma, bunu deme, ondan sonra adam niye kaçtı, gavurlar niye tatlı. Sorgulamadan seviyolar çünkü. Geçmişiyle birlikte seviyorlar. Aradan çıkıp gelenlere rağmen. Aaa ne yazdım bee.. Kendine gel kız. Sen Bihter Ziyagilsin, aptallık etme! :))

Burda net bi haklı yok ki. Sevgilinin tek suçu saklamaması ve fikrini sana söylemesi bence. Ki buna suç denmez. Türünün nadir örneklerinden kendisi bence, yazık kız adama.
Kendimi senin yerine koyuyorum, yani senin bakış açına sahip olsam evet görüşmesin, kız da ararsa yazarsa başından atsın, çünkü ben varım, onun selamı bile olmasa da olur artık hayatında. Hmm peki. :) Şimdi buna günümüzde kezbanlık deniyor ve bu tamamen yetiştirilme tarzıyla, yetersiz özgüvenle, rekabeti sevmemekle ve premses sendromuyla alakalı bir şey, sevgiyle ya da kıskançlıkla ilgili bir şey değil. Beni götürmese kıskanırdım, sinirlenirdim. Bunu saklasa terk ederdim. Adam bunları yapmamış, aksine olması gerektiği gibi davranıyor. Hiçbir şeyi test ettiği falan yok. Memlekette öyle adamlara denk geliyorsunuz ki normal olanı, dürüstlüğü genişlik sanan bir sürü kadın var.
Senin burda sorun çıkarman hiç olmamış, kendini ezmişsin bence eski kadını değil. Halbuki şu profile yakışan tavır soğuk kanlı olup, özgüvenle, istersen gidelim, benim için sorun yok diyebilmek. Gidip görüşecektiniz, kadınlar gizli msjları algılar, verecektin kibar tavrınla hafif bi ayar, bi bakış. olay bitince diyecektin sevgiline, sana her ne yazarsa, söylerse bilmek istiyorum ve senin yavaş yavaş görüşmeni kesmeni istiyorum çünkü bundan rahatsız oluyorum. Bu kadar. Buna bile gerek kalmayacaktı aslında. Kadın kendini geri çekerdi yani senin kendine güvenini gördükten sonra. Kapıya falan gelemezdi, teklif dahi edemezdi :)
En baştan o kadar tepki bana gösterilse ben bir daha hiçbir şeyi anlatmaz, üstüne bir de soğurdum açıkçası. Trip atmayın, kendinize güvenin. Meydan kadın görsün. Onu istemiyorum, bunu sevmem, o kim, şunu yapma, bunu deme, ondan sonra adam niye kaçtı, gavurlar niye tatlı. Sorgulamadan seviyolar çünkü. Geçmişiyle birlikte seviyorlar. Aradan çıkıp gelenlere rağmen. Aaa ne yazdım bee.. Kendine gel kız. Sen Bihter Ziyagilsin, aptallık etme! :))

Hahaha Kezban demişsiniz bana ilahi. :) Vallahi ben trip atmıyorum yahu, yani bile isteye "Hmm sevgilime soğuk davranayım" falan böyle bir şey yok. Yani o kız beni inanılmaz derecede rahatsız ediyor, en basiti o fotoğrafın Facebook'ta hala duruyor olması bile kızın benim "soğuk bakışlarımdan" anlamayacak derecede bir saplantılı olduğunun net göstergesi. Ben o buluşmaya erkek arkadaşımla gitsem bizim başımız ağrır, ben bundan eminim. Çünkü hatun yüz bulur iyice, samimi olmaya kalkışır. Ki şu an numarası elinde, ben arayıp duracağından da eminim. Yoksa ben şimdiki erkek arkadaşımın da öncekilerin de ne kız arkadaşlarına karışmışımdır, ne eski sevgililerini didiklemişimdir. Ama bu kız beni delicesine rahatsız ediyor yani hissediyorum bu kızda bir nane olduğunu. Ve görüşmesini istemiyorum yani kendisi de benim eski sevgilimle görüşmemi istemez eminim. Zira benim lisans dönemimden çok samimi bir karşı cins arkadaşımla buluşmamı dahi istememişti "Sana asılır şimdi ben de geleyim" falan diye. Bana bunu yapabiliyorsa kendisinin de benim hassasiyetime kayıtsız kalmaması lazımdı. Ama ben bunu bu şekilde anlatarak haklı çıkmak istemiştim, birden duygu boşalması yaşayıp ağlayarak değil. O da istemeden oluyor zaten, kendimi tutamıyorum çok gerildiğim için galiba patlıyor birden.

Senin bu kadar üzüldüğünü tahmin edememiştir. Sana acıdığı için değil, kıymet verdiği için vazgeçmiş. Ona göre gereksiz bir kıskançlık krizi geçiriyordun, onu kısıtlıyordun. Konuşunca seni daha iyi anlamıştır.
Senin burda sorun çıkarman hiç olmamış, kendini ezmişsin bence eski kadını değil. Halbuki şu profile yakışan tavır soğuk kanlı olup, özgüvenle, istersen gidelim, benim için sorun yok diyebilmek. Gidip görüşecektiniz, kadınlar gizli msjları algılar, verecektin kibar tavrınla hafif bi ayar, bi bakış. olay bitince diyecektin sevgiline, sana her ne yazarsa, söylerse bilmek istiyorum ve senin yavaş yavaş görüşmeni kesmeni istiyorum çünkü bundan rahatsız oluyorum. Bu kadar. Buna bile gerek kalmayacaktı aslında. Kadın kendini geri çekerdi yani senin kendine güvenini gördükten sonra. Kapıys falan gelemezdi, teklif dahi edemezdi :)
Dediklerinize %99.9 katılmakla beraber, sorun çıkarmayı kezbanlık değil de stratejik hata olarak görüyorum. Aynen dediğiniz gibi kendine güvenerek vereceksin mesajını, sonra da mesafeyi koyacaksın bitti gitti.
Ben de o kadar rahat değilim, ciğerim yanar ama eski sevgili hanım beni meydan muharebesine çağırmışsa savaş boyalarımı sürer giderim :D onu da bu teklifi ettiğine pişman ederim.
Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı.

Hahaha Kezban demişsiniz bana ilahi. :) Vallahi ben trip atmıyorum yahu, yani bile isteye "Hmm sevgilime soğuk davranayım" falan böyle bir şey yok. Yani o kız beni inanılmaz derecede rahatsız ediyor, en basiti o fotoğrafın Facebook'ta hala duruyor olması bile kızın benim "soğuk bakışlarımdan" anlamayacak derecede bir saplantılı olduğunun net göstergesi. Ben o buluşmaya erkek arkadaşımla gitsem bizim başımız ağrır, ben bundan eminim. Çünkü hatun yüz bulur iyice, samimi olmaya kalkışır. Ki şu an numarası elinde, ben arayıp duracağından da eminim. Yoksa ben şimdiki erkek arkadaşımın da öncekilerin de ne kız arkadaşlarına karışmışımdır, ne eski sevgililerini didiklemişimdir. Ama bu kız beni delicesine rahatsız ediyor yani hissediyorum bu kızda bir nane olduğunu. Ve görüşmesini istemiyorum yani kendisi de benim eski sevgilimle görüşmemi istemez eminim. Zira benim lisans dönemimden çok samimi bir karşı cins arkadaşımla buluşmamı dahi istememişti "Sana asılır şimdi ben de geleyim" falan diye. Bana bunu yapabiliyorsa kendisinin de benim hassasiyetime kayıtsız kalmaması lazımdı. Ama ben bunu bu şekilde anlatarak haklı çıkmak istemiştim, birden duygu boşalması yaşayıp ağlayarak değil. O da istemeden oluyor zaten, kendimi tutamıyorum çok gerildiğim için galiba patlıyor birden.

Erkeklerin bakış açısından kezbanlık denir diye dedim, yoksa senin kezban olduğunu düşünmüyorum zaten. Kezban insan düğün, dernek, takı, kına ister çünkü ordan biliyorum :)) Linç edecekler şimdi beni :D Demek istediğim kezban gibi görünme yani. Onun senin görüşmeni istemediği vakayı bilmiyordum, o zaman kısasa kısas ilkesi devreye girer tabi. :)) Fotoğraf mevzusu kız hiç umursamadığından da olabilir ama olmaya da bilir. Şimdi bu işi gücü bırakıp eski sevgilinin peşine düştüyse manyağın teki olmalı. O zaman iş tamamen sevgiline düşüyo. Ben böyle hissediyorum senin düşüncen ve tavrın ne olacak bilmek istiyorum dersin. Amaan hiçbişi yok abartıyosun derse de o yavşamasın şimdi dediği kişiyle bi denk gelirsin olur biter. Bak her tavra ayrı tavır ahshshs Ama kadından kıllandığını kafasına kazı. Ya evlensenize artık siz a aaa.. :))

Senin bu kadar üzüldüğünü tahmin edememiştir. Sana acıdığı için değil, kıymet verdiği için vazgeçmiş. Ona göre gereksiz bir kıskançlık krizi geçiriyordun, onu kısıtlıyordun. Konuşunca seni daha iyi anlamıştır.

Dediklerinize %99.9 katılmakla beraber, sorun çıkarmayı kezbanlık değil de stratejik hata olarak görüyorum. Aynen dediğiniz gibi kendine güvenerek vereceksin mesajını, sonra da mesafeyi koyacaksın bitti gitti.
Ben de o kadar rahat değilim, ciğerim yanar ama eski sevgili hanım beni meydan muharebesine çağırmışsa savaş boyalarımı sürer giderim :KK70: onu da bu teklifi ettiğine pişman ederim.

Hiç!
Ve evet savaş boyaları önemli. Çünkü kadın gel diyo, ben döndüm, düello yapalım. Yavrum benim, en sevdiğim. :))

Ben de o kadar rahat değilim, ciğerim yanar ama eski sevgili hanım beni meydan muharebesine çağırmışsa savaş boyalarımı sürer giderim :KK70: onu da bu teklifi ettiğine pişman ederim.

Hiç!
Ve evet savaş boyaları önemli. Çünkü kadın gel diyo, ben döndüm, düello yapalım. Yavrum benim, en sevdiğim. :))

Kızlarcım işte siz beni tanısanız böyle demezsiniz. Ben yapım gereği düello edemem, aşık atamam, stratejik davranamam. Yok yani bende öyle numaralar. :/

6 aylık ilişkide 60 yıllık sahiplenme neden ?
Bence elinize güvenmek için bir fısat geçirmişsiniz ben olsam hay hay gidelim derdim.
Sonrasını ve o akşamı gözlemlerdim miss gibi falso yoksa heh tamam bitmiş der emin olurdum yok fotoğrafı duruyomuş vs bunlarında küçük nüanslar halinde beynimde yer tutmasını engellerdim.
Hem eski tayfaya da merhaba gençler ben geldim derdim :rapci:

Kızlarcım işte siz beni tanısanız böyle demezsiniz. Ben yapım gereği düello edemem, aşık atamam, stratejik davranamam. Yok yani bende öyle numaralar. :/

Hmm.. Eltim minnoş çıktı. :KK28: Tutamıyor kendini, içi dışı bir.

O zaman kilit nokta sevgilin. Ayarı o verecek. Yoksa sürekli aklında olur o eski sevgili. Çat kapı gelme mevzusunda bi ayar lazım mesela. Öff erkekler de hiç anlamaz ki bu işlerden. Ayar sorunu var onların. Bi de bağırıp çağırıp hayatından def etmeyeceğine göre, yani öyle bi adama benzemiyo, ne yapsa seni kesmeyecek. Ben de durduk yere sinir oldum bak şimdi kadına. :KK70: Hayırlısı.. :KK64:

Hmm.. Eltim minnoş çıktı. :KK28: Tutamıyor kendini, içi dışı bir.

O zaman kilit nokta sevgilin. Ayarı o verecek. Yoksa sürekli aklında olur o eski sevgili. Çat kapı gelme mevzusunda bi ayar lazım mesela. Öff erkekler de hiç anlamaz ki bu işlerden. Ayar sorunu var onların. Bi de bağırıp çağırıp hayatından def etmeyeceğine göre, yani öyle bi adama benzemiyo, ne yapsa seni kesmeyecek. Ben de durduk yere sinir oldum bak şimdi kadına. :KK70: Hayırlısı.. :KK64:

Ya o kız manyak manyak. Stratejiden falan anlamaz bence o yapışır iyice. Adam gelemem deyince numarasını almış "Gelin" diye aramış yaa buna sence strateji söker mi yani, biz gitsek var ya yakamızı kurtaramayız artık. Benimki zaten salak afedersin, kız kibar kibar konuşsa "Yaa Astoria günahını mı aldık" der.

6 aylık ilişkide 60 yıllık sahiplenme neden ?
Bence elinize güvenmek için bir fısat geçirmişsiniz ben olsam hay hay gidelim derdim.
Sonrasını ve o akşamı gözlemlerdim miss gibi falso yoksa heh tamam bitmiş der emin olurdum yok fotoğrafı duruyomuş vs bunlarında küçük nüanslar halinde beynimde yer tutmasını engellerdim.
Hem eski tayfaya da merhaba gençler ben geldim derdim :rapci:

Benimki sahiplenmeden değil tamamen kızdan irite olduğumdan dolayı. Bir de kız gayet saplantılı geldi bana, böyle bir tipe elimizi versek kolumuzu kaptırırız. Oraya gitmek bize daha da yapışmasına sebep olur diye düşünüyorum. Yüz bulur.

Benimki sahiplenmeden değil tamamen kızdan irite olduğumdan dolayı. Bir de kız gayet saplantılı geldi bana, böyle bir tipe elimizi versek kolumuzu kaptırırız. Oraya gitmek bize daha da yapışmasına sebep olur diye düşünüyorum. Yüz bulur.

Yukardaki 2 cevaba da hitapen yarım akıllı bir kızcağızsa madem saplantı haline getirirse gitmediğinizde bf ye mesaj da atabilir. Niye gelmedin vs. Diye de takar.
Canı sıkıldıkça arayadabilir, bu defa olmadı diye çıkıp çıkıp gelir. Bir korktum ben.
Sevgilinizle beraber madem tamamen ayağını kolunu bacağını kesin sizin muhitlerden :KK53:

Yukardaki 2 cevaba da hitapen yarım akıllı bir kızcağızsa madem saplantı haline getirirse gitmediğinizde bf ye mesaj da atabilir. Niye gelmedin vs. Diye de takar.
Canı sıkıldıkça arayadabilir, bu defa olmadı diye çıkıp çıkıp gelir. Bir korktum ben.
Sevgilinizle beraber madem tamamen ayağını kolunu bacağını kesin sizin muhitlerden :KK53:

Yarım akıllı değildir ayol sanmam, kız hekim. Saplantılı ama. Yani tabi gelmesek de yapabilir ama bizi görmesindense görmemesi daha iyi. Öyle olmasa bile ben görmek istemiyorum yani, nispet yapayım falan bana göre şeyler değil. Sevmediğim insanlardan uzak durmak şeklinde bir prensip edindim.

Erkek arkadaşınız size çok değer veriyor anladığım kadarıyla
Kendini yiyip bitirme
Kızda acayiplik var aklınca kendini ‘ben sevgililikten sonra arkadaş da olurum ‘şeklinde göstermeye çalışıyor ve bence erkek arkadaşınızla olan ilişkinizi unutabilmiş değil hala bağını koparmak istememesi de bunu gösteriyor
Zor bir durum ,ne yapılabilir,
Duygularını bir kenara bırakıp erkek arkadaşına şunu söyleyebilirsin ‘sen gitmek istiyor musun ,eğer gitmek istersen gidebiliriz’ondan sonra da duruma göre bakarsın

Gereksiz kavgalar gereksiz insanlar

Ayrılmışlar bitmiş üstelik "kıskançlık" yüzünden

7,8 kişinin olduğu fotoyu neden eski sevgiliside var diye kaldırsın ? Sevgililermiş öylesine atılmamış o el omuza :) Gayet isteyerek atılmış

Kızın başka planları olsa seni neden çağırsın ? Hala sevdiğini geri kazanmaya çalıştığını düşünüyosan saçlağın daniskası olur

Medenice ayrılmışlar medenicede çağırmış gidersiniz gitmezsiniz keyfiniz bilir ama o kızın hayatında bişey değişmez siz kavga ettiğinizle kalırsınız

Gereksiz kavgalar gereksiz insanlar

Ayrılmışlar bitmiş üstelik "kıskançlık" yüzünden

7,8 kişinin olduğu fotoyu neden eski sevgiliside var diye kaldırsın ? Sevgililermiş öylesine atılmamış o el omuza :) Gayet isteyerek atılmış

Kızın başka planları olsa seni neden çağırsın ? Hala sevdiğini geri kazanmaya çalıştığını düşünüyosan saçlağın daniskası olur

Medenice ayrılmışlar medenicede çağırmış gidersiniz gitmezsiniz keyfiniz bilir ama o kızın hayatında bişey değişmez siz kavga ettiğinizle kalırsınız

Onu belirtmemişim. Fotoğraf çekildiği zaman sevgili değillerdi. Mezuniyetten önce ayrılmışlar, arkadaş kalalım yüz yüze bakalım denmiş. Yani dostane atılmış bir el. Bilmiyorum kızın tavrı benim hoşuma gitmedi, dostane bir çağrı yaptığını da düşünmüyorum.

Erkek arkadaşınız size çok değer veriyor anladığım kadarıyla
Kendini yiyip bitirme
Kızda acayiplik var aklınca kendini ‘ben sevgililikten sonra arkadaş da olurum ‘şeklinde göstermeye çalışıyor ve bence erkek arkadaşınızla olan ilişkinizi unutabilmiş değil hala bağını koparmak istememesi de bunu gösteriyor
Zor bir durum ,ne yapılabilir,
Duygularını bir kenara bırakıp erkek arkadaşına şunu söyleyebilirsin ‘sen gitmek istiyor musun ,eğer gitmek istersen gidebiliriz’ondan sonra da duruma göre bakarsın

Yani şu an konu kapandı gibi bir mevzu oldu ama ben gitmek istemiyorum açıkçası. Gerçekten durduk yere olay çıkartan, dişi sinekten kıskanan bir tip değilim burada eski üyelerden sayılırım yorumlarımdan bilenler aşağı yukarı nasıl bir bakış açısına sahip olduğumu anlamışlardır zannediyorum. Ama bu kızdan hoşlanmadım, böyle ilişkimize dahil olmasından da hoşlanmadım, lakayıt tavırlarından da hoşlanmadım. Erkek arkadaşımın aklındaysa ben fanusa da kapatsam gider biliyorum ama ben rahatsız ve mutsuz olacağım bir ortamda olmak istemiyorum. Onun da olmasını istemiyorum.

Back