bir erkek yemekhane kartını unutuysa ve bir kadın olarak siz ödemek isterseniz o izin vermezse bu yanlış birşey midir

Bende kahkaha atıyorum benim hayatım senin meselem olmuş sende haklısın hayatında birşey yokya işte anca gelip böyle yorum yapabiliyorsun neyse sen yaz sayemde belki ünlü olursun

Peki 2-3 dklik olayınızdan biz nasıl herşeyi biliyormuş gibi anlamını bulalım?

şimdi sen bu yorumu yaptın like alıp beni sinirlendirdigini falan mı düşünüyorsun? sen yaz bacım belki biraz daha like alırsın sayemde

Bende kahkaha atıyorum benim hayatım senin meselem olmuş sende haklısın hayatında birşey yokya işte anca gelip böyle yorum yapabiliyorsun neyse sen yaz sayemde belki ünlü olursun

Leyla hanım çoook ciddi sıkıntılarınız var. Bir psikoloğa görünmenizi öneriyorum ciddiyim. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor, size kötü davranan kadınlar sizi kıskanmıyor, sadece rahatsız edici birisiniz. Sizinle göz göze gelen erkekler sizinle flört etmiyor. Ay o bana baktı bu bana ödünç kalem verdi diye abuk subuk şeyleri kafaya takıp sitelere yazdığınızda insanlar size üzüldüğü için cevap veriyor 3 like almak için değil.
Ben daha gencim leyla hanım üniversite okuyorum hayatımda bir sürü şey var ama kendini evde kalmış olarak gören kendine bakan her erkeğe kesin flörtüz çok aşık bana triplerine giren herkesin en ufak davranışını takan ve koşa koşa sitelere yazan yalnız bir kadın için aynı şeyi söyleyemeyeceğimm
Sert oldu azıcık ama artık insanların gözünüzü açması gerekiyor. İnsanlar için sandığınızdan daha değersizsiniz bunu kötü bir şey olarak almayın tam tersine belki rahatlarsınız biraz <3

Beni uğurlamaniza gerek yok adam sizi ugurlamiş onu anlatıyoruz ama nerde.
Bak sen bana numaranı ver özelden döndükten sonra onunla sana video atıcam (şaka yapmıyorum) adam zaten benden cvp bekliyor benim bu soruları sormam garip gelebilir ama ben adama güvenemiyorum birtürlü daha önçe hiç ilişkim olmadı bu konularda bilgisizim adamın teklifini kabul edersem sonradan cıkmaza girmekten korkuyorum sorularım kimilerine saçma geliyor belki ama ben onaylanmak değil bilgi edinmek istiyorum o cok istiyor zaten söyledide bende işte bu konularda nasıl tepki verecegimi bilmiyorum nasıl davranacagımı bilmiyorum burda sorma geregi duyuyorum ama sürekli saçma yorumlarınızdan bıktım ben salak değilim adam kendş ağzıyla demese gelip bukadar soru sorma geregi duymam

Müge Anlı daki Rahmi Hoca gibisin ayrira bu ne böyle bir erkek ha bir erkek başına vurmuş gibi biseyler ama neyse
Evet başıma vurdu baya bişeyler allah sonumu hayreylesin kararsızım sagım solum ne yapacagımı bilmemekteyim ben rahmi hocadan da beter durumdayım

Ya zaten fark ettiysen orda dalğa geçtim. Size aşık mı değil mi diye sormadım aynen hayır hayır demek ozaman üc hayırla sizi uğurluyoruz

9 Ağustos 2023 Bir erkek hoşlandığı/beğendiği aslında umursadığı kızı neden bilerek umursamıyormuş gibi davranır? konunuzda

Bana gelip bizzat hisslerini söyledi ama ben zamana bıraktım cevap vermedim

demiştiniz. Adamdan hoşlanıyorsanız; adam size karşı hisleri olduğunu söylediğinde neden kendisine yanıt vermediniz ?

Tamam aynen adam sana çok aşık, gelinlik parası biriktirebilmen için yemekhane kartını bastırmamış sana. Oldu mu bu senaryo?
Kassa değil kasa ayrıca

Yan yana gelip video çekmekte ne var? Sanki adam ulaşilmaz bi yerde Ha umarım özel bir videodan bahsetmiyorsunuzdur onu görmek istemem.

Adam her şeyi açık açık ağzıyla söylese ters döndü, yan baktı, kolu değdi bu ne demek diye minnacik olaylari sorgulayan konular acmazsiniz.
İlla hoşlanıyor diyorsanız tamamm öyle olsun adam sizden hoslaniyor sakin olun
Sorunuza cevap verdim zaten insanlarin istemediği şeyleri emrivaki yapmaya çalışmayın, israr etmeyin.

Ophelia ünversiteli olduğunu vurgulamakla akıllı ve aklı başında gözükmüyorsun bak sorun nerde biliyormusun sen bana bu adamla olan ilişkimi sordunmu bana hiç adamın senden hoşlandıgını nerden biliyorsun diye sordunmu? Peki onunla olan ilişkimi biliyormusun peki benim hayatımı onunla yaşadıklarımın nekadarını biliyorsun ve sen kimsinki bana piskologa git diyorsun yani beni ne kadar tanıyorsun böyle birşeyi sosyal medya üzerinden tanımdıgınız birisine yazman nekadar doğru?

Tamam aynen adam sana çok aşık, gelinlik parası biriktirebilmen için yemekhane kartını bastırmamış sana. Oldu mu bu senaryo?
Kassa değil kasa ayrıca
Ben türkiyede yaşamıyorum türkçem iyi değil artık sizlerr cvp vermicem Allah yukarıda herkes herşeyi bin katını yaşasın diyorum

Bence sen benim sorularımı inceleyecek kadar cok önemsiyorsum benim hayatımı ve sorularımı ama sendr haklısın boşluk böyle birşey ee ne var sorularımda gayet normal sorularım
Yeni üye olduğun için tarif edeyim; isme tıkla, mesajlarima gel, tüm konulara gel
Sadece üç tık ile buluttan nem kapan konularınız bulabiliyoruZ. Bu zor bir şey değil ki.
On günde açtığınız konulardan şunu anlıyoruz - adamin siz bakmazken size baktığına,ama siz bakınca kafasını çevirdiğine inanıyorsunuz (ki siz bakmazken size baktığına nasıl emin olabilirsiniz ki,belki de size öyle geliyor. Sonuçta bakmıyorsunuz)
Onun dışında adam yılışık,sizden başka kızlarla da gülüp egleniyor. Ama bunu bile üstünüze almış, kiskandirmaya çalıştığını düşünüyorsunuz. Doğumgünüzu kutlamamis, bilerek yaptığına inanıyorsunuz (bence o kişi de sizsiniz, inkar ederseniz admine de sorabiliriz,İPlere bakarak eğer iki ayrı kişiyseniz bir daja kimse sizi bunla itham etmez,tek kişiyseniz iki hesabı birlestirir,gerçek ortaya çıkar) , işte kalıcı olmuşsunuz,tebrik etmemis. Bunu da sizden hoslanmasina bağlamissiniz. Bugün de adam ısrarla sizin yaptığıniz jesti geri çevirmiş. Bunu lehine kullanmamış bile,hatta gıcık olmuş gibi davranmış.
Hala daha devlerin aşkını yeniden çekeceğiniE inanıyorsunuz.
Sanki liseli kız gibisiniz.

Yav sınav misin akşam akşam millet ne dese bunu bu yazdığım küçük anımdanmi çıkardın e ne diyelim öncesinde konusuyoruz arada msjlasiriyoruz vs desen zaten ona göre yorum yapılır adam hayır demiş sonrada incelik edip sorun değil demiş bunu 50 yaşındaki ahmet amcada yapabilir 25 yaşındaki berkecanda incelik sende bir incelik yapmak istemissin zaten yarın gelip odicek diye istememiş

Sorum o değildi sorum acaba onu kırdımı. Emri vaki yapmadım ona orda zaten İkincisi işte ama ben bunu kaç kere söyledim yazdım? Coğunuz cok bilmişlik yapıp benim sorularıma bakarak benim onun benden hoşlandıgnı oyuzden cıkardıgımı sanıyorsunuz işte yanlış olan bu bunu on kere söyledim. Adam bana gerçekten dilde yüzüme söyledi ama bu sordugum sorularda oldu yani bunlarıda yanı sıra yaşadım ama buraya okadar up yzun herşeyi detaylıca yazamam ilişkimiz yok cünkü benden cvp bekliyor ama ben emin olamıyorum

Her erkek kadına hesap odettirmem kafasında olduguu için kendine yakistirmamistir ondan

E git sor? Peki neden bukadar cok merak ediyorsun o olup olmadıgıma? Yani meden bukadsr önemsiyorsun bukadar uzun yorumlar yapıyorsun madem önemli değilim benim yazdıklarımı görmezdne gel? Hesabımı görmezden gel? Her sorumda yorum yapma? Ben sana gelip yorum yapıyormuyum? Hiç gördünmü

En kötüsü de hikaye de suçlu olan bizim olmamız
Oysa ufacık heyecanlanan adam o kart basma talebini işten sonra kahve ile bağlar hoşlanan adam niye uzak dursun hadi söyledi diyelim ikna etmeye çalışır kendini anlatmaya çalışır
Yazık 1 dk geri gelmez ama böyle saçma sapan şeylere günler ziyan oluyor. Ve herkes suçlu ama adam sorgulanmiyor yok kirmismiyimdir yok kizmismidir kendi bile suçlu neredeyse.

Psikoloğa gitmek ya da başkasına önermek kötü bir şey değildir. Sadece "deliler" gitmiyor psikoloğa. Zorla adamın yemeğini ödemeye çalışmışsınız hayır demiş siz oturup tüm gün bunu düşünmüşsünüz ve bunun gibi bir sürü mesajınız var. Sağlıklı bir durum değil bu.

Üniversite meselesine gelince akıllı gözükmek için neden bunu söyleyeyim, yazdıklarımla bir alakası var mı? Yok. Bana senin bir hayatın yok benimkine taktın kafayı gibi bir ima yaptınız bense üniversiteye giden ve uğraşacak bir sürü şeyi olan genç bir kızın mı yoksa tüm gün insanların en ufak davranışından nem kapan, tüm dünyanın kendisi etrafında döndüğünü sanan ama kimsenin umurunda olmayan, bu yaşına gelip hala flörtle nezaketi ayırt edemeyen bir kadının mı hayatı yok diye sorguladım o kadar <3 lütfen daha fazla uzatmayın huyunuz bu demek ki yapacak bir şey yok

Söylemeden de geçemeyeceğim, fırsatınız varsa bir reality showa katılın tam oranın kadınısınız, baya reyting getirirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…