Zaten bana bir borçu olmicaktı benimde beklentim yoktu olamaz oda biliyor iş ortamındayız orda hiç birşekilde ilşkimiz dahi olsa göstermeyizki zaten ne o nede ben mesafe koymak istese bana hoşlandıgını belli etmezdi ben kendi yanımda sadece bir merakım vardı ben buraya bu adam hoşlanıyor mu hoşlanmıyormu sormadım o kısa yazdıgımdan bunu anlayamazsınız mesafe koymak istemiyor tek merakım şuydu onu bu davranışımla kırmış mıyımdır coğu kişi ne kadarda ileri görüşlüBu adam size hesabı odetmiyorsa Alman usulü takılmak istiyordur.Yani karakteri böyledir.Siz de ondan beklentiye girmeyin istiyordur.Sonra o da size ısmarlamak zorunda kalacak.Ya da mesafe koymak istiyordur ,sevgili olmak istemiyordur...
Biz aynı iş yerinde calışıyoruz kartla ödüyoruz bugün onun kartı yokmuş unutmuş ve hesabına yazdıracaktı bende yanındaydım ve duydum ardından kassadaki kadına bunuda ben ödicem dedim o duydu ve izin vermedi elimde olan kartımı tutu ama ben yinede yapıştırdım düğmeye ama galiba olmadı ve kassadaki kadına ben yanındayken işaret yaptı sessizce konuştu duymamı istemedi galiba ve hesabına yazdırdı sonra göz göze geldik, gülümsedi bana teşekkür ederim dedi. Ben anlamıyorum sizce bunu neden yaptı? Ayrıca ondan öncede o sırada benden önce yemek alıyordu sonra birşey unutup geri gitti bende onu tekrardan sırasına öne gitmesine müsade ettim öne geç sen önümdeydin dedim hayır dedi ve bekledi benim öne geçmemi şimdi şunu merak ediyorum neden böyle izin vermedi hayır dedi hemen ödememe ve bunu sizce yanlış mı anladı? Ben insanca birşey yapmak istedim v
Kartla ödüyoruz derken bahsettiğiniz: işyerine giriş ve çıkışlarda kullandığınız geçiş kartınızı, yemekhanedeki cihaza okutmak suretiyle ödemek mi ?
Valla cok yakınız oyuzden geçen yanıma gelip bir insan her haliylemi güzel olur dedi saçı baglı veya acık maşallah sana dediCoook yakin olmadığım birinden gelen bu tür hareketler bana iyi hissettirmez açıkçası. O yemeği keyifle yiyemezdim. İnsanlar istemiyorum diyorsa istemiyordur hayırdan anlamak lazım.
Evet yukarda yazdıgınız şey onunla ödeniyor
Ta
Evet yukarda yazdıgınız şey onunla ödeniyor
bizde öyle değil parayı maaşdan kesiyolarBu durumda siz iş arkadaşınız adına ne şekilde ödeme yapacaktınız ?
İşyeri giriş kartlarına çalışma şekline göre günlük yemek hakkı tanımlıdır. Kartı unuttuysa, günlük yemek hakkından düşülmesi için listeye adını yazdırır. Nakit vb ödeme yapılmaz; çünkü mevcut hakkını kullanmaktadır.
bizde öyle değil parayı maaşdan kesiyolar
Valla cok yakınız oyuzden geçen yanıma gelip bir insan her haliylemi güzel olur dedi saçı baglı veya acık maşallah sana dedigaliba cekindi ödememi istemedi
Adam izin vermemiş siz zorla kart basmaya falan çalışmışsınız. Çok rahatsız edici bence. Bir yemek ne kadar olabilir ki, restorantta falan yaşanmamış bu olay. Ertesi gün gelir öder. Bence direkt ben ödeyeceğim demek emrivaki bir davranış. Orda çalışan kadınla konuşmak yerine ona dönüp istersen ben ödeyeyim demek reddederse de ısrar etmemek daha doğru. Yorumlara baktım herkese atarlanmışsınız adam bana yerini verdi diyeBiz aynı iş yerinde calışıyoruz kartla ödüyoruz bugün onun kartı yokmuş unutmuş ve hesabına yazdıracaktı bende yanındaydım ve duydum ardından kassadaki kadına bunuda ben ödicem dedim o duydu ve izin vermedi elimde olan kartımı tutu ama ben yinede yapıştırdım düğmeye ama galiba olmadı ve kassadaki kadına ben yanındayken işaret yaptı sessizce konuştu duymamı istemedi galiba ve hesabına yazdırdı sonra göz göze geldik, gülümsedi bana teşekkür ederim dedi. Ben anlamıyorum sizce bunu neden yaptı? Ayrıca ondan öncede o sırada benden önce yemek alıyordu sonra birşey unutup geri gitti bende onu tekrardan sırasına öne gitmesine müsade ettim öne geç sen önümdeydin dedim hayır dedi ve bekledi benim öne geçmemi şimdi şunu merak ediyorum neden böyle izin vermedi hayır dedi hemen ödememe ve bunu sizce yanlış mı anladı? Ben insanca birşey yapmak istedim v
Valla cok yakınız oyuzden geçen yanıma gelip bir insan her haliylemi güzel olur dedi saçı baglı veya acık maşallah sana dedigaliba cekindi ödememi istemedi
Ya zaten fark ettiysen orda dalğa geçtim. Size aşık mı değil mi diye sormadım aynen hayır hayır demek ozaman üc hayırla sizi uğurluyoruzTamam çok aşık ama naz yapıyor.
Siz yine de hayırın hayır demek olduğunu unutmayın.
zavallı adam . geçmiş konularına bakınca üyenin adam için ciddi ciddi üzüldüm.Adam izin vermemiş siz zorla kart basmaya falan çalışmışsınız. Çok rahatsız edici bence. Bir yemek ne kadar olabilir ki, restorantta falan yaşanmamış bu olay. Ertesi gün gelir öder. Bence direkt ben ödeyeceğim demek emrivaki bir davranış. Orda çalışan kadınla konuşmak yerine ona dönüp istersen ben ödeyeyim demek reddederse de ısrar etmemek daha doğru. Yorumlara baktım herkese atarlanmışsınız adam bana yerini verdi diyeadam yerini falan vermemiş gitmiş geri gelince de öne geçmeye gerek yok demiş. Size değil kim olsa da öyle yapılırdı. Yaptığınız yorumlara bakarak her şeyi kafanızda kuran birisiniz sanırım belki adamla flörtleşmiyorsunuzdur bile. Yazdıklarınıza bakılırsa adam günaydın demiş de siz de gelinlik bakmaya başlamış gibisiniz wğxmwşxmwşxms
Adam izin vermemiş siz zorla kart basmaya falan çalışmışsınız. Çok rahatsız edici bence. Bir yemek ne kadar olabilir ki, restorantta falan yaşanmamış bu olay. Ertesi gün gelir öder. Bence direkt ben ödeyeceğim demek emrivaki bir davranış. Orda çalışan kadınla konuşmak yerine ona dönüp istersen ben ödeyeyim demek reddederse de ısrar etmemek daha doğru. Yorumlara baktım herkese atarlanmışsınız adam bana yerini verdi diyeadam yerini falan vermemiş gitmiş geri gelince de öne geçmeye gerek yok demiş. Size değil kim olsa da öyle yapılırdı. Yaptığınız yorumlara bakarak her şeyi kafanızda kuran birisiniz sanırım belki adamla flörtleşmiyorsunuzdur bile. Yazdıklarınıza bakılırsa adam günaydın demiş de siz de gelinlik bakmaya başlamış gibisiniz wğxmwşxmwşxms
şimdi sen bu yorumu yaptın like alıp beni sinirlendirdigini falan mı düşünüyorsun?Adam izin vermemiş siz zorla kart basmaya falan çalışmışsınız. Çok rahatsız edici bence. Bir yemek ne kadar olabilir ki, restorantta falan yaşanmamış bu olay. Ertesi gün gelir öder. Bence direkt ben ödeyeceğim demek emrivaki bir davranış. Orda çalışan kadınla konuşmak yerine ona dönüp istersen ben ödeyeyim demek reddederse de ısrar etmemek daha doğru. Yorumlara baktım herkese atarlanmışsınız adam bana yerini verdi diyeadam yerini falan vermemiş gitmiş geri gelince de öne geçmeye gerek yok demiş. Size değil kim olsa da öyle yapılırdı. Yaptığınız yorumlara bakarak her şeyi kafanızda kuran birisiniz sanırım belki adamla flörtleşmiyorsunuzdur bile. Yazdıklarınıza bakılırsa adam günaydın demiş de siz de gelinlik bakmaya başlamış gibisiniz wğxmwşxmwşxms
Aşxmwşxmwlmwşxmw ay geçmiş konulara bakınca kahkaha attım. Bakınca daha iyi anladım, adam normal şekilde selam falan veriyor o sırada bizimki trendyoldan çeyiz düzüyor. Tüm gün adamın gözünün içine bakıp çocuğumuza ne isim koysak diye düşünürken adam da ne istiyo acaba bu kadın diye ona bakmış kadın koşa koşa her yere yazmış ahahaha üzüldüm biraz da, umarım uğraşacak bir şeyler bulur kendinezavallı adam . geçmiş konularına bakınca üyenin adam için ciddi ciddi üzüldüm.
Ya zaten fark ettiysen orda dalğa geçtim. Size aşık mı değil mi diye sormadım aynen hayır hayır demek ozaman üc hayırla sizi uğurluyoruz