Bence sen benim sorularımı inceleyecek kadar cok önemsiyorsum benim hayatımı ve sorularımı ama sendr haklısın boşluk böyle birşeyEki Görüntüle 3288547
Bence siz buluttan nem kapan tarzda bir insansiniz
Bende kahkaha atıyorumAşxmwşxmwlmwşxmw ay geçmiş konulara bakınca kahkaha attım. Bakınca daha iyi anladım, adam normal şekilde selam falan veriyor o sırada bizimki trendyoldan çeyiz düzüyor. Tüm gün adamın gözünün içine bakıp çocuğumuza ne isim koysak diye düşünürken adam da ne istiyo acaba bu kadın diye ona bakmış kadın koşa koşa her yere yazmış ahahaha üzüldüm biraz da, umarım uğraşacak bir şeyler bulur kendine
Peki 2-3 dklik olayınızdan biz nasıl herşeyi biliyormuş gibi anlamını bulalım?Bunu bu kısa anlatığım kücük anımdan mı cıkardınız? Neden gelen cevaplar sürekli böyle herşeyi biliyormuş gibi onunla her yaşadığımı anlatmışım gibi geliyor? Size kısa bir 2-3 dakikalık yaşanmış özet yazdım flörtü orda etmedik zaten o yemekhanede gelişen bir olayı aktardım
şimdi sen bu yorumu yaptın like alıp beni sinirlendirdigini falan mı düşünüyorsun?sen yaz bacım belki biraz daha like alırsın sayemde
Bende kahkaha atıyorumbenim hayatım senin meselem olmuş sende haklısın hayatında birşey yokya işte anca gelip böyle yorum yapabiliyorsun neyse sen yaz sayemde belki ünlü olursun
Bak sen bana numaranı ver özelden döndükten sonra onunla sana video atıcamBeni uğurlamaniza gerek yok adam sizi ugurlamiş onu anlatıyoruz ama nerde.
Evet başıma vurdu baya bişeyler allah sonumu hayreylesin kararsızım sagım solum ne yapacagımı bilmemekteyim ben rahmi hocadan da beter durumdayımMüge Anlı daki Rahmi Hoca gibisin ayrira bu ne böyle bir erkek ha bir erkekbaşına vurmuş gibi biseyler ama neyse
Ya zaten fark ettiysen orda dalğa geçtim. Size aşık mı değil mi diye sormadım aynen hayır hayır demek ozaman üc hayırla sizi uğurluyoruz
Bana gelip bizzat hisslerini söyledi ama ben zamana bıraktım cevap vermedim
Tamam aynen adam sana çok aşık, gelinlik parası biriktirebilmen için yemekhane kartını bastırmamış sana. Oldu mu bu senaryo?Bunu bu kısa anlatığım kücük anımdan mı cıkardınız? Neden gelen cevaplar sürekli böyle herşeyi biliyormuş gibi onunla her yaşadığımı anlatmışım gibi geliyor? Size kısa bir 2-3 dakikalık yaşanmış özet yazdım flörtü orda etmedik zaten o yemekhanede gelişen bir olayı aktardım
Bak sen bana numaranı ver özelden döndükten sonra onunla sana video atıcam(şaka yapmıyorum) adam zaten benden cvp bekliyor benim bu soruları sormam garip gelebilir ama ben adama güvenemiyorum birtürlü daha önçe hiç ilişkim olmadı bu konularda bilgisizim adamın teklifini kabul edersem sonradan cıkmaza girmekten korkuyorum sorularım kimilerine saçma geliyor belki ama ben onaylanmak değil bilgi edinmek istiyorum o cok istiyor zaten söyledide bende işte bu konularda nasıl tepki verecegimi bilmiyorum nasıl davranacagımı bilmiyorum burda sorma geregi duyuyorum ama sürekli saçma yorumlarınızdan bıktım ben salak değilim adam kendş ağzıyla demese gelip bukadar soru sorma geregi duymam
Ophelia ünversiteli olduğunu vurgulamakla akıllı ve aklı başında gözükmüyorsun bak sorun nerde biliyormusun sen bana bu adamla olan ilişkimi sordunmu bana hiç adamın senden hoşlandıgını nerden biliyorsun diye sordunmu? Peki onunla olan ilişkimi biliyormusun peki benim hayatımı onunla yaşadıklarımın nekadarını biliyorsun ve sen kimsinki bana piskologa git diyorsun yani beni ne kadar tanıyorsun böyle birşeyi sosyal medya üzerinden tanımdıgınız birisine yazman nekadar doğru?Leyla hanım çoook ciddi sıkıntılarınız var. Bir psikoloğa görünmenizi öneriyorum ciddiyim. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor, size kötü davranan kadınlar sizi kıskanmıyor, sadece rahatsız edici birisiniz. Sizinle göz göze gelen erkekler sizinle flört etmiyor. Ay o bana baktı bu bana ödünç kalem verdi diye abuk subuk şeyleri kafaya takıp sitelere yazdığınızda insanlar size üzüldüğü için cevap veriyor 3 like almak için değil.
Ben daha gencim leyla hanım üniversite okuyorum hayatımda bir sürü şey var ama kendini evde kalmış olarak gören kendine bakan her erkeğe kesin flörtüz çok aşık bana triplerine giren herkesin en ufak davranışını takan ve koşa koşa sitelere yazan yalnız bir kadın için aynı şeyi söyleyemeyeceğimm
Sert oldu azıcık ama artık insanların gözünüzü açması gerekiyor. İnsanlar için sandığınızdan daha değersizsiniz bunu kötü bir şey olarak almayın tam tersine belki rahatlarsınız biraz <3
Ben türkiyede yaşamıyorum türkçem iyi değil artık sizlerr cvp vermicem Allah yukarıda herkes herşeyi bin katını yaşasın diyorumTamam aynen adam sana çok aşık, gelinlik parası biriktirebilmen için yemekhane kartını bastırmamış sana. Oldu mu bu senaryo?
Kassa değil kasa ayrıca
Yeni üye olduğun için tarif edeyim; isme tıkla, mesajlarima gel, tüm konulara gelBence sen benim sorularımı inceleyecek kadar cok önemsiyorsum benim hayatımı ve sorularımı ama sendr haklısın boşluk böyle birşeyee ne var sorularımda gayet normal sorularım
Sorum o değildi sorum acaba onu kırdımı. Emri vaki yapmadım ona orda zaten İkincisi işte ama ben bunu kaç kere söyledim yazdım? Coğunuz cok bilmişlik yapıp benim sorularıma bakarak benim onun benden hoşlandıgnı oyuzden cıkardıgımı sanıyorsunuz işte yanlış olan bu bunu on kere söyledim. Adam bana gerçekten dilde yüzüme söyledi ama bu sordugum sorularda oldu yani bunlarıda yanı sıra yaşadım ama buraya okadar up yzun herşeyi detaylıca yazamam ilişkimiz yok cünkü benden cvp bekliyor ama ben emin olamıyorumYan yana gelip video çekmekte ne var? Sanki adam ulaşilmaz bi yerdeHa umarım özel bir videodan bahsetmiyorsunuzdur onu görmek istemem.
Adam her şeyi açık açık ağzıyla söylese ters döndü, yan baktı, kolu değdi bu ne demek diye minnacik olaylari sorgulayan konular acmazsiniz.
İlla hoşlanıyor diyorsanız tamamm öyle olsun adam sizden hoslaniyor sakin olun
Sorunuza cevap verdim zaten insanlarin istemediği şeyleri emrivaki yapmaya çalışmayın, israr etmeyin.
Her erkek kadına hesap odettirmem kafasında olduguu için kendine yakistirmamistir ondanBiz aynı iş yerinde calışıyoruz kartla ödüyoruz bugün onun kartı yokmuş unutmuş ve hesabına yazdıracaktı bende yanındaydım ve duydum ardından kassadaki kadına bunuda ben ödicem dedim o duydu ve izin vermedi elimde olan kartımı tutu ama ben yinede yapıştırdım düğmeye ama galiba olmadı ve kassadaki kadına ben yanındayken işaret yaptı sessizce konuştu duymamı istemedi galiba ve hesabına yazdırdı sonra göz göze geldik, gülümsedi bana teşekkür ederim dedi. Ben anlamıyorum sizce bunu neden yaptı? Ayrıca ondan öncede o sırada benden önce yemek alıyordu sonra birşey unutup geri gitti bende onu tekrardan sırasına öne gitmesine müsade ettim öne geç sen önümdeydin dedim hayır dedi ve bekledi benim öne geçmemi şimdi şunu merak ediyorum neden böyle izin vermedi hayır dedi hemen ödememe ve bunu sizce yanlış mı anladı? Ben insanca birşey yapmak istedim v
Bilmukabele canım aynen hadiBen türkiyede yaşamıyorum türkçem iyi değil artık sizlerr cvp vermicem Allah yukarıda herkes herşeyi bin katını yaşasın diyorum
E git sor? Peki neden bukadar cok merak ediyorsun o olup olmadıgıma? Yani meden bukadsr önemsiyorsun bukadar uzun yorumlar yapıyorsun madem önemli değilim benim yazdıklarımı görmezdne gel? Hesabımı görmezden gel? Her sorumda yorum yapma? Ben sana gelip yorum yapıyormuyum? Hiç gördünmüYeni üye olduğun için tarif edeyim; isme tıkla, mesajlarima gel, tüm konulara gel
Sadece üç tık ile buluttan nem kapan konularınız bulabiliyoruZ. Bu zor bir şey değil ki.
On günde açtığınız konulardan şunu anlıyoruz - adamin siz bakmazken size baktığına,ama siz bakınca kafasını çevirdiğine inanıyorsunuz (ki siz bakmazken size baktığına nasıl emin olabilirsiniz ki,belki de size öyle geliyor. Sonuçta bakmıyorsunuz)
Onun dışında adam yılışık,sizden başka kızlarla da gülüp egleniyor. Ama bunu bile üstünüze almış, kiskandirmaya çalıştığını düşünüyorsunuz. Doğumgünüzu kutlamamis, bilerek yaptığına inanıyorsunuz (bence o kişi de sizsiniz, inkar ederseniz admine de sorabiliriz,İPlere bakarak eğer iki ayrı kişiyseniz bir daja kimse sizi bunla itham etmez,tek kişiyseniz iki hesabı birlestirir,gerçek ortaya çıkar) , işte kalıcı olmuşsunuz,tebrik etmemis. Bunu da sizden hoslanmasina bağlamissiniz. Bugün de adam ısrarla sizin yaptığıniz jesti geri çevirmiş. Bunu lehine kullanmamış bile,hatta gıcık olmuş gibi davranmış.
Hala daha devlerin aşkını yeniden çekeceğiniE inanıyorsunuz.
Sanki liseli kız gibisiniz.
En kötüsü de hikaye de suçlu olan bizim olmamızYeni üye olduğun için tarif edeyim; isme tıkla, mesajlarima gel, tüm konulara gel
Sadece üç tık ile buluttan nem kapan konularınız bulabiliyoruZ. Bu zor bir şey değil ki.
On günde açtığınız konulardan şunu anlıyoruz - adamin siz bakmazken size baktığına,ama siz bakınca kafasını çevirdiğine inanıyorsunuz (ki siz bakmazken size baktığına nasıl emin olabilirsiniz ki,belki de size öyle geliyor. Sonuçta bakmıyorsunuz)
Onun dışında adam yılışık,sizden başka kızlarla da gülüp egleniyor. Ama bunu bile üstünüze almış, kiskandirmaya çalıştığını düşünüyorsunuz. Doğumgünüzu kutlamamis, bilerek yaptığına inanıyorsunuz (bence o kişi de sizsiniz, inkar ederseniz admine de sorabiliriz,İPlere valar eğer iki ayrı kişiyseniz bir daja kimse sizi bunla itham etmez,tek kişiyseniz iki hesabı birlestirir,gerçek ortaya çıkar) , işte kalıcı olmuşsunuz,tebrik etmemis. Bunu da sizden hoslanmasina bağlamissiniz. Bugün de adam ısrarla sizin yaptığıniz jesti geri çevirmiş. Bunu lehine kullanmamış bile,hatta gıcık olmuş gibi davranmış.
Hala daha devlerin aşkını yeniden çekeceğiniE inanıyorsunuz.
Sanki liseli kız gibisiniz.
Ophelia ünversiteli olduğunu vurgulamakla akıllı ve aklı başında gözükmüyorsun bak sorun nerde biliyormusun sen bana bu adamla olan ilişkimi sordunmu bana hiç adamın senden hoşlandıgını nerden biliyorsun diye sordunmu? Peki onunla olan ilişkimi biliyormusun peki benim hayatımı onunla yaşadıklarımın nekadarını biliyorsun ve sen kimsinki bana piskologa git diyorsun yani beni ne kadar tanıyorsun böyle birşeyi sosyal medya üzerinden tanımdıgınız birisine yazman nekadar doğru?