- Emoji Skoru
- 1.619
- Puanlar
- 133
Kızdan hoşlanmaman çok normal.Çünkü irrite edici bir durum.bazı insanlar saplantılı olabiliyor serinkanlı bir biçimde izleyip görmek gerekli gördüğüm kadarıyla da serinkanlı bir yapın var.Yani şu an konu kapandı gibi bir mevzu oldu ama ben gitmek istemiyorum açıkçası. Gerçekten durduk yere olay çıkartan, dişi sinekten kıskanan bir tip değilim burada eski üyelerden sayılırım yorumlarımdan bilenler aşağı yukarı nasıl bir bakış açısına sahip olduğumu anlamışlardır zannediyorum. Ama bu kızdan hoşlanmadım, böyle ilişkimize dahil olmasından da hoşlanmadım, lakayıt tavırlarından da hoşlanmadım. Erkek arkadaşımın aklındaysa ben fanusa da kapatsam gider biliyorum ama ben rahatsız ve mutsuz olacağım bir ortamda olmak istemiyorum. Onun da olmasını istemiyorum.
Ben olsam tipik bir balık burcu olarak olaya balıklama dalmış ve şu an içinde kaybolmuş olurdum oysa bu tip durumlarda uzaktan bakıp gidişatı gözlemlemek en doğrusu bakalım bundan sonraki hamlesi nasıl olacak
Ya da kız tamanen ‘dostane’ yazdı ki açıkçası ben de böyle bir ihtimale olanak veremiyorun