• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir "eski sevgili" mevzusu

Yani şu an konu kapandı gibi bir mevzu oldu ama ben gitmek istemiyorum açıkçası. Gerçekten durduk yere olay çıkartan, dişi sinekten kıskanan bir tip değilim burada eski üyelerden sayılırım yorumlarımdan bilenler aşağı yukarı nasıl bir bakış açısına sahip olduğumu anlamışlardır zannediyorum. Ama bu kızdan hoşlanmadım, böyle ilişkimize dahil olmasından da hoşlanmadım, lakayıt tavırlarından da hoşlanmadım. Erkek arkadaşımın aklındaysa ben fanusa da kapatsam gider biliyorum ama ben rahatsız ve mutsuz olacağım bir ortamda olmak istemiyorum. Onun da olmasını istemiyorum.
Kızdan hoşlanmaman çok normal.Çünkü irrite edici bir durum.bazı insanlar saplantılı olabiliyor serinkanlı bir biçimde izleyip görmek gerekli gördüğüm kadarıyla da serinkanlı bir yapın var.
Ben olsam tipik bir balık burcu olarak olaya balıklama dalmış ve şu an içinde kaybolmuş olurdum oysa bu tip durumlarda uzaktan bakıp gidişatı gözlemlemek en doğrusu bakalım bundan sonraki hamlesi nasıl olacak
Ya da kız tamanen ‘dostane’ yazdı ki açıkçası ben de böyle bir ihtimale olanak veremiyorun

Aslında kızı hiç suçlamaya gerek yok..Neden hep kadınlar sinsi oluyor?
Bence sevgiliniz sinsi ve asıl suçlu o..

Hiç kızda hata aramayın. .O sadece fırsatları değerlendiriyor. .

Erkek arkadaşınız bana güvenilmez geldi..Bence ayrılın.Hiç başınızı ağritmayın.

Aşırı saçma kızda ki hallere bak sen! Kız aklınca ben burdayım bir yere gitmedim diyor.
Sizin yerinizde olsam o buluşmaya giderdim ve onu orda hiç kimsenin anlamayacağı şekilde yerin dibine sokardım. Sinsilikse sinsilik, yılanlıksa yılanlık.. Karşında böyle insan varken hiç de hanımefendi olamam vallahi ikisinnde aklını alırım :dondurma:

Merhaba herkese, yorumlarınız için teşekkür ederim. Erkek arkadaşımla konuşuyordum, o yüzden anca burayı açıp yazabiliyorum size. Beyimiz bana geldi, surat 5 karış ama elinde sevdiğim çikolatalardan vardı. "Çok huysuz olduğun için biraz serotonin salgılamak iyi gelir diye düşündüm." diye laf sokarak girdi içeri. Ben hiçbir şey demedim, teşekkür ettim sadece. Sonra mutfağa geçtim, baktım peşimden geldi.

"Astoria niye böyle yapıyorsun? Hiç sana yakışıyor mu, onunla aramızda artık hiçbir şey olamayacağını gayet iyi biliyorsun. Ben sadece arkadaş grubum için gideceğim, hem seni de götürmek istiyorum tek başıma ne yapayım?" dedi. Ben gene dellenip "Tek başına gidersen zaten ilişkimiz biter, istediğinle beraber olursun o zaman" dedim. Yüzü dondu resmen öyle deyince mimik falan yapamadı. "Nasıl ya ilişkiyi bitirmek mi istiyorsun?" dedi. "Hayır ama eski sevgilin için kavga etmemiz beni çok üzüyor. Ben aynı şeyi yapsam sen ne hissederdin, zamanında onu da öpmüşsün sevmişsin sevişmişsin" dedim ağlamaya başladım lanet olsun. Zaten böyle durumlarda hep bir duygu boşalması yaşarım çok gerildiysem, bunu asla engelleyemiyorum. "Özür dilerim, özür dilerim. Kesinlikle gitmiyoruz, seni üzecek hiçbir şey yapmayacağım. Konu kapandı." diye sarıldı, öptü ama ben böyle olsun istemedim. Haklı olduğum için kabul etmesi gerekirdi, ağladığım için yani bana acıdığından dolayı değil.
Adamın kaderinde var kıskançlık krizi yaşayan kadınlar:KK49:
Şanssızlığın çok eski bir arkadaş grubu olmaları. Yani aşk meşk muhabbetini ikinci plana bırakabiliyorlar. Yapabilirdi ama hayatında başka biri var haydi geçmiş olsun grup dağıldı.:KK45:
Boşver istemediğin birşeyi zorla yapacak değilsin tabi, bu durumda grubun diğer üyeleri seni birazcık sevmeyecek o kadar:KK48:

Bu mic mic eski sevgililerin bile kanka kalabildiği arkadaş gruplarına uyuz oluyorum. En yakin arkadaşım bunun katmerlisini yasadi. Erkek arkadaşıyla eski karısının ortak bi arkadaş grupları vardi ota b.ka ararlardı buluşalım vs diye. Hatta iki kez emrivaki yapıldı ve eski karısı da geldi aynı ortama. Tabii bzmkilerde kavga kıyamet.. .sonuc, ilişkileri yürümedi. Beyefendi bzmkini hic medeni bulmuyordu cunku. Ama senin sevgilin mesajı almis bence bi daha benzer bi teklifte bulunacağını sanmam

durum normal değil ama bence kız takmıyor. yani bence takıntılı filan değil bana öyle gelmedi eski arkadaş ortamları bozulsun istemiyo olabilir. ben olsam gider yerinde gözlemlerdim bu kadar içim içimi yiyeceğine. ya bilmiyorum böyle plan dahilinde hiç olmadı ama benim de eski sevgilimle aynı ortamda karşılaştığım oluyodu oturuyoduk normal. triplere grip orayımı terkedeyim . sonrasında da hiç bişey olmadı hiç bi zaman. bu kadar elimden kapacaklar ırıspı kızlar korkusu normal değil bence

Sonu tatlıya bağlanmış ama istediğin sonucu alamamışsın aslında. Ya gerçekten eski öpüşüp seviştiği kadınla oturup, arkadaş muhabbeti yapmam, iğrenç bence ya. Bunun güvenmemekle de ilgisi yok, bu tür düşünce tarzı nasıl desem, her şeyi beklerim ben bu insandan dedirtiyor bana. Geçmiş, gitmiş, ilişkin bitmiş, her ikinizin başka arkadaşı yok mu da yapışıp kalıyorsunız birbirinizin hayatlarına, di mi ama? Yaşanılanlara saygıymış oho geç bunu, görüşünce mi saygı göstermek oluyor, güzel bitirirsin, arkasından konuşmazsın, kaparsın defteri olması gerektiği gibi. Al işte saygı bu.
En güzeli ne biliyor musun Astoria, senin gibi düşünen biriyle olmak:) Ama kıskandığından değil , geçmiş geçmişte kalmalı, o insanları günümüze taşımanın alemi yok düşüncesinde olan bir insanla mesela. Diğer huyları da güzel olur böyle mantıklı düşünen birinin :)
Neyse, sonuç olarak siz sorun yaşarsınız bu konuda gibi duruyor. Çünkü kıskançlık sanıyor şuan yaptığını.

Benimki sahiplenmeden değil tamamen kızdan irite olduğumdan dolayı. Bir de kız gayet saplantılı geldi bana, böyle bir tipe elimizi versek kolumuzu kaptırırız. Oraya gitmek bize daha da yapışmasına sebep olur diye düşünüyorum. Yüz bulur.
Kesinlikle katılıyorum.
Kızla bi ilgisi olmasa, tamam belki gidilebilir. Kız burda baya sizin özellikle gitmenizi istemiş. Niyeti iyi gelmedi.
Fettan biri belli.

Adamin arkadas ortami bozulmasin kaygilari, dise dis goze goz, git şen kahkahalar at, eski sevgiliyle temas, ozguven matinesi vs. Ne bileyim bunlar bana asiri hormonlu amerikan genclik dizilerini cagristiriyor. Dogrusu o kisi adina duzenlenmis, bile isteye ayarlanmis o ortama gitmemek. Tesaduf olsa baska derdim ama olay planli programli.

Ben de üniversite hastanesinde çalışıyorum ve şunu gözlemliyorum,yeni nesil hekimlerde daha bir dejenerasyon,saygısızlık var sanki hekimlik onlara içi boş bir özgüven pompalamış gibi.benim eczacılıkta okurken tıpta arkadaşlarım çoktu ve mesleki olarak kendilerini geliştirmeye daha odaklıydılar ya da yeni nesil böyle bilmiyorum.
Ha bana göre zaten eski sevgiliden/eşten dost olmaz o ayrı konu

Kesinlikle katılıyorum.
Kızla bi ilgisi olmasa, tamam belki gidilebilir. Kız burda baya sizin özellikle gitmenizi istemiş. Niyeti iyi gelmedi.
Fettan biri belli.
Bence,’bak ben ne kadar ligt ım,arkadaş kalalım zaten sevgilini de kıskandığım felan yok hep beraber takılalım modunda dr olan kız,
Hepten saçmalık

Astoria Astoria neden eski sevgiliye nispet yapmak ya da haddini bildirmek zorunda olsun ki?
Bence asıl kezbanlık, sevgiliyi koluna takıp, eski sevgiliye hava atmak, taktik yapmak.

Sevgilim benim için eski sevgilisinin olduğu ortamlara girmiyorsa; asıl taktik, nispet, zafer budur. Eski sevgiliye "seni kaale almıyoruz, o yüzden davetlerini ciddiye almıyoruz" demektir gitmemek.

eski sevgiliden dost olmaz o ayri ama adamin sucu yok. erkekler bizim ksr ayrintili dusunmuyorlar. ne var yani diyorlar.
ya erkek arkadasin cok ince biri bence takma uzatma bu kadar.

Bir kadının bir kadın için böyle diyebilmesi.. Pes dedirtti.

Astoria çok iyi yapmışsın ve üzülmekte de haklısın. Kızmakta da.

Evet ne deniyor?

Sergilediği tavrın sevgilisinin gözünde kezbanlık olarak görülebileceğini söyledim. Özgüvenli olmasını söyledim. Ben onun "kezban" olmadığını biliyorum zaten.

Hayır biz bunu kendisiyle konuşmuşuz, öncesinde kendisi de "erkekler buna kezbanlık yapmak" der, "kezbanlar alınmasın" ve "öyle görülmek istemem" tarzında bir şey demiş. Bu bi tabir ve siz isteseniz de istemeseniz de var.

Ve evet, bir kadına verilebilecek en güzel tavsiye şu: kezbanlık yapmayın. Hoşunuza gitmiyorsa yollarınızı ayırın, insanları değiştirmeye çalışmayın.

Yani şimdi ortada hiçbir şey yokken bir kadının bir kadını gazlamaya çalışması... Pes dedirtti!

Merhaba herkese, yorumlarınız için teşekkür ederim. Erkek arkadaşımla konuşuyordum, o yüzden anca burayı açıp yazabiliyorum size. Beyimiz bana geldi, surat 5 karış ama elinde sevdiğim çikolatalardan vardı. "Çok huysuz olduğun için biraz serotonin salgılamak iyi gelir diye düşündüm." diye laf sokarak girdi içeri. Ben hiçbir şey demedim, teşekkür ettim sadece. Sonra mutfağa geçtim, baktım peşimden geldi.

"Astoria niye böyle yapıyorsun? Hiç sana yakışıyor mu, onunla aramızda artık hiçbir şey olamayacağını gayet iyi biliyorsun. Ben sadece arkadaş grubum için gideceğim, hem seni de götürmek istiyorum tek başıma ne yapayım?" dedi. Ben gene dellenip "Tek başına gidersen zaten ilişkimiz biter, istediğinle beraber olursun o zaman" dedim. Yüzü dondu resmen öyle deyince mimik falan yapamadı. "Nasıl ya ilişkiyi bitirmek mi istiyorsun?" dedi. "Hayır ama eski sevgilin için kavga etmemiz beni çok üzüyor. Ben aynı şeyi yapsam sen ne hissederdin, zamanında onu da öpmüşsün sevmişsin sevişmişsin" dedim ağlamaya başladım lanet olsun. Zaten böyle durumlarda hep bir duygu boşalması yaşarım çok gerildiysem, bunu asla engelleyemiyorum. "Özür dilerim, özür dilerim. Kesinlikle gitmiyoruz, seni üzecek hiçbir şey yapmayacağım. Konu kapandı." diye sarıldı, öptü ama ben böyle olsun istemedim. Haklı olduğum için kabul etmesi gerekirdi, ağladığım için yani bana acıdığından dolayı değil.
:KK70:Aman ne icin ettiyse etti .Evleninde kurtulun be :KK37::KK37:
Bi on yıl sonra güleceksin bunlara .

Eski sevgiliyi neden o derece kaale alipta rakip oldugunu kabul etsin sonra bi ton laflar gereksiz samimiyet dogacak karsi taraf gayet yuzsuz ki astoria yi belirterek davet etmis muhattap almaya degmez

Evet ne deniyor?

Sergilediği tavrın sevgilisinin gözünde kezbanlık olarak görülebileceğini söyledim. Özgüvenli olmasını söyledim. Ben onun "kezban" olmadığını biliyorum zaten.

Hayır biz bunu kendisiyle konuşmuşuz, öncesinde kendisi de "erkekler buna kezbanlık yapmak" der, "kezbanlar alınmasın" ve "öyle görülmek istemem" tarzında bir şey demiş. Bu bi tabir ve siz isteseniz de istemeseniz de var.

Ve evet, bir kadına verilebilecek en güzel tavsiye şu: kezbanlık yapmayın. Hoşunuza gitmiyorsa yollarınızı ayırın, insanları değiştirmeye çalışmayın.

Yani şimdi ortada hiçbir şey yokken bir kadının bir kadını gazlamaya çalışması... Pes dedirtti!

Kezban nedir ya? Böyle bir tabir olmamalı. Erkekler kullanıyor diye kadınların kullanması gerekmiyor. Benim takıldığım nokta.

Back